• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canım haklı cıkarsın insaalah...psikoljik olduguna emınım gögsüme agrılar giriyor ...sabahtan beri.ne yaparsak kendımıze yapıyoruz..ramazanda sonra bende monitör alacagım..ınsalalah bu ay hamıle kalınd ahepımıze ümit olsun.kendimi tanıyamıyorum sıkıntıdan.cevre de cok önemli rahat olmamızda.

kızlar sabah ılk ıdrarınızı degılde ondan sonrakini yapsanız hem sahurda kalkmıs olursunuz...zaten sahurdan sonra sürekli tulate cıkma ıhtıyacı hissedıyor ınsan...son ıdrarınızdan sonra tekrar geldıgınde beklemeye calısın bir sür eondna sonra yapın...çünkü yiyip içip yatıyorsunzu hemen gelmesı normal ama dıger şekilde gece içip suyumuzu yatıyoruz sabaha kadar beklemdeyız ... bu arada ben bugund egülen yüzü göremedım bugün11.günüm sabah aglama krızıne girdim:çok üzgünüm: ..eşime patladım...benneyaptımki

Canım sıkma kendini bu kadar. Belki daha yumurtlama zamanın gelmedi. Normalde 14. gün yumurtlanır. 13. gün gülen yüzü görebilirsin bence. Boşuna kendini strese sokma. Hormonların bozulur sonra. Şeniz

canlarım yaa ben yine 1.kademedeyim ama test çubuğunda hafif olsada hemen ikinci çizgi çıktı ....bari şu iki gün içinde enyüksek seviyeyi birden görsem... tamda pre seed aldık bu ay kullanamayağız herhalde:1rolleyes:

Yaklaştın demekki. İnşallah görürsün de kullanırsınız bu ay. Bir de hamiş kalırsan tam süper olur valla. :lepi:

canım haklı cıkarsın insaalah...psikoljik olduguna emınım gögsüme agrılar giriyor ...sabahtan beri.ne yaparsak kendımıze yapıyoruz..ramazanda sonra bende monitör alacagım..ınsalalah bu ay hamıle kalınd ahepımıze ümit olsun.kendimi tanıyamıyorum sıkıntıdan.cevre de cok önemli rahat olmamızda.
canım yapma yaaa bizim topiğimizde ümitsizlik moral bozukluğu yok:1no2: inşallah aleti almana gerek kalmadan sen bize müjdeyi verirsin :Saruboceq::ecrin_bebek::emir_bebek:

nisasum yaa niye hemen ümitsizliğe kapılıyorsun dur benim bundan önceki cihaz 3 ayı geçkin beni tanımadı ama hemen değiştirdim 2.cihazda hemen tanıdı..... senin dezavantajın şunlar oldu ilk olarak bunu ramazanda kullandın... alet bizi tanıdığı halde bu ay sıkıntı yaşıyoruz ama keşke daha önceden bilseydikte sana bu ay kullanma diyebilseydik ama bizde yeni öğrendik .....iyiki nevroskycim bu topiği açmışda Allah ondan razı olsun yoksa belki bizde senin gibi strese girecektik.... ikinci dez avantajın da bir periodluk cihaz alman olmuş bu da seni etkilemiştir....bizim rahat olmamızın bir sebebi de cihazın tek kullanımlık olmaması.... ve belki daha önce belirtmemişizdir bu cihaz ömür boyu garantili olamsı beni biraz daha rahatlatıyor düşürüp kırmanın dışındaki sorunlarda hiçbir ücret vermeden hiç sorgu sual olmadan cihazı yenisi ile değiştirme olanağı var... o yüzden tek kullanımlıkta sorun senden mi alettenmi kaynaklanıyor anlayamazsın ıspat edemezsin ....ama bence gülen yüzü görememenin sebebi aleten değil ramazan ayına mahsus düzenimizin değişmesinden kaynaklanıyor canım öptüm kendini ve eşini üzme :1hug:

Ne güzel yazmış ne güzel açıklamışsın canım arkadaşım. Şeniz Valla iyiki topiğimiz var da toplanıp konumuzu konuşabiliyoruz hihoyyyt

Canlarım benden de paso kaydirigubbakcemile3 Hastalanıyorum. laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- lülülülülülü Kırmızı nokta geldi. Sildikçe de pembeler geliyor. Haydi kızlar siz basın gaza hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

nevrosky herkese çok umut veriyorsun.. umarım en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız. ben de uzun zamandır takip ediyorum sizi. iyi haberleriniz benım için de umut olacak :)

canlarım yaa ben yine 1.kademedeyim ama test çubuğunda hafif olsada hemen ikinci çizgi çıktı ....bari şu iki gün içinde enyüksek seviyeyi birden görsem... tamda pre seed aldık bu ay kullanamayağız herhalde:1rolleyes:
daha onceden yazmıssındır belki ama ben kaçırmış olabilirm. pre seed nedir?
buarada ben ikinci cizgiyi gormuştum cubukta o gun akıntım da vardı ama kademe yine 1.deydi. bir kaç gun içinde yuksek gostermezse de bence calışma yapın.. nolur nolmaz dimi:CüvCüv:

Canlarım benden de paso kaydirigubbakcemile3 Hastalanıyorum. laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- lülülülülülü Kırmızı nokta geldi. Sildikçe de pembeler geliyor. Haydi kızlar siz basın gaza hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hayırlısı olsun canım..hiç üzülme..umutlar bir dahaki aya.. birbirimizin dualarıyla olacak inşallah :dance:

canım erken değilmiydi neysee haydi bakalım gelecek aya ne olacak...sıra da kim var silgi değilmi:uhm: arkadaş yok buralarda galiba ...gerçi o en yüksek seviyeyi görmemişti ama bakalım.sonra google ...ama şu iki aya kadar nevroskycim hem senin eşin için yaptığın kürler etkili olacak hemde hemen hemen hepimiz cihazda en yüksekleri görmüş olacaz bence asıl heyecan ondan sonra başlayacak....kaydirigubbakcemile4

hayırlısı olsun canım..hiç üzülme..umutlar bir dahaki aya.. birbirimizin dualarıyla olacak inşallah :dance:

Öyle bitanem. Üzülmüyorum. hihoyyyt Her ay şansım giderek artıyor. Eşim sigarayı bırakalı 3 ay oldu. Kürleri de uyguluyoruz. Zaman bizim lehimize ilerliyor. İnşallah yakında da mükafatını alacağız. :jeyyar:

canım erken değilmiydi neysee haydi bakalım gelecek aya ne olacak...sıra da kim var silgi değilmi:uhm: arkadaş yok buralarda galiba ...gerçi o en yüksek seviyeyi görmemişti ama bakalım.sonra google ...ama şu iki aya kadar nevroskycim hem senin eşin için yaptığın kürler etkili olacak hemde hemen hemen hepimiz cihazda en yüksekleri görmüş olacaz bence asıl heyecan ondan sonra başlayacak....kaydirigubbakcemile4

Canım 25. gündü bugün.12. günde gördüm 3. kademeyi. Bugün hastalanmadım nokta nokta geliyor. Yarın hastalansam 26. gün oluyor. 12 + 14 = 26 doğru oluyor. Perşembe olur diyordum 1 gün şaşsa diye. Ama gününde olacak.

Dediğin gibi şu kürler etki eder inşallah. Sonra da ver çoşkuyu süprizzzzz :dance: :sm_cool:

nevrosky herkese çok umut veriyorsun.. umarım en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız. ben de uzun zamandır takip ediyorum sizi. iyi haberleriniz benım için de umut olacak :)

Sağol bitanem. İnşallah canım. Hepberaber inşallah. yerimseniben :CüvCüv:

daha onceden yazmıssındır belki ama ben kaçırmış olabilirm. pre seed nedir?
buarada ben ikinci cizgiyi gormuştum cubukta o gun akıntım da vardı ama kademe yine 1.deydi. bir kaç gun içinde yuksek gostermezse de bence calışma yapın.. nolur nolmaz dimi:CüvCüv:
çok haklısın canım bende aynen öyle düşünüyordum.
pre seed i sormuşsun hem kayganlaştırıcı olarak kulllanılıyor ama ihtiyacı olmayanda kullanıyor çünkü o sıvı spermlerli besleyen uzun yaşamasını sağlayan aynı zamanda spermle aynı akışkanlığa sahip bir kayganlaştırıcı...yurt dışında çok satılan bir ürünmüş özellikle hamile kalmak isteyenler için...bakalım dedik bir de onu deneyelim ama en yüksek seviyeyi görmesem bu ay kullanmayı düşünmüyorum.

hakkaten sen ne tatlı kelebeksin canımŞeniz takip ediyormuşsun...çok iyi bir zamanda geldin yazdın arkadaşımıza destek oldun. seninde güzel haberleriini bekliyoruz.a.s.:1hug:

çok haklısın canım bende aynen öyle düşünüyordum.
pre seed i sormuşsun hem kayganlaştırıcı olarak kulllanılıyor ama ihtiyacı olmayanda kullanıyor çünkü o sıvı spermlerli besleyen uzun yaşamasını sağlayan aynı zamanda spermle aynı akışkanlığa sahip bir kayganlaştırıcı...yurt dışında çok satılan bir ürünmüş özellikle hamile kalmak isteyenler için...bakalım dedik bir de onu deneyelim ama en yüksek seviyeyi görmesem bu ay kullanmayı düşünmüyorum.

guzel bir urunmus bakalım belki biz de alırız çok pahalı degildir umarım

guzel bir urunmus bakalım belki biz de alırız çok pahalı degildir umarım

yok canım pahalı değil ama pahalıya mal oluyor...ben 1 kutu aldım içinde 6 kullanımlık ürün var 20ytl ye aldım fiyat uygun ama neredeyse 8 ytl kargoya verdim çünkü 1 kiloya kadar kargo fiyatı değişmiyormuş 3 ytl de havale verdim.ben hepimiz için mail gönderdim ..xxx bankasından hesap açtırın o banka havale masrafı almıyor diye cevap bekliyorum gelirse sizlerle paylaşacam..

Back