Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

:teytey: :teytey: :teytey: RAMAZAN MANİLERİ :teytey: :teytey: :teytey:

ALETLİ JİMNASTİK KULÜBÜ SPORCULARI DER Kİ ; (İsim belinaya ithaf edilmiştir)

HAMİLELİK MONİTÖRÜ KULLANIRIZ,
HAMİLE KALMAYA ÇALIŞIRIZ,
KİM BAŞARIRSA BAŞARSIN,
SEVİNÇTEN ÇILDIRIRIZ.

BİZDE STRESS YOK ALETİMİZE GÜVENİRİZ,
HEP BİRBİRİMİZE DESTEK VERİRİZ,
SAYIMIZ BELKİ AZ HAMİŞİMİZ YOK AMA,
PANİK YAPMAZ ÜMİTLE BEKLERİZ.

BİRGÜN BİZ DE HAMİŞ KALACAĞIZ,
BAŞKALARINA UMUT OLACAĞIZ,
YENİ ARKADAŞLAR GELECEK BURAYA
ÇOĞALDIKÇA ÇOĞALACAĞIZ.

süpersin arkadaşım yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 hemen 3 kıta mani yapmışsın maşallah benden de bir mani gelsin o zaman

kk da ilk kullanan bizleriz clearblue
kolay hamiş kalmanın tek yolu
çok değil bir sene sonra
bizde giydireceğiz bebişlerimize hem pink hemde blue

oldumu nevroskycim Ramazan manisinin içinde ingilizce kelime olurmu:uhm:

Olmaz mı güzelim. Süper olmuşşşşşşş Tebrikler. Şeniz

Hani hamile çıkınca yeni bir başlık açarız demiştik ya Clerablue hamişleri diye. O olmaz sanırım canım. Bu konu olduğu için tekrar açtırmaz sildirirler kesin. hamiş listemizi de burada yaparız artık. Ben hazırlayayım da şimdiden. Yarın öbür gün bir hamiş patlatırsa bombayı hazırlıksız yakalanmayalım. :hooray:

HAYDİ KIZLAR HEPİNİZDEN BEKLİYORUZ TOPİCİMİZİ CANLANDIRALIM kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
GOOGLE,BELENAY,SİLGİ,TATLIKELEBEK,NİSASİUM VE DİĞER ARKADAŞLAR BEKLİYORUZ HAYDİİhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
TEŞEKKKÜR EDERİM CANIM a.s.
Olsun canım dediğin gibi bizde burda liste yaparız hem liste olması çok motive edici olur bizler için:dance:

:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:

1-..........
2-..........
3-..........
4-..........
5-..........

Hadi kızlar listemiz hazır. Şu boşlukları dolduralım. hihoyyyt

Ben inanıyorum. Ekim'de en az bir hamişimiz çıkacak. :CüvCüv:

Pozitif güçlerimizi birleştirelim ve hamiş kalalımmmm. :lepi:

kızlar haydi neredesiniz tamam mani yazmasanızda başka birşey yazın..
evet nevroskycim hep beraber güçlerimizi birleştirelim ama ortada kimsecikler yok bari seninle el ele tutuşalım.:lepi::lepi: bakalım sıradaki pozitif güş kim olacakyerimseniben

Bizim kadar gelen yok maalesef. Yoklama yapacağım bundan sonra her akşam. sengözlerimebaksanab

:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:

1-..........
2-..........
3-..........
4-..........
5-..........

KULLANANLAR :
nevrosky
umutlu99
google
silgi
tatlikelebek

Hadi kızlar listemiz hazır. Şu boşlukları dolduralım. hihoyyyt

Ben inanıyorum. Ekim'de en az bir hamişimiz çıkacak. :CüvCüv:

Pozitif güçlerimizi birleştirelim ve hamiş kalalımmmm. :lepi:

kızlar selamlar.. ben hiç giremedim nete bugun iftara davetliydik de .. bugun de çok hareketli geçmiş sırnaşık şey...süpersiniz..bu pozitif enerji bizi hamile bırakacak vallahi :lepi:

umutlu buarada en yuksegi gorebildin mi?

canım haraketliydik ama sadece nevroskycimle....
biliyorsun değilmi nevroskcim artık hergün yoklama yapacak...kaydirigubbakcemile
en yükseğide yükseğide göremedim canım sen gördünmü....:uhm:

benımdea dım olsun yaaa... BEN YENI GRIDIM NETE AMA MANİ DÜŞÜNÜYORUM SİZİN İÇİN YAZAMASAMDA BİLİN... GÖNLÜMDE SİZİN...UYDURCAGIM AMA ..OLACAK BENİMDE BİR MANİM...SİZİ SEV.YOM..

benımdea dım olsun yaaa... Ben yeni gridim nete ama mani düşünüyorum sizin için yazamasamda bilin... Gönlümde sizin...uydurcagim ama ..olacak benimde bir manim...sizi sev.yom..
ama benim monitürüm yok giremem mi listeye neyse sorun diil...dualrinizda olayim yeter banada.jeton yeni düştü:)

canım haraketliydik ama sadece nevroskycimle....
biliyorsun değilmi nevroskcim artık hergün yoklama yapacak...kaydirigubbakcemile
en yükseğide yükseğide göremedim canım sen gördünmü....:uhm:

merhama rumuzlarımız çok zıt olduğu için dikkatimi çekti, bi faydasını gördünüzmü bu monitörün merak ettim

merhaba arkadaşlarr bu monitörden bizde mi alsak kii ne diyosunuzz tavsiye eder misinizz

merhaba arkadaşlarr bu monitörden bizde mi alsak kii ne diyosunuzz tavsiye eder misinizz

Hoşgeldin bitanem. :1hug: Ne desek boş gülsucumm. Biz hele kalalım birşeyler diyeceğiz. Ama sen alırsın ilk aydan hamiş kalırsın , kısmet. Sonuçta stress olmuyorsun , takip etmiyorsun. Çok rahatlıkları var. Ama aleti de sen yönlendiriyorsun. Dikkatli olman lazım yani. sositososito

kızlar hep berabermi geziyorsunuz yaa daha 5dk önce baktım kimsecikler yoktu sabahtan beri 2 kişiydik....
nisasium seni de ekleriz ama uyduruktan da olsa mani yazacaksın..:jeyyar:

umutsuz09 hakkatande nicklerimiz ne kadar zıt canım işe yarıyor cihaz şidmilik hamiş haberimiz yok ama azıcık problemlerimz var onları hallettikmi olacak bu inşallah:Saruboceq:

gülsu canım tavsiye ederiz ama bir süre bize takıl istersen sonuçta bizde bu cihazı deniyoruz.bizden önce kullananlar memnunlarmış tabi bunu distribitör firma söylüyor

nerden alabilirim ve fiyatı kaçtı saolun arkadaşlarr tüp bebek yaptırmayı bi düşünüyorum bi vazgeçiyorumm off bilmiyorumm zor yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…