- 28 Aralık 2007
- 1.257
- 1
- 116
kizlar gunaydinn..bugun 3. kademeyi gosterdi . sizede boyle oluyor mu? yani bir gun sonra? bu arada bu aksam mi ilskiye girmek lazim ama dunde yuksek diye..yani ne oneriyorsunuz. birde 3. kademeyi gosterince kac gun fertil oluyoruz?
thnx
demek patır patır hamile kalıp patır patır doğurcanız heee hemde bensiz bende çatır çatır doğurayımda denk olsun:) bu arada smil gönderdim gelmiyor yaa hani size ha ha ha diye gülecektim ama olmadı kızlar listenizde hayırlı olsun bu arada bide bizde şu hala adını telaffuz edemediğim aletten almaya karar verdik yakında aletli olarak burda bulunacağım desteğim aletle güçlenecek yine bir smil ha ha ha hepinizi seviyorum ha gatret canlarım anne olmaya ramak kaldı
demek patır patır hamile kalıp patır patır doğurcanız heee hemde bensiz bende çatır çatır doğurayımda denk olsun:) bu arada smil gönderdim gelmiyor yaa hani size ha ha ha diye gülecektim ama olmadı kızlar listenizde hayırlı olsun bu arada bide bizde şu hala adını telaffuz edemediğim aletten almaya karar verdik yakında aletli olarak burda bulunacağım desteğim aletle güçlenecek yine bir smil ha ha ha hepinizi seviyorum ha gatret canlarım anne olmaya ramak kaldı
kizlar gunaydinn..bugun 3. kademeyi gosterdi . sizede boyle oluyor mu? yani bir gun sonra? bu arada bu aksam mi ilskiye girmek lazim ama dunde yuksek diye..yani ne oneriyorsunuz. birde 3. kademeyi gosterince kac gun fertil oluyoruz?
thnx
canım ben de yuksekten hemen sonraki gun en yuksegi gordum iki gun boyunca. alette 24-36 saat içinde ilişki öneriliyor. sabahı oneriyorlar ama siz bilirsiniz tabiki..
kızlar demek bu da kişiden kişiye değişen bişeymiş:uhm:bende ikinci kademeyi gördükten 2 yada 3 gün sonra en yükseği görüyordum.ama bu şekilde eşlerimiz nasıl perhiz uygulayacak....galiba ilk aylarda cihaz bizi tanımaya çalışırken bizde kendimizi ve monütörü tanıyacağız.sengözlerimebaksanab
tamam güzelim iyi geceler sana..a.s.:1hug:evet degişiyor demekki . biz de de ustuste olmuş oluyor benim de kafama takılıyordu bu ama aslında duzenli yapmak da bu işin sırrı bence ..
neyse ben çıktım optum sizi:sm_cool:
Merhaba.O aleti kaç paraya aldığını öğrenebilirmiyim? Bide her eczanede bulunur mu? 450-500 den bahsediyolar.Bende almak istiyorum ama çok pahalı geldi bana. İnşallah sen onunla hamile kalırsın. Öptüm.
thnx
Canım olabilir tabi. Ben görmeden direkt 3'e yükseliyorum 2 aydır. Eğer dün ilişki olduysa yearın gece yapın. 24-36 saat sonra çatlayacak 24 saat dae yaşasa 48 saat eder. 6 saat de yol. Yarın gece yetişir yani. En azından biraz birikir. Ama spermlerde sorun yoksa bu gece ve yarın gece de olabilir.
nevroskycim cok sagol, yine her zamanki gibi cok bilgilendirici yazmissin. bu monitorun ozelligi oncesinden hbr vermesi ve sansi birkac gun daha arttirmasi diye biliyorum ama boylede oluyor demekki. bu ay bir-iki gun daha iliski olup birakiriz artik Allah'a kalmis.
bu arada jinekolog olabilirsin sen yani 6 saat yol falan valla ben hic hbrsiz bir yildir ugrasiyorum yol suresini hesaba katmadan kaydirigubbakcemile3 ben matematiksel olarak olaya yaklasirsam isin icinden cikamam ama psikolojik olarak sorarsan dsm-iv-tr'a gore spermin yolda gece sure icinde bozulan psikolojisi ve sonuc olarak 6 saat sonunda yorgun dusup ki -psikolojik durumu depresif bir hal icindedir- yumurtami catlatamamasina mantikli bir sebep bulup teshis koyabilirim yolun basinda da olsam :sm_cool:
Allahimm bize su mubarek gunlerdee bebeklerimizin hbrini hayirlisiyla almayi nasip et, listemiz dolar insallahh:Saruboceq:
kizlar ben bugun early-pregnancy-test adli siteden 39 dolara icinde 30 tane stick olan paketten aldim, yani siz 20 tanesine 80 dolar veriyorsaniz fazla bir miktar bu. sizin icin baktim, uluslararasi servisleri varmis
"International Express (All Non-US Orders and Expedited Orders to Canada)
Availability: Available to all non-US countries served by Early-Pregnancy-Tests.com, including Canada.
Cost: $29.95 regardless of order total
Delivery Time Frame: Typically orders shipped via International Express are received within 3-5 business days, although customs delays may prolong delivery."
order ettiginiz seyin miktarina bakmadan 29.95 posta parasi aliyorlar burada yazilana gore, yani mesela 2 paket 30luk alsaniz bile bu posta ucreti olsa dahi ucuza gelir sizin icin, tek paket icin degmez belki ama. son kullanma tarihleri hakkinda bilgim yok yalniz, bu sticklerde o da onemli sanirim. bir goz atin isterseniz.
hoşgeldin canım bizim için güzel dileklerin yokmusenağlamasenağlamasenağlama
inallah sen ve diğer arkadaşlarımız bu cihazı almaya gerek kalmadan hamiş kalırlar.a.s.
kıss ben bu topicte bu aleti en önce alan benimsenağlamaMerhaba.Sende bu aleti kullanıyor musun? Aslında bende istiyorum.Ama çok pahalı. Başka ödemelerimiz olmasaydı hemen alırdım. İnşallah sende bir an önce hamile kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?