yayacım nerelerdesin hadi ver güzel haberlerini dilrubacım seninde sesin çıkmıyo
ben 15. gunumde 3. seviyeyi gormustum
selam tatlım sen nasılsın asıl? sıkıntıların gecti mi birazcık? kacıncı haftadasın ?
yaya da benden 1 gun once regl olmustu dolayısıyle herhalde 12-13 temmuz gununu bekleyecek.. ama bayadır yazmıyor
benim gunum de 14 temmuz hicbir belirtim falan yok
selam tatlım sen nasılsın asıl? sıkıntıların gecti mi birazcık? kacıncı haftadasın ?
yaya da benden 1 gun once regl olmustu dolayısıyle herhalde 12-13 temmuz gununu bekleyecek.. ama bayadır yazmıyor
benim gunum de 14 temmuz hicbir belirtim falan yok
insallah yayadanda sendende guzel haberler alicaz canim
sabirsizlikla bekliyorum
10.haftaya geldim biraz bel ağrılarım var bulantılarımın geçmesini bekliyorum canım abuk sabuk şeyler çekiyor sıcaklarla herkes gibi mücadele ediyorum onun haricinde sabırsızlıkla bekliyorum darısı tüm isteyenlerin başına hadi verin güzel haberleri kızlar ya
17.gün ve hala 2 seviye normal mi kızlar yaaa
canım konu cok igrenc de olsa arada beyaz arada cok da nadir olsa sarımtrak ama genelde beyaz.. sende olmus muydu?
benim su anda gunum 14 temmuz gibi gozukuyor, gecen 2 seferde erkenden test yaptım bu ay yapmamaya kararlıyım ama nasıl dayanıcam bilmiyorum-tatlicadiarzu-
su anda hic bi belirtim yok zaten.. daha 8 gunum var..
larnecim nasilsin bebis nasil canim?
cumartesi kontrolun vardi bebisin cinsiyeti belli oldumu?
canım bende bu belirtilerin hicbiri yok akıntı dısında ...mafoldumbenben 22 nisanda yumurtlamıstım.Adetime 8 gun kala yani 27 nisan gibi kasıklarım agrımaya basladı hafiften.ertesi gun hafiften goğuslerim acımaya basladı..sonra kasık agrılarım gecti o zaman biraz korktum.sonraki gun ateşim yukseldi yani vusut ısım arttı yani hasta olmamama ragmen atesim 38 dereceydi.sonra cok fazla gazım oldu.adetime 4 gun kala falan beyaz akıntım oldu. en son de gögüslerim asırı derece de acıyınca test yapmıstım
canım hayırlısı olsun kendini cok yormamaya bak tatlım... Allah sıhhat versin.. cinsiyet bence artık 15 temmuzda gozukur gibi geldi bana, ne dersin? :Saruboceq:cumartesi gunu ben kendi doktorum dsında bir prof a gittim ikili test icin . o kontrolleri yaptı downsendroumu icin ama cinsiyet icin bisi demedi. benimde heyecandan sormak aklıma gelmedicunku bebegi icerde kıpır kıpır gorunce bir acaip oldum.. uctu gitti aklım.
15 temmuzda kendi doktorum da kontrolum var. inşallah orda belli olur.
bel agrım ve mide yanması cok oluyor.. hatta son 3 gundur hergun midem yanıyor. sanırım bebiş mideme bastırıyor..
idare ediyorum
ss2302 cim unutmamışsın beni teşekkürler....ben 24.günde hala 2.seviyedeydim.ertesi gün test yapmadım zaten....birkaç gün sonra da m düğmesi yanmaya başladı ve 27.gün regl oldum....birçok sebep olabilir.bütün ay kasıklarımda ağrı vardı.kistim olmuş olabilir.monitörü geçen ay arkadaşımdan aldığımda sıfırlamadan kullanmış ve 12.-13. gün 3. seviyeyi görmüştüm.bu ay sıfırlayıp kullandım monitör beni tanımaya çalışmış olabilir.son olarak da test çubukları için yarısında ayrı bir kutu açtım....kılavuzunda aynı kutudan kullanın diyordu....sonuçta geçen ayı pes geçtik.....ama 3.seviyeyi göremedim...
bu ay da 7.günümdeyim....bakalım neler olacak göreceğiz....
dilerim sende güzel haberler verirsin bize.....
hayırlısı olsun canım umarım bu ay monitor seni iyice tanımıs olur da 3. seviyeyi cart diye gorursun tatlım... bence reglin bittiyse hemen bi doktora gorun eger kist suphen varsa...acaba aramızdam hic 3. seviyeyi gormemis olan arkadaslar var mı?? huhuu? bi onlara da soralim..
umarım bu ay mujdeyi verirsin bize..
benim gunume daha 1 hafta var hicbir belirtim yok zaten ben bu ay kesinlikle test yapmicam gunum gecmeden..hem umitlenmelerime yazık hem de maddi acıdan dunyanın parasını harcıyorum.. gidip bi fakire versem daha hayırlı olur.. her seferinde en az 50 tl harcıyorum cunku ayıptır soylemesi...:kedi:
Allah'ım insallah bu ay gunum gecer de test yaparım ve cift cizgiyi gorurummmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
insallah canim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayirli haberlerini bekliyoruz
19. günüm hala 2. seviyedeyim ben galiba 3. seviyeyi göremiycem yaaaa
ss2302 cim nerelerdesin canim belirtiler ne alemde kac gunun kaldi?
insallah melegin seninledir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim ilgine cok tesekkur ederim.. benim gunum 14 temmuz ve inan hicbir belirtim yok şaka gibi.. gecen 2 seferde neredeyse kendimi hamile hissetmisim ama bu ay hicbir sey yok..
sadece biraz akıntım var o kadar bi de sabah karnım agrıdı.. ama regl agrısı gibi degil daha cok gaz sancısı gibi... onun dısında boyle gecen gun kasıkta pıt pıt batmalar oldu bir kere de malum bolgemde ama o kadar.. goguslerim hic agrımıyo aksine normalde kistten agrır su anda gayet iyiler biraz sisler... bi de kızlar ayıptır solemesi benim kahverengi bolgem zaten buyuk goguste ben anlayamam yani buyumus mu falan millet ona bakarak anlıyo
bu aydan biraz umitsizim desem yalan olmazbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?