süpersin arkadaşım yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 hemen 3 kıta mani yapmışsın maşallah benden de bir mani gelsin o zaman
kk da ilk kullanan bizleriz clearblue
kolay hamiş kalmanın tek yolu
çok değil bir sene sonra
bizde giydireceğiz bebişlerimize hem pink hemde blue
oldumu nevroskycim Ramazan manisinin içinde ingilizce kelime olurmu:uhm:
TEŞEKKKÜR EDERİM CANIM a.s.Olmaz mı güzelim. Süper olmuşşşşşşş Tebrikler. Şeniz
Hani hamile çıkınca yeni bir başlık açarız demiştik ya Clerablue hamişleri diye. O olmaz sanırım canım. Bu konu olduğu için tekrar açtırmaz sildirirler kesin. hamiş listemizi de burada yaparız artık. Ben hazırlayayım da şimdiden. Yarın öbür gün bir hamiş patlatırsa bombayı hazırlıksız yakalanmayalım. :hooray:
kızlar haydi neredesiniz tamam mani yazmasanızda başka birşey yazın..
evet nevroskycim hep beraber güçlerimizi birleştirelim ama ortada kimsecikler yok bari seninle el ele tutuşalım.:lepi::lepi: bakalım sıradaki pozitif güş kim olacakyerimseniben
kızlar selamlar.. ben hiç giremedim nete bugun iftara davetliydik de .. bugun de çok hareketli geçmiş sırnaşık şey...süpersiniz..bu pozitif enerji bizi hamile bırakacak vallahi :lepi:
umutlu buarada en yuksegi gorebildin mi?
benımdea dım olsun yaaa... BEN YENI GRIDIM NETE AMA MANİ DÜŞÜNÜYORUM SİZİN İÇİN YAZAMASAMDA BİLİN... GÖNLÜMDE SİZİN...UYDURCAGIM AMA ..OLACAK BENİMDE BİR MANİM...SİZİ SEV.YOM..:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:
1-..........
2-..........
3-..........
4-..........
5-..........
KULLANANLAR :
nevrosky
umutlu99
silgi
tatlikelebek
Hadi kızlar listemiz hazır. Şu boşlukları dolduralım. hihoyyyt
Ben inanıyorum. Ekim'de en az bir hamişimiz çıkacak. :CüvCüv:
Pozitif güçlerimizi birleştirelim ve hamiş kalalımmmm. :lepi:
ama benim monitürüm yok giremem mi listeye neyse sorun diil...dualrinizda olayim yeter banada.jeton yeni düştü:)benımdea dım olsun yaaa... Ben yeni gridim nete ama mani düşünüyorum sizin için yazamasamda bilin... Gönlümde sizin...uydurcagim ama ..olacak benimde bir manim...sizi sev.yom..
canım haraketliydik ama sadece nevroskycimle....
biliyorsun değilmi nevroskcim artık hergün yoklama yapacak...kaydirigubbakcemile
en yükseğide yükseğide göremedim canım sen gördünmü....:uhm:
merhaba arkadaşlarr bu monitörden bizde mi alsak kii ne diyosunuzz tavsiye eder misinizz
nerden alabilirim ve fiyatı kaçtı saolun arkadaşlarr tüp bebek yaptırmayı bi düşünüyorum bi vazgeçiyorumm off bilmiyorumm zor yaaaaaa
dr lar bu cihazı tüp bebekten önce minimum 6 ay denemelerini istiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?