nisasum yaa niye hemen ümitsizliğe kapılıyorsun dur benim bundan önceki cihaz 3 ayı geçkin beni tanımadı ama hemen değiştirdim 2.cihazda hemen tanıdı..... senin dezavantajın şunlar oldu ilk olarak bunu ramazanda kullandın... alet bizi tanıdığı halde bu ay sıkıntı yaşıyoruz ama keşke daha önceden bilseydikte sana bu ay kullanma diyebilseydik ama bizde yeni öğrendik .....iyiki nevroskycim bu topiği açmışda Allah ondan razı olsun yoksa belki bizde senin gibi strese girecektik.... ikinci dez avantajın da bir periodluk cihaz alman olmuş bu da seni etkilemiştir....bizim rahat olmamızın bir sebebi de cihazın tek kullanımlık olmaması.... ve belki daha önce belirtmemişizdir bu cihaz ömür boyu garantili olamsı beni biraz daha rahatlatıyor düşürüp kırmanın dışındaki sorunlarda hiçbir ücret vermeden hiç sorgu sual olmadan cihazı yenisi ile değiştirme olanağı var... o yüzden tek kullanımlıkta sorun senden mi alettenmi kaynaklanıyor anlayamazsın ıspat edemezsin ....ama bence gülen yüzü görememenin sebebi aleten değil ramazan ayına mahsus düzenimizin değişmesinden kaynaklanıyor canım öptüm kendini ve eşini üzme :1hug: