Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Canım ne mutlu sana. Gülen yüzü gördüğüne çok sevindim. İnşallah olur bu ay. hihoyyyt İşareti bugün gördüysen. 24-36 saat içinde çatlayacak demektir. Ama belki dün gece yükseldi LH'ın bilememezsin. Belki o süre işlemeye başladı çoktan. Bu sebeple Dün yapmanız iyi olmuş. Spermler orada hazır beklerler. Yumurta çatlayınca da hooooop hücum. Bu geceden ziyade yarın sabah yapabilirseniz daha iyi olur. Sabah daha iyi oluyormuş sperm kalitesi. Hem biraz da sperm birikmiş olur.

Umutlu99 arkadaşımız gelince o da bir fikir verir. a.s.

tesekkur ederim canım gercekten cok ıyı fikir verdin...24 saat olunca yarın sabha gec kalırmıyım dıye korkuyorum onun gec 3 gıbı falan yapayım..allahım hepimize nasip etsin :CüvCüv: insaalah.... hayırlısıyla insaalah tesekkür ederim nevroskycim umutluyuda beklıyorum... kaydirigubbakcemile

Umutlu99 arkadaşımız gelince o da bir fikir verir. a.s.
ah ah nevroskycim kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ama bende dilim döndüğünce mi denir artık bildiklerimi anlatayım....
öncelikle nisasum canım gülen yüzü gördüğüne çok sevindim bak boşuna sıkıntı yapmışsın canım....
şimdi canlarım;insanların biyolojik saatleri varmış biz uyusak bile saat çalışmaya devam edermiş. ...organlarımızın her birinin en yüksek kapasiteli çalışma saatleri ve dinlenme zamanları varmış..
üreme organlarımızın da erkekte ve bayanda en verimli olduğu dönem gece yarısından sabaha kadar, özellikle sabah saat 4 ve 6 arası olduğu söyleniyor...İşte bu yüzden doğumların büyük bir kısmı bu saatte olurmuş....
spremlerinde bu saatlerde dinlenmiş ve koşuya hazırlanmış sporcular gibi en aktif oldukları saat bu zaman diliminde imiş....
bugün doğun yapan arkadaşım 6 ay boyunca bebek çalışmaları yapıyorlardı sabah ilk denediği ay hamile kaldı ona da ablası söylemiş ablasıda sabah olan birliktelikte cocuk istemi olmaksızın 2.çocuğuna hamil kalmış.
bende 2 aydır sabah deniyorum ama tık yok :1rolleyes:bu ay cihazımda en yükseği göremedim hemde ramazan ayı olduğundan sabah deneme yapmıyacam zaten bu ay benden hamiş haberi beklemeyin ama olurmu olur RABBİMİN in işi hiç belli olmaz...:Saruboceq::ecrin_bebek:
şimdilik bu kadar inşalah faydam olmuştur güzeller:1hug:

kesinlikle katılıyorum geçen sene benim eşimde kilo aldı kollesterol çok yükselmişti aynen dediğin gibi kürü bıraktık herşey normale döndü... şimdi benim bir sorum olacak bu kürün geçici olarakmı etkisi var yani ara verdiğiniz anda etkisi geçiyor sperm değerleri kalıcı olarak düzelmiyormu bu kür de :uhm:

şimdi okudum canım seni çok merak etmiştim de bir bakayım nevroskycim nerelerdeymiş diye.....
ama sensiz buraların tadı olmuyor birtanem yazımı okuduğunu biliyorum dört gözle gelmeni bekliyoruz umut kaynağımız... olmazsa olmazımız... canım arkadaşımız nevrosykyciğimiz Şeniza.s.:1hug:

tşk ederim yorumlarınız için ... en azından içim rahat etti..
hiç kimseye soramadıgım
kimseyle paylaşamadıgım şeyleri sizinle konuşabiliyorum.. cunku aynı şeyleri yaşıyoruz..nevrosky iyi ki açmışsın bu topici.. bundan sonra acacagın topic de 'clearplan hamilelik monitoru kullanıp hamile kalanlar' olacak inşallah kaydirigubbakcemile2

gulenyuzu gormusun çok sevindim canım..benim bildigim spermlerin 5 gun yaşayabildigi onceki gun yapmanız da iyi olmuş hazır beklerler içeride:yerimseniben

ben bu ay yuksek ve en yuksegi goremedim..ve ramazandan olsa gerek çok da fazla çalışma yapamadık su an alette m
ısıgı yanıp sonmeye başladı hastalanmayı bekliyorum yani.. bir dahaki aya inşallah:dance:

Nevroskycim keçiboynuzu kürü ile ilgili verdiğin ayrıntılı bilgi için çok teşekkür ederim. Şimdi eşime de anlattım. O da içecek bu arada gün içerisinde bakıyorum hep foruma, birşey yazmışmısınız diye. Akşamları iple çekiyorum.
Bu arada umutlu99, haklısın arkadasım :) gerginlik yok.. hayırlısı bakalım.. bekliyorum ctesiye kadar. umarım güzel bir haber verebilirim :CüvCüv:

ooooo google cum bizim topicin başlığı hazır bile:sm_cool:clearblue hamişleri.... burada başka arkadaşlar olacak biz diğer topikten hamişlik sürecimizi birbirimize anlatacağız:CüvCüv:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bu monitoru nerden bulabiliriz yaa? ve bitkisel takviyeler nelerdir cevap verirseniz çok mutlu olucamm

Canım döndüm yasağım bitti. KK'sız bir gün çok kötüydü. Sizleri , sevdiğim arkadaşlarıma sesimi duyuramamak çok kötüydü. Sizleri çok seviyorum kızlar. İyi ki varsınızzzzz. :asigim: Şeniz :içelim::içelim:

kaydirigubbakcemile5 canım hapinize çok teşşekür ederim...yazıları okudukca mutlu oluyorum.hepimizde inanc oldugu sürece en kısa zamnda gebe kalacagız insaalah.ben bugun testi yine yaptım bugun gülen yüz yoktu demmeki sadece dünmüş yumutlama günüm...şimdi beklıyorum gerekeni yaptık bakalım :).......... sizlerle olmaktan cok mutluyum.insaalah tez zamand ahepmiz birbirimize müjdeli haberler verelim..:Saruboceq:

inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq: hadi bakalım ilk hamişimiz sen olursun inşallah:ecrin_bebek:

inşallah iyi haberler verebilirim yarına az kaldı :) ama ben 7 aylık evliyim. o yüzden daha uzun zamandır bekleyenleri düşününce, iyi bir haber verebilirsem eğer sevincim bir yandan eksik kalacak. ama allah isteyen herkese nasip eder inşallah.:Saruboceq:
ama sizden de iyi haberler duymayı çok istiyoruma.s:ecrin_bebek: nevrosky,google,umutlu99 ve yürekten isteyen tüm arkadaşlarımdan..her ay biri güzel haber versin mesela:dance:

Canım bunun süresi olur mu hiç. İnşallah hamiş kalırsın. Biz de arkandan geliriz zaten. Seni yalnız bırakmayız. Zaten biri yolu açsa hepimiz gideceğiz arkasından kaydirigubbakcemile3

canım hiç olurmu öyle şey..her hamiş haberinde ne kadar mutlu oluyoruz...üstelik bu aleti kullanıpta hamiş kalırsan bizim içimiz muhteşem bir haber olur... tamam doğru yoldaymışız der daha hevesle kullanırız.hihoyyyt hem birimiz hamile kalsınki diğerlerine dua etsin değilmi yerimseniben

herkes nerdeee bugün kimse gelmemiş burayaa neroskyy sen nerdesin canım...
aşkolsun arkadaşım ne güzel ramazan manileri biliyormuşsun bizim topiğimizde neden böyle eğlenceli şeyler yok :enbuyukkk:...
walla bizde istiyoruz senden mani ramazan bitmedensositososito

Canımmmmmmmm benimmmm. Geldimmmm. Şeniz Üstte bir arkadaşa adres vermişsin canım. o mesajını değiştir istersen. Özelden at linki. O tarz Link vermek yasak canım. Ceza almayasın. a.s.

Canım çalışacağım üzerinde mani yapacağım Ramazan bitmeden. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…