canım aldıgım bir onceki aldıgımla tamamen aynı.. son kullanma tarihleri bile aynı.. bence bunlar yurtdısından daha ucuza getiriyorlar, ve az karla satıyorlar.. ben bir daha alırsam ordan alacagım yine ama siz bilirsiniz tabiki.. buarada ozelden nasıl mesaj atıyorsunuz ben bilmiyorum benneyaptımki..
google canım sana özelden mesaj gönderemiyorum beni arkadaş listene eklermisin :1rolleyes:
ekledim ama oldu mu acep?
canımmmm ben geldim hatta nasılsın dedim görmedin herhalde ...canım evet canım haklısın eskisi gibi giremiyorum çok yoğunum bu aralar ....bayramda memlekete gidecez Allah izin verirse o yüzden evde de durmuyorum malum elimiz boş gitmeyelim diye :1rolleyes:eve koştur koştur geldim şimdi ocağa yemeği koydum hemen geldim inan daha kuaföre gidecektim güya saçımı kestirecektim kaş falanyerimseniben bugün kaldı..anlıyacağın canım çok yoğundum ama aklıma hep geldiniz... çok alıştım ben size yaaaa bayramda napcammsenağlama
Canım hoşgeldin ben de seni merak etmiştim. :1hug: Allah sana işlerinde kolaylık versin. Baya bir süre senden ayrı kalacağız demek bitanem. Seni özleyeceğim. senağlama
benim için daha zor olacak canım gideceğim yerlerde internetolsa dahi bu rahatlıkla giremiyeceğim senağlama sizlerle bayramda da görüşmek bayram mesajları vermeyi çok isterdim senağlama
Dönünce acısını bol bol çıkarırız canım. a.s. Sağlıcakla git sağlıcakla gel. Şeniz
güzelim zaten listemiz var ama kalabalık olmadığımızdan listemiz uzun değil o yüzden gözünden kaçmış olabilir.yerimsenibenarkadaşlar listenizi yapında arada sırada bakalım... merakla bekliyoruz haberlerinizi...:sm_cool:
çok sağol canım arkadaşımŞeniz artık tatilden ve dönmek üzücü olmayacak benim için... nevroskycim başta senin sayende ....Allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah.:Saruboceq::1hug:
Canım Allah senden de razı olsun. Ben de dönmeni dört gözle bekleyeceğim. Seni özleyeceğim valla. :asigim: Şeniz
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bu monitörü aldım ve inşl birkaç gün sonra kullanmaya başlıcam, uzun zamandır sizleri takip ediyorum,çok faydalı bilgiler edindim hepinize çok tşk ederim,ancak monitörün kullanımı ile bir kaç soru işareti var kafamda yardımcı olursanız sevinirim,sorum şu monitörü kullandığımızda herzaman açma kapama düğmesine basılıyor,m1 ilk gün olarak ayarlanıyor,sonra 6cı gün test isteyecektır vs, anlamadığım bu m düğmesine sadece ilk günmü basılıyor yoksa hergünmü basılması gerekıyor bilgi almak için ve test istemesi bittikten sonra bırsonrakı adete kadar hergün açılıp kontol edilmesi gerekiyormu beni bilgilendirirseniz çok sevinirim hepinize bol şans dilerimmm ...
Canım sen de aramıza hoşgeldin. Hemen seni de listemize kaydedelim. Artık seni burada daha çok görmek istiyoruz.
m düğmesine sadece ilk gün basılıyor bitanem. Önce aleti açıyorsun sonra m düğmesine 5 sn basılı tutuyorsun 1 oluyor. Eğer adetin ikinci günüyse ve birinci günü basma imkanın olmadıysa m ye bir kere daha basarak 2 yaparsın. Ama gününde bastığın sürece birşey yok. İlk hastalandığın gün bastıktan sonra her gün sadece monitörü açıp kapatıyorsun. Her gün aynı saatte açıp kapatman lazım. Günler içinde ilerleyecek. Sen sadece açıp kapatacaksın. İlk gün haricinde m'ye basmayacaksın. 6. güne gelince senden test isteyecek. Her gün aynı saatte testi yapacaksın. İstediği sürece. İstememeye başlayacak bir süre sonra sen yine her gün açıp kapatacaksın. Hastalandığında yine m tuşuna basarak 1 gününü belirteceksin ve yeni periyodu başlatacaksın. Ama inşallah ilk aydan hamiş kalırsın bitanem. Şeniz
nevrosky verdiğin bilgiler için çok tşk ederim beni bayağı aydınlattın,umarım aramızdan biri en kısa sürede hamile kalır benim bir arkadaşım bu monitörle hamile kaldı ve şuan 5 aylık hamile ondan önce 8 ay uğraşmıştı darısı ba:CüvCüv:şımıza
nevrosky verdiğin bilgiler için çok tşk ederim beni bayağı aydınlattın,umarım aramızdan biri en kısa sürede hamile kalır benim bir arkadaşım bu monitörle hamile kaldı ve şuan 5 aylık hamile ondan önce 8 ay uğraşmıştı darısı ba:CüvCüv:şımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?