kizlar bu alet ise yariyormu gercektden
hem cubuklari bitince tekrar cubuk alabiliyormuyuz
ve tekrar alinan cubuklar ucreti ne kadar
lutfen bekliyorum
yaaa neden kimse bana cevap yazmiyo gorunmezmi ne oldum be kizlar zaten pskolojim iyice bozuldu aloooooooooooooo
canim bu ovulasyon aleti olanmi yoksa monitormu ben monitoru sordum hergun yapiyo o herhalde tamda bilmiyorum ama ben monitorun cubuklarini sordumbu alet bize göre işe yarıyor canım
çubuklar tek kullanımlık
her ay 10 test çubuğu kullanıyorsun
kutular 81 ytl ve her kutunun içinde 20 adet test çubuğu var.
arkadaşlar ben bu üründen çok etkilendim okudukça umudum arttı benm de dr.m bu ay yumurta takibine başlayacaktı bir iğne vardı heyet rapro lazımmış, burda o iğneyi eczanede bulma şansımd a az aslında bugün iğneye başlamam lazım sonra 5 gün bu iğneyi kullanıp 6. gün bir daha dr.a gitmem lazımmış , çalışıyorum sürekli gidip gelmem zor üstelik dr farklı bir şehirde bu ürüne güveniyorum ama nerden alabileceğimi bilemiyorum.
canim bu ovulasyon aleti olanmi yoksa monitormu ben monitoru sordum hergun yapiyo o herhalde tamda bilmiyorum ama ben monitorun cubuklarini sordum
canim bu ovulasyon aleti olanmi yoksa monitormu ben monitoru sordum hergun yapiyo o herhalde tamda bilmiyorum ama ben monitorun cubuklarini sordum
Tamam canım arkadaşım da monitörünkini yazmış zaten. :lepi:
nevrosky canim sen bu aleti 5 nci aydan beri kulaniyon sanirim cunku ilkmesajin ozaman yazmissin bir sonuc aldinmi canim yani hamis oldunmu samimi olarak soruyorum yanlis anlama
Canım ben 5. ayda almaya karar verdiğimde yazdım. 6. ayda aldım kullanmaya başladım. bu 4. ayım. İlk 2 ay alet beni tanıma sürecindeydi. 2 aydır yumurtlama günlerimi biliyorum sayesinde. Ancak bizim sorun olduğundan kolay hamile kalamıyorum. Bir yandan da sorunu düzeltmeye çalışıyoruz. Bu ay daha sonuç belli değil.
insallah tez zamanda bebeciklerin olurda adni ne koysam diye dusunursun insallahhhhhhhh
belenay canım peki sen bu yarışda spikerimi yoksa hakemi misin:roflol: ama hangisi isen yanlış görüyorsun canım bak şimdi,evveeeet sayın seyirciler yarış başladı bakalım aletli bebek yarışının galibi kim olacak nevrosky yarışa önde başaladı ardında umutlu99 onun ardında silgi ve geogle yarışa hızlı bir giriş yaptılar nevrosky bu yarışlarda deneyim sahibi olmasının avantajlarını kullanarak kendinden emin bir şekilde yarışa hazırlandı ve şu an bebeşini bekliyor silgi ve umutlu nevroskynin arkasında 2cilik için yarışı sürdürüyor geogle henüz yarışmaya alışma aşamasında olmasına rağmen rakibleriyle başabaş mücadelede kararlı evet sayın seyirciler yarış çok heyecanlı olmaya başaladı herkes görvinin bilincinde aletinden emin ilerliyor silgi bir atak daha yapabilir
haydi nevrosky haydi silgi haydi umutlu99 haydi geogle zafer sizleri bekliyor sizlerden büyük galibiyetler bekliyoruz:hooray::hooray::hooray:
belenay canım peki sen bu yarışda spikerimi yoksa hakemi misin:roflol: ama hangisi isen yanlış görüyorsun canım bak şimdi,
nevroskyle silgi nin arasında burun farkı var
arkasından google
en arkadanda ben geliyorummirmirmirmir
haydi hep beraber hamiş kalıp doğuralımda bebeklerimize emekleme yarışı yaptıralım
ya birimiz bile hamile kalsak çok sevinecegim. çünkü bu arkası gelcek demek olcak..guzel haberlerinizi bekliyorum sırnaşık şey..
buarada benim 22.gun ve hala test istiyor, bu ay 20 cubugu da bitirmiş olcam, pahalıya geldi bu ay :1closedeyes:
neyse hayırlısı bakalım..
Canım ilk 2 ay bu durum söz konusu olabiliyor. İlk aydan da tanıyabilirdi. Kısmet. Seni tanısında gör bak sonrasında nasıl rahat edeceksin. Eğer sizde sorun yoksa sebepsiz infertilite ise çabuk hamiş kalırsın. :dance:
canım ilk iki ay sadece 10 cubuk kullandım ve en yuksek gunu ikişer gun gordum..3.ayım benim.. bu aya mahsus oldu bu. ramazandan sanırım duzenim değişti diye.
yeni arkadaşlar da hoş geldi sefa getirdi :teytey:
selam kızlar...nasılsınız nevroski sonucu beklıyorum merakla sanırım bu ay bend e bırsey yok gülen yüzü yakalayamıyorum bir türlü:1no2:
Hımmm. Neden öyle oldu ki :uhm: Dediğin gibi Ramazan'dan sanırım. laelaelaelaelae
Sizin herhangi bir sorun çıktı mı canım testlerde? Yani infertilite açısından?
biz 9 aydır deniyoruz. henuz test falan yapmadık. doktorum 1 seneye kadar bir şey yapmak istemedi..tabi biz sabırsızlanıyoruz :1no2:
ama 1 seneyi bekleyecegiz işte.. inşallah bir şeye gerek kalmadan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?