Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kizlar gunaydinn..bugun 3. kademeyi gosterdi . sizede boyle oluyor mu? yani bir gun sonra? bu arada bu aksam mi ilskiye girmek lazim ama dunde yuksek diye..yani ne oneriyorsunuz. birde 3. kademeyi gosterince kac gun fertil oluyoruz?
thnx

demek patır patır hamile kalıp patır patır doğurcanız heee hemde bensiz bende çatır çatır doğurayımda denk olsun:) bu arada smil gönderdim gelmiyor yaa hani size ha ha ha diye gülecektim ama olmadı kızlar listenizde hayırlı olsun bu arada bide bizde şu hala adını telaffuz edemediğim aletten almaya karar verdik yakında aletli olarak burda bulunacağım desteğim aletle güçlenecek yine bir smil ha ha ha hepinizi seviyorum ha gatret canlarım anne olmaya ramak kaldı

kizlar gunaydinn..bugun 3. kademeyi gosterdi . sizede boyle oluyor mu? yani bir gun sonra? bu arada bu aksam mi ilskiye girmek lazim ama dunde yuksek diye..yani ne oneriyorsunuz. birde 3. kademeyi gosterince kac gun fertil oluyoruz?
thnx

canım ben de yuksekten hemen sonraki gun en yuksegi gordum iki gun boyunca. alette 24-36 saat içinde ilişki öneriliyor. sabahı oneriyorlar ama siz bilirsiniz tabiki..

oh bee belenay nerelerdesin canım sen seni artık daha sık göreceğiz öylemii:teytey:bu çok güzel haber...
ee sen burda olursan bizde ne gam kalır ne keder elbette patır patır doğuruz canımm:lepi::lepi::lepi:

hadi bakalım hayırlı olsun aletiniz canım benim.. insallah kısa surede hamilelerimiz çıkar da diğer insanlara da gonul rahatlıgı ile aleti onerebiliriz

thnx
canım ben de yuksekten hemen sonraki gun en yuksegi gordum iki gun boyunca. alette 24-36 saat içinde ilişki öneriliyor. sabahı oneriyorlar ama siz bilirsiniz tabiki..

kızlar demek bu da kişiden kişiye değişen bişeymiş:uhm:bende ikinci kademeyi gördükten 2 yada 3 gün sonra en yükseği görüyordum.ama bu şekilde eşlerimiz nasıl perhiz uygulayacak....galiba ilk aylarda cihaz bizi tanımaya çalışırken bizde kendimizi ve monütörü tanıyacağız.sengözlerimebaksanab

evet degişiyor demekki . biz de de ustuste olmuş oluyor benim de kafama takılıyordu bu ama aslında duzenli yapmak da bu işin sırrı bence ..
neyse ben çıktım optum sizi:sm_cool:

Merhaba.O aleti kaç paraya aldığını öğrenebilirmiyim? Bide her eczanede bulunur mu? 450-500 den bahsediyolar.Bende almak istiyorum ama çok pahalı geldi bana. İnşallah sen onunla hamile kalırsın. Öptüm.

Canım 20 adet test çubuğu dahil 450 ytl'ye almıştım. Her eczanede bulunmaz. İnternetten arat karşına çıkacaktır. Buradan adres vermek yasak bitanem. Veremiyoruz. İnşallah dediğin gibi ben ve bütün kullanan arkadaşlarımız hamiş kalabiliriz. Teşekkürler güzel dileklerin için bitanem. Şeniz

thnx

Canım olabilir tabi. Ben görmeden direkt 3'e yükseliyorum 2 aydır. Eğer dün ilişki olduysa yearın gece yapın. 24-36 saat sonra çatlayacak 24 saat dae yaşasa 48 saat eder. 6 saat de yol. Yarın gece yetişir yani. En azından biraz birikir. Ama spermlerde sorun yoksa bu gece ve yarın gece de olabilir.

İşte bu beeeeeeeeee kaydirigubbakcemile5 Geliyor geliyor belenay da geliyor. hihoyyyt Gel bitanem. gel aletini kap gel. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 Öpüyorum seni. Şeniz Hayırlısı olsun inşallah. ilk aydan hamiş kal da bize kapak olsun kız. :içelim:

nevroskycim cok sagol, yine her zamanki gibi cok bilgilendirici yazmissin. bu monitorun ozelligi oncesinden hbr vermesi ve sansi birkac gun daha arttirmasi diye biliyorum ama boylede oluyor demekki. bu ay bir-iki gun daha iliski olup birakiriz artik Allah'a kalmis.

bu arada jinekolog olabilirsin sen yani 6 saat yol falan valla ben hic hbrsiz bir yildir ugrasiyorum yol suresini hesaba katmadan kaydirigubbakcemile3 ben matematiksel olarak olaya yaklasirsam isin icinden cikamam ama psikolojik olarak sorarsan dsm-iv-tr'a gore spermin yolda gece sure icinde bozulan psikolojisi ve sonuc olarak 6 saat sonunda yorgun dusup ki -psikolojik durumu depresif bir hal icindedir- yumurtami catlatamamasina mantikli bir sebep bulup teshis koyabilirim yolun basinda da olsam :sm_cool:
Allahimm bize su mubarek gunlerdee bebeklerimizin hbrini hayirlisiyla almayi nasip et, listemiz dolar insallahh:Saruboceq:

google o zaman yuksegi gordugumuz gun iliskiye girmemekde mantikli olabilir, nevrosky'nin dedigi 1 gun ara vermek de mantikli...duzenli yapmak yazmissiniz ama o zaman monitor ne ise yarar bana gunumu soylemeyecekse. gece gece kafam karisti, bunlarin hesabini yapmaktan uyuyamiycam. clearblue yorumlarinda hemen hamile kalanlar var, "monitoru kullandigim ilk ay hamile kaldim" falan yazmislar mesela, sanirim bu alet turk milletine alisik degil, bir taniyamadi bizi gitti :)

kizlar ben bugun early-pregnancy-test adli siteden 39 dolara icinde 30 tane stick olan paketten aldim, yani siz 20 tanesine 80 dolar veriyorsaniz fazla bir miktar bu. sizin icin baktim, uluslararasi servisleri varmis

"International Express (All Non-US Orders and Expedited Orders to Canada)
Availability: Available to all non-US countries served by Early-Pregnancy-Tests.com, including Canada.
Cost: $29.95 regardless of order total
Delivery Time Frame: Typically orders shipped via International Express are received within 3-5 business days, although customs delays may prolong delivery."

order ettiginiz seyin miktarina bakmadan 29.95 posta parasi aliyorlar burada yazilana gore, yani mesela 2 paket 30luk alsaniz bile bu posta ucreti olsa dahi ucuza gelir sizin icin, tek paket icin degmez belki ama. son kullanma tarihleri hakkinda bilgim yok yalniz, bu sticklerde o da onemli sanirim. bir goz atin isterseniz.

Canım çok tatlı yazmışsın valla. Güldürdün beni. :roflol: Cidden o spermlerin işi de zor be arkadaş. Bir yumurta dölleyecekler diye o yolda ne badireler atlatıyorlar. Anne karnında yaşama yolculuk diye bir DVD vardı onu almıştım ben. İzlemiştim orada anlatıyordu nasıl gittiklerini ve nelerle karşılaştıklarını. Yuh dedim yani. Cidden hamile kalmak bir mucize. İnşallah bizler de bu mucizeyi yaşabiliriz tez zamanda. :lepi:

Canım bilgilendirdiğin için çok teşekkürler. Bir bakalım. Türkiye'de herşey pahalı zaten. :dilcikar:

:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:

1-..........
2-..........
3-..........
4-..........
5-..........

KULLANANLAR :
nevrosky
umutlu99
google
silgi
tatlikelebek

:hooray: DİGİTAL OVULASYON TESTİ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:

1-..........
2-..........
3-..........
4-..........
5-..........

KULLANANLAR :
nisanum

Hadi kızlar listemiz hazır. Şu boşlukları dolduralım.

Ben inanıyorum. Ekim'de en az bir hamişimiz çıkacak. :CüvCüv:

Pozitif güçlerimizi birleştirelim ve hamiş kalalımmmm. :lepi:

hoşgeldin canım bizim için güzel dileklerin yokmusenağlamasenağlamasenağlama
inallah sen ve diğer arkadaşlarımız bu cihazı almaya gerek kalmadan hamiş kalırlar.a.s.

Merhaba.Sende bu aleti kullanıyor musun? Aslında bende istiyorum.Ama çok pahalı. Başka ödemelerimiz olmasaydı hemen alırdım. İnşallah sende bir an önce hamile kalırsın.

Merhaba.Sende bu aleti kullanıyor musun? Aslında bende istiyorum.Ama çok pahalı. Başka ödemelerimiz olmasaydı hemen alırdım. İnşallah sende bir an önce hamile kalırsın.
kıss ben bu topicte bu aleti en önce alan benimsenağlama
canım yaa Allah bir an önce ödemelirinize yardım ederde sen bu cihazı almaya kalkışmadan hamile kalırsın inşalah:Saruboceq:.....sonra bize yazarsın bu alet gerçektende hamiş kalmaya faydalıymış ben daha almadan faydasını gördüm diyeekaydirigubbakcemile3

Umutlu99 Canım ben bu clearblue başlıklı sayfayı bugün başından sonuna kadar okudum.Yani sana "sende kullanıyormusun" diye sorduktan sonra okudum hepsini.Kusura bakma. İnşallah sende o alet sayesinde bir an önce hamile kalırsın. Bide şeyi sorucam. Çörek otu karışımı, tarçın falan yazıyodu. Bunlar erkek için mi yani eşleriniz mi kullanıyo.Bilgi verirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…