ben her ay yumutrluyoruz diye biliyordum iyi de yumurtlamasam nasıl adet olacagım?
kusura bakmayın ben çıkmak zorundayım..umarım herkes kısa sürede guzel haberi alır...
NEVROSKY cimm nasıl gidiyor canıım beklemedesin biliyorum kaçıncı günündesin haydi RABBİM bize çifte bayram yaşamayı nasip etsin:Saruboceq: ben hamiş kalırsam bayramın 2.:Saruboceq:.günü öğrenecem sen daha erken öğreneceksin İNŞALLAH eee artık olaya iyice motive olmamız hemde hamişliğe hazırlamamız lazım kendimizi değilmiyerimseniben:1hug:
kızlar merhaba ben geldiiiim naılsınız bakalım bu aralar fazla giremiyorum ama takipteyim unutmayın dün yeğenimi gördüm kocaman olmuş 1,5 yaşında nasıl kıpır kıpır kızlar inanın hepimiz için dua ettim isimlerini hatırladıklarıma tek tek dua ettim allahım bizlerede nasip et hayırlısıyla diye
ee demek kız olursa elenay oğlan olursa belenay olmadı bak şimdi ceza kestim sana oğlan olursa abuzittin kız olursa şüküfe koycaksın nasıl ama
:CüvCüv:nevroskycimin
:CüvCüv:umutlu99un
:CüvCüv:silginin
:CüvCüv:geoglenin
aaa aşkolsun gelmem ak hee şaka şka gül kız gül allah ağlatmasın arkadaşım bak istersen senin bebeğede isim bulayım he ne dersin:)
ooo google cım nerelerdesin yaa:teytey:
kıslar galiba bu ramazana mahsus birşey sahuru 4 yada 5 te yapıyoruz aradan dört yada beş saat geçmeden test yapıyoruz.nevroskycimde bu ay birden en yüksek seviyeyi görmüştü.ben bu ay test yaptığım süre içinde sahuru erken yapmayı düşünüyorum
.
kızlar merhaba ben geldiiiim naılsınız bakalım bu aralar fazla giremiyorum ama takipteyim unutmayın dün yeğenimi gördüm kocaman olmuş 1,5 yaşında nasıl kıpır kıpır kızlar inanın hepimiz için dua ettim isimlerini hatırladıklarıma tek tek dua ettim allahım bizlerede nasip et hayırlısıyla diye
ee demek kız olursa elenay oğlan olursa belenay olmadı bak şimdi ceza kestim sana oğlan olursa abuzittin kız olursa şüküfe koycaksın nasıl ama:roflol:
:CüvCüv:nevroskycimin
:CüvCüv:umutlu99un
:CüvCüv:silginin
:CüvCüv:geoglenin
Bugün ilacımız buraya uğramamış. Ama olmaz ki.. Belenayyyyyyyyyyyyy nerdesinnnnnnn? :sm_cool:
ben geldiiiiiiim nasılsınız güseller nevroskycim demek isim bulmıyayım heiyi size gül gibi ne güzel isimler buluyorum siz reddediyorsunuz tamam öyle olsun bakalım :1closedeyes:
evveeeet sayın seyirciler yarış başladı bakalım aletli bebek yarışının galibi kim olacak nevrosky yarışa önde başaladı ardında umutlu99 onun ardında silgi ve geogle yarışa hızlı bir giriş yaptılar nevrosky bu yarışlarda deneyim sahibi olmasının avantajlarını kullanarak kendinden emin bir şekilde yarışa hazırlandı ve şu an bebeşini bekliyor silgi ve umutlu nevroskynin arkasında 2cilik için yarışı sürdürüyor geogle henüz yarışmaya alışma aşamasında olmasına rağmen rakibleriyle başabaş mücadelede kararlı evet sayın seyirciler yarış çok heyecanlı olmaya başaladı herkes görvinin bilincinde aletinden emin ilerliyor silgi bir atak daha yapabilir
haydi nevrosky haydi silgi haydi umutlu99 haydi geogle zafer sizleri bekliyor sizlerden büyük galibiyetler bekliyoruz:hooray::hooray::hooray:
başından sonun akadar okudugum tek bölüm bu hepiniz cok tatlısınız hepinize cok tesekkur ederım bend ebu ay dijital ovulasyon testı aldım.olmazsa dıger ayada hamılelık monıtoru almayı düşünüyorum tabıı fıyatı nedır suan bılmıyorum tam...hepinizin hamıle haberlerını gormek için okudum ama yok ama ben bu aletın işe yarayacagına cok eminim.dijital ovulasyona120 mılyon verdım almasamıydımkı.neys ebugun ılk testımı yaptım gülen yüz yoktu ama izgilerden biri silikti.belkı yakındr yumurtlamam ınsaalah....
kızlar ınsaalah hepımız en kısa zamanda hamıle kalır:CüvCüv: ve burada güle oynaya söyleriz bırbırımıze....hihoyyyt
canım sende hoşgeldin aramıza:1hug:bir periodluk kullanımı olsada aynı markanın ürünlerini kullanıyoruz galiba inşallah gülen yüzü görürsünde 12 gün sonrada senin eşinin ve bizim yüzümüzü güldürürsün bizim kullandığımız aleti almaya gerek kalmazsın :Saruboceq:başından sonun akadar okudugum tek bölüm bu hepiniz cok tatlısınız hepinize cok tesekkur ederım bend ebu ay dijital ovulasyon testı aldım.olmazsa dıger ayada hamılelık monıtoru almayı düşünüyorum tabıı fıyatı nedır suan bılmıyorum tam...hepinizin hamıle haberlerını gormek için okudum ama yok ama ben bu aletın işe yarayacagına cok eminim.dijital ovulasyona120 mılyon verdım almasamıydımkı.neys ebugun ılk testımı yaptım gülen yüz yoktu ama izgilerden biri silikti.belkı yakındr yumurtlamam ınsaalah....
kızlar ınsaalah hepımız en kısa zamanda hamıle kalır:CüvCüv: ve burada güle oynaya söyleriz bırbırımıze....hihoyyyt
yaaa neden kimse bana cevap yazmiyo gorunmezmi ne oldum be kizlar zaten pskolojim iyice bozuldu alooooooooooooookizlar bu alet ise yariyormu gercektden
hem cubuklari bitince tekrar cubuk alabiliyormuyuz
ve tekrar alinan cubuklar ucreti ne kadar
lutfen bekliyorum
bu alet bize göre işe yarıyor canımkizlar bu alet ise yariyormu gercektden
hem cubuklari bitince tekrar cubuk alabiliyormuyuz
ve tekrar alinan cubuklar ucreti ne kadar
lutfen bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?