- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
Merhaba arkadaşlar erkek bebek isteyenler yada sahip olanlar hangi marka ovulasyon testi kullandınız ve ilişki zamanlamanız ne zamandı? Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Seks yaptım aaaaa bi baktım hamileyim. Hemde erkek
Hem de erkek derken?
Hem de erkek ???
Umarım hem de hayırlı evlat olsun...
Hem dee..
Vay bee duble bravo o zaman(!)
İlişkiye girmeden sürtünmek ve korunmak ikilisini tek geçerim. Bunları yapanlar mutlaka hamile kalıyor gördüğüm kadarıyla.
Bu mu ironiİroniden anlamayan nesle aşina değilim!
sorma mide rahatsızlığın varsa hamileliğin tümününde çekiyorsun bende muhtemelen helikobakteri var o yüzden mutlaka arkadaşlarıma söylüyorum mide rahatsızlığı bide hamilelik midemi söküp atasım var
Biz sizin gibi önceki konusunu bilmediğimiz için,ironi yaptığınızı anlamamamız normaldir herhalde.Daha önceki mesajınızda belirtseydiniz önceki durumunu, e haliyle biz de anlardık ironi yaptığınızı.İroniden anlamayan nesle aşina değilim!
Doggy position
neden dişçi kontrolü yazdınızKafaya takmamak, allahtan hayırlısını, istemek dua etmek. Anne olmak sabır işi en başından itibaren. Ha tabi fiziksel olarak bir kontrol iyi olur. Kan tahlili, dişçi kobtrolü, gastroenteroloji doktoruna gitmek gerek. Hamileyken çok sıkıntı yaşıyorsun sonra
kendim dişten çok çektim hamileliğimde ilk üç ay ve son üç ay müdahale etmiyor doktorlar ki müdahale edildiğinde de bazı tedavi yöntemlerini uygulayabiliyorlar. hamileliğinde sabah bulantıları vb (asit sebebiyle dişlerinde çok zarar görüyor en iyisi bir baktırmak kısacası.neden dişçi kontrolü yazdınız
tesekkürlerkendim dişten çok çektim hamileliğimde ilk üç ay ve son üç ay müdahale etmiyor doktorlar ki müdahale edildiğinde de bazı tedavi yöntemlerini uygulayabiliyorlar. hamileliğinde sabah bulantıları vb (asit sebebiyle dişlerinde çok zarar görüyor en iyisi bir baktırmak kısacası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?