Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

arkdaşlar ben bir şey daha sormak istiyom bu makine 28. günden sonra yani sayı olarak 1'mi göstereck ve 1.gösterdiği gün biz hastamı olmamız lazım nasıl olacak ben anlamadım bugün benim 22.günüm her sabah açıp m basıyom doğrumu yapıyom

HAMıLEYıııııııııııııııııııııııııııııııııMMMMMMM. Yarın doktora gidicem inşallah, dün test yaptım çift çizgiyi gördüm!!! Darsı başınıza inşaallah, denk geldikçe nete girmeye çalışacam, taki p ediyorum hepinizi canlarım dualarım sizinle....

Aygizem canım, her gün m'ye basmıyorsun. Sadece cihazı açıyorsun test istiyorsa testini yapıyorsun, sonra cihaz kendiliğinden kapanıyor. Cihaz 3. seviyeyi gösterdiği günden sonra 12. günde falan m yanıp sönmeye başlıyor. Sen ona aldırma eğer hastalanmadıysan basmana gerek yok.

Diyelim ki sabah kalktığında hasta olmuşun sana uygun olan bir saatte m'ye basmalısın ki 1. güne gelsin cihaz, yada öğleden sonra falan hasta olduysan o zaman ertesi gün sabah sana uygun olan vakitte cihazı açıp m'ye basıyorsun ve 1. gün olarak gözüküyor.

bende clear blue digital ov. testi kullandım bu ay . aYIN 14ünde gülen yüz çıktı hala regl olmadım çok heyecanlıyım test yapmaya da korkuyorum..

bende clear blue digital ov. testi kullandım bu ay . aYIN 14ünde gülen yüz çıktı hala regl olmadım çok heyecanlıyım test yapmaya da korkuyorum..

Eeeee hadi hayırlısı bakalım, Allah gönlüne göre versin canım. Ben 4 kere test yaptım. İlkini normal testti çok erken yaptım zaten, sonra fortel erken gebelik testi yaptım forumada yazmıştım varla yok arası bi ikinci çizgi çıktı sonra memlekete vardığım perşembe sabahı normnal gebelik testi yaptım yine bi şey yoktu, dün en son bi test daha nihayet çift çizgiyi yakaladım. 1-2 gün daha beklemeni tavsiye ederim canım. İnşaallah seninde güzel haberleriniz alırız...

Valla bizim cihazda 3. seviyeyi 20. günümde yani seninle aynı gün 14 haziranda ve 15 haziranda gördüm yani senin ovulasyon testine göre gülen yüz. Evet bu hesaba göre sende test yapabilirsin aslında, bi adet dönemim kaç gündü senin?
Bide bu ay benim yumurtas çok geç çatladı 20. günümde, ilk ay 15. günde çatlamıştı.

Senin muhtemel adet tarihin o halde bu gün yada yarın o zaman çarşamba gününü bekle derim, gerçi bekle demesi kolay ama dediğim gibi benim en önce yaptığım testi saymazsan 3 kere test yaptım.mafoldumben

evet ya hiç kolay değil aslında 14 ü yumurtlamaysa 28 inde regl olmam gerekmiyomuydu 14 gün sonra ben 2.buçuk yıl doğum kontrol hapı kullandım 35-33-3-31 şeklinde oldu yani her ay 2 gün öne geldi ilacı bıraktıktan sonra

Canım zaten gülen yüzü gördüğün an yumurtan çatlamadı muhtemel 24-36 saat içerisinde çatladı, çatlayan yumurta ile spermlerin hemen buluşmadığınıda varsayarsak(yumurta çatladıktan sonra 12 saat bekleyebiliyor) bu nedenlerden ötürü 1-2 gün eklemen lazım diye düşünüyorum. Bide doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra düzen tam oturana kadar bir kaç ay geçmesi gerekiyor yanlış bilmiyorsam...:uhm:

evet ilacı bırakalı 7 ay oldu bakalım inşallah vardır allah banada nasip etmiştir..

hadi hayırlısı bakalım canım inşaallah isteyen herke nasip eder Yaradanım, şimdi gitmem lazım, tekrar görüşene kadar Allah'a emanet olun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…