Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

İnşallah gerek kalmaz canım. İnşallah bebeklerimiz gelir. Ben sizler için de dua ediyorum. Allah dualarımız karşılığını , bebeklerimizi bağışlar inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

inşallah bu mubarek ayda Allah hepimizin dualarını kabul eder.. herkesten guzel haberler bekliyorum.. hep birlikte aynı anda hamile kalıp aynı anda doğuralım sırnaşık şey hahaha:teytey:

inşallah bu mubarek ayda Allah hepimizin dualarını kabul eder.. herkesten guzel haberler bekliyorum.. hep birlikte aynı anda hamile kalıp aynı anda doğuralım sırnaşık şey hahaha:teytey:

Amin canım inşallahhhhhhhhh.. :Saruboceq:

canım ben 10 günümdeyim ama kac aydır hep umutsuz oldugum için bu ayda beklentim yok..çünkü yumurtlamam adetımım8.günü olmustu bıkac kere bu ay 10.gun gecınce olmayacak dıye umudum gıttı..sadece......... nevrosky senin kac günün kaldı ....
kızlar benim gibi umutsuzluga kapılmayın.......

Canım her ay aynı zamanda yumurtlayacaksın diye bir kaide yok. Mesela ben geçen ay 16. gün yumurtladım. Bu ay ise 13. gün. Biraz daha sabret. Stress olma. Belki de sen etkiliyorsun. Relax ol. Şeniz

Perşembe yada Cuma günü adet günüm.

kızlar size dedim ama ramazan benide etkiledi galiba ama ben sahurumu erken yapıyorum ona rağmen bugün 10.günüm ama hala 1.kademedeyim off yaa zaten yumurta oluşacakmış gibi de hissetmiyorum her ay yumurtalıklarımda bişey hissederdim bu ay o da yok :uhm: ben şu 3 gün sahursun tutacam orucumu bakalım ne olacakbenneyaptımki..

Canım ben de niyetliydim test zamanları ama orucun en başıydı. Yani pazartesi başlamıştık. Çarşamba 3. kademeyi görmüştüm. Herhalde ondan görebildim. Sahursuz çok zor olur ama canım. :1no2:

kizlar merhaba. benim erken gelen misafir dun nihayet bitti bugun 6. gun ve ilk testi yine yaptim. artik tanisin beni arkadas diye sahur bile yapmiyorum. insallah bu ay gorurumm 2 ya da 3. kademe yoksa monitor bozuk diye suphelenicem. kendinize iyi bakinn...

insaalah yarın gülen yüzü görürüm...bu monitörde bugun mu yarınmı derken ınsan stres oluyrodur ben ovulasyon testınde boyle oluyorum..akıllınızdan herseyı atıp oyun gıbı düşüneceksınız ....yumurtalıgım bu ay olusmayacak galıba gıbı seyrlr düşünmeyın lütfen...nevrosky umarım dedıgın gıbı olur...sositososito

Canım ben de niyetliydim test zamanları ama orucun en başıydı. Yani pazartesi başlamıştık. Çarşamba 3. kademeyi görmüştüm. Herhalde ondan görebildim. Sahursuz çok zor olur ama canım. :1no2:

nevroskycim kusura bakma biraz geç cevap verdim çok uğraştım önce mesaj bölümüne giremedim sonra sonra siteye giremedim:çok üzgünüm:
canım bende senin gibi birden en yüksek kademeyi görecem herhalde ya da diğer arkadaşlar gibi hiç görmeyecem yarın sahursuz oruç tutacam bakalım..dediğin gibi zor olacak biliyorum ama en azından bundan mı kaynaklanıyor anlayacağız.:uhm:

Bana düzenin bozulmasından gibi geliyor. İnşallah sonuç alırsın şu bir iki günde canım. kaydirigubbakcemile5

ben de bir kaç gun sahursuz tuttum ama yine de normalden fazla su içiyordum iftar ile sahur arası dogal olarak... o etkiledi sanırım beni..
ama umutlu99 sen yeni doneme sakın umutsuz başlama daha 10.gundeymissin gorursun bence bu ay en yuksegi ama buarada vucudunu da tartmaya çalış, akıntın oldugu gun çalışma yapın en azından..

saol canım ya suyuda az içeyim bari bakalım sudanmı yoksa uyku düzeninden mi... (uyu, uyan yeniden uyu 2-3 saat sonra tekrar uyan olayı hormonlarımızı mı etkiliyor acaba) .....siz olduğunuz sürece benim umutsuz kalmam mümkünmü canlarım benim:1hug:a.s.Şeniz

:1rolleyes:

ondan da olabilir bilmiyorumki:1no2:
dularım sizinle hepinizi optum:1rolleyes:

Kızlar bende öptüm hepinizii:))) Valla bütün yazdıklarınızı okudum, içimi bir heyecan kapladı! İnşallah hamiş olursunuz da bizlere de ümit verirsiniz. .Kızlar hepiniz çok tatlısınız! Allah bu mübarek günlerde hepinizin kalbine göre versin, Nevroski sırada ki sen olduğuna göre, bu haftasonu müjdeli haberini bekliyoruz, hayırlısıyla inşallaaaaahhhh!! Olmasa da ümitsizlik yok, çalışmalara devaaaaaaaaaammmm:)))

kızlar sabah ılk ıdrarınızı degılde ondan sonrakini yapsanız hem sahurda kalkmıs olursunuz...zaten sahurdan sonra sürekli tulate cıkma ıhtıyacı hissedıyor ınsan...son ıdrarınızdan sonra tekrar geldıgınde beklemeye calısın bir sür eondna sonra yapın...çünkü yiyip içip yatıyorsunzu hemen gelmesı normal ama dıger şekilde gece içip suyumuzu yatıyoruz sabaha kadar beklemdeyız ... bu arada ben bugund egülen yüzü göremedım bugün11.günüm sabah aglama krızıne girdim:çok üzgünüm: ..eşime patladım...benneyaptımki

Sağol bitanem. İnşallah hayırlı haberler verebilirim. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah. :Saruboceq: Dediğin olmasa da yola devam. :lepi:

Baktın bu ay olmadı , hoooooooooooop öbür aya.. kaydirigubbakcemile2

canlarım yaa ben yine 1.kademedeyim ama test çubuğunda hafif olsada hemen ikinci çizgi çıktı ....bari şu iki gün içinde enyüksek seviyeyi birden görsem... tamda pre seed aldık bu ay kullanamayağız herhalde:1rolleyes:

Son düzenleme:
nisasum yaa niye hemen ümitsizliğe kapılıyorsun dur benim bundan önceki cihaz 3 ayı geçkin beni tanımadı ama hemen değiştirdim 2.cihazda hemen tanıdı..... senin dezavantajın şunlar oldu ilk olarak bunu ramazanda kullandın... alet bizi tanıdığı halde bu ay sıkıntı yaşıyoruz ama keşke daha önceden bilseydikte sana bu ay kullanma diyebilseydik ama bizde yeni öğrendik .....iyiki nevroskycim bu topiği açmışda Allah ondan razı olsun yoksa belki bizde senin gibi strese girecektik.... ikinci dez avantajın da bir periodluk cihaz alman olmuş bu da seni etkilemiştir....bizim rahat olmamızın bir sebebi de cihazın tek kullanımlık olmaması.... ve belki daha önce belirtmemişizdir bu cihaz ömür boyu garantili olamsı beni biraz daha rahatlatıyor düşürüp kırmanın dışındaki sorunlarda hiçbir ücret vermeden hiç sorgu sual olmadan cihazı yenisi ile değiştirme olanağı var... o yüzden tek kullanımlıkta sorun senden mi alettenmi kaynaklanıyor anlayamazsın ıspat edemezsin ....ama bence gülen yüzü görememenin sebebi aleten değil ramazan ayına mahsus düzenimizin değişmesinden kaynaklanıyor canım öptüm kendini ve eşini üzme :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…