Kolay Hamile Kalmak İçin İncir Kürü Havuç Kürü Karışımı

Kürüde yapabilirdim canımda onu yapmaya üşendim açıkçası.Çalıştığım için incir kürü bile beni zorluyorken birde keçiboynuzuyla uğraşmiyim dedim.Pekmez kolayımıza geldi :KK1:
merhaba
Canım hayırlı olsun,Rabbim hayırlısıyla,sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin,darısı başıma :)
Bende geçen sene önce Allah cc.nin izniyle sonrada incir+havuç kürü vesilesiyle hamile kaldım fakat düşük yaptım.Bu ay yine içiyorum.

Bilmeyen arkadaşlar için,eğer yumurtanız büyümüyorsa incir kürü yapıyorsunuz,eğer büyüyüpte çatlamıyorsa incir+havuç kürü yapıyorsunuz.Bende çatlama sorunu olduğu için incir+havuç kürü yaptım,bu ayda yapıyorum.

Eğer adet döngünüz 30 günden fazlaysa kürü 25 gün yapıyorsunuz 10 gün ara veriyorsunuz ve sonra 25 gün daha yapp bitiriyorsunuz.Eğer adet döngünüz 30 günün altındaysa 21 gün yapıyorsunuz 7 gün ara veriyorsunuz 21 gün daha yapıp bitiriyorsunuz.
Tarifi ise;7 adet kuru inciri ikiye bölüp 500 ml suda 15 dk kaynatıyorsunuz,ayrı bir tencerede 3 adet orta boy havucu 3-4 parçaya bölüp 500 ml suda 20 dk kaynatıyorsunuz.Ilıyınca iki karışımıda süzerek bir kapta birleştiriyorsunuz.Zaten 2 bardaklık oluyor.Bir bardağını kahvaltıdan 15 dk önce aç karnına içiyoruz diğer bardağıda öğle veya akşam yemeğinden 15 dk önce aç karnına içiyorsunuz.

Eşinizede keçiboynuzu pekmezi yedirmenizi öneririm.Sperm kalitesini artırıyormuş.Rabbim isteyen tüm hanımların kucaklarını evlatlarıyla doldursun inşaAllah.?
merhaba, yumurta büyümüyorsa yapmamız gereken incir kürü tarifi nedir?
İncir kürü ile incir+havuç kürü beraber yapılır mı?

Back