Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kizlar bu alet ise yariyormu gercektden

hem cubuklari bitince tekrar cubuk alabiliyormuyuz

ve tekrar alinan cubuklar ucreti ne kadar

lutfen bekliyorum

yaaa neden kimse bana cevap yazmiyo gorunmezmi ne oldum be kizlar zaten pskolojim iyice bozuldu aloooooooooooooo

Canım deniyoruz daha. Çubuklar bitince yeniden alıyorsun. Ayda 10 çubuk kullanman yeterse 40 YTl vermiş oluyorsun çubuklar için aylık.

bu alet bize göre işe yarıyor canım
çubuklar tek kullanımlık
her ay 10 test çubuğu kullanıyorsun
kutular 81 ytl ve her kutunun içinde 20 adet test çubuğu var.

canim bu ovulasyon aleti olanmi yoksa monitormu ben monitoru sordum hergun yapiyo o herhalde tamda bilmiyorum ama ben monitorun cubuklarini sordum

merhaba şekercik
özellikle dr a gidemeyen veya gitmek istemeyenlere tavsiye ederim ..
o kadar rahatsınki sadece sabah 5 dk bile almayacak kullanım kolaylığı var.adı üzerinde kolay hamilelik clear blue..
canım arama motorundan kolay hamilelik monütörü veya clear blue diye yazarsan bulabilirsin her eczanede bulunmuyor.buradan eczane ismi vermek doğru olmayabilir ama istersen özelinden sana birkaç eczanenin adını ve tlf verebilirim.

canim bu ovulasyon aleti olanmi yoksa monitormu ben monitoru sordum hergun yapiyo o herhalde tamda bilmiyorum ama ben monitorun cubuklarini sordum

canım biz zaten monitörü kullanıyoruz.
monitöründe kullanma çubukları var ...
aleti aldığın ilk ay adetin 6.gününden itibaren diğer adetin gelene kadar test çubuklarını kullanıyorsun.
ama seni erken tanırsa ki beni ilk ayda tanıdı o zaman ayda sadece 10 çubuk yeterli oluyor.

Tamam canım arkadaşım da monitörünkini yazmış zaten. :lepi:

nevrosky canim sen bu aleti 5 nci aydan beri kulaniyon sanirim cunku ilkmesajin ozaman yazmissin bir sonuc aldinmi canim yani hamis oldunmu samimi olarak soruyorum yanlis anlama

şimdi internetten araştırıyorum arama motoruna yazdım ayrıca çubuklar da satılıyormuş ama her sitede farklı bir fiyat yazıyor almak isteyen herkesin iyice araştırmasını öneriyorum çünkü bir sitede 600 küsur diyordu bir sitede ise 317 YTL... İnternet üzerinden de alınabiliyor ayrıca şehir şehir bu rünü satan eczanelerin listesi de yapılmış.

nevrosky canim sen bu aleti 5 nci aydan beri kulaniyon sanirim cunku ilkmesajin ozaman yazmissin bir sonuc aldinmi canim yani hamis oldunmu samimi olarak soruyorum yanlis anlama

Canım ben 5. ayda almaya karar verdiğimde yazdım. 6. ayda aldım kullanmaya başladım. bu 4. ayım. İlk 2 ay alet beni tanıma sürecindeydi. 2 aydır yumurtlama günlerimi biliyorum sayesinde. Ancak bizim sorun olduğundan kolay hamile kalamıyorum. Bir yandan da sorunu düzeltmeye çalışıyoruz. Bu ay daha sonuç belli değil.

insallah tez zamanda bebeciklerin olurda adni ne koysam diye dusunursun insallahhhhhhhh

belenay canım peki sen bu yarışda spikerimi yoksa hakemi misin:roflol: ama hangisi isen yanlış görüyorsun canım bak şimdi,
nevroskyle silgi nin arasında burun farkı var
arkasından google
en arkadanda ben geliyorummirmirmirmir
haydi hep beraber hamiş kalıp doğuralımda bebeklerimize emekleme yarışı yaptıralım

cevaplarınız için tesekkur ederım.:lepi:..kendım kadar sızınde gününüzü sabırla beklıyorum ben 30 eylulde adet olacagım...dijital ovulasyon umarım bu ay gülen yüz gosterır ve olur artık...14 ay oluyor ya.senağlama..ınsanların hemen hamılemısın dıye sormaları benı delırtıyor..
sizi yalnız bırakmam tetsı kullanmasamda sızınleyım ınsalah guzel haberlerınız beklıyorum arkadaslar...kaydirigubbakcemile5

ya birimiz bile hamile kalsak çok sevinecegim. çünkü bu arkası gelcek demek olcak..guzel haberlerinizi bekliyorum sırnaşık şey..
buarada benim 22.gun ve hala test istiyor, bu ay 20 cubugu da bitirmiş olcam, pahalıya geldi bu ay :1closedeyes:
neyse hayırlısı bakalım..

Canım ilk 2 ay bu durum söz konusu olabiliyor. İlk aydan da tanıyabilirdi. Kısmet. Seni tanısında gör bak sonrasında nasıl rahat edeceksin. Eğer sizde sorun yoksa sebepsiz infertilite ise çabuk hamiş kalırsın. :dance:

canım ilk iki ay sadece 10 cubuk kullandım ve en yuksek gunu ikişer gun gordum..3.ayım benim.. bu aya mahsus oldu bu. ramazandan sanırım duzenim değişti diye.

yeni arkadaşlar da hoş geldi sefa getirdi :teytey:

canım ilk iki ay sadece 10 cubuk kullandım ve en yuksek gunu ikişer gun gordum..3.ayım benim.. bu aya mahsus oldu bu. ramazandan sanırım duzenim değişti diye.

yeni arkadaşlar da hoş geldi sefa getirdi :teytey:

Hımmm. Neden öyle oldu ki :uhm: Dediğin gibi Ramazan'dan sanırım. laelaelaelaelae

Sizin herhangi bir sorun çıktı mı canım testlerde? Yani infertilite açısından?

selam kızlar...nasılsınız nevroski sonucu beklıyorum merakla sanırım bu ay bend e bırsey yok gülen yüzü yakalayamıyorum bir türlü:1no2:

Hımmm. Neden öyle oldu ki :uhm: Dediğin gibi Ramazan'dan sanırım. laelaelaelaelae

Sizin herhangi bir sorun çıktı mı canım testlerde? Yani infertilite açısından?

biz 9 aydır deniyoruz. henuz test falan yapmadık. doktorum 1 seneye kadar bir şey yapmak istemedi..tabi biz sabırsızlanıyoruz :1no2:
ama 1 seneyi bekleyecegiz işte.. inşallah bir şeye gerek kalmadan olur.

biz 9 aydır deniyoruz. henuz test falan yapmadık. doktorum 1 seneye kadar bir şey yapmak istemedi..tabi biz sabırsızlanıyoruz :1no2:
ama 1 seneyi bekleyecegiz işte.. inşallah bir şeye gerek kalmadan olur.

İnşallah gerek kalmaz canım. İnşallah bebeklerimiz gelir. Ben sizler için de dua ediyorum. Allah dualarımız karşılığını , bebeklerimizi bağışlar inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…