kolay hamile kalma yönetimleri yardım :)

hande48

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2007
28
0
44
canlarım selam aranıza yeni katıldım 1,5 yllık evliyim. ama son 6 aydır meleğimiz olsun istiyoruz. lütfen sizlerde yardımcı olun hele hamişler bizlere destek verin dua edin bizde sizler gibi meleklerimize kavuşalım. neler yapmamız lazım kolay gebelik için benim adetlerim 28 - 29 günde bir oluyor sevgilerimleÇok üzgünüm çoook

Hoşgeldin canım. Umarım en kısa ve en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine. Hamile kalmak bir yönden çok basit, bir yönden de çok karmaşık. Öncelikle işin fiziksel kısmına bakarsak:
1- Adetlerin düzenliyse, adetinin başladığı günden sonra muhtemel yumurtlama günün 13 ya da 14. gündür. Buna göre adetinin ilk gününden sayarak 11,13 ve 15. günler ilişkiye girersen hamile kalma şansın olabilir. Gün aşırı ilişki, eşine taze spermler üretmek için zaman vermek için :)
2- İlişkiden hemen sonra ayağa kalkmadan 1 saat kadar, tercihen ayaklarını kaldırarak yatman gerekiyor. Vajinayı yıkamak kesinlikle yasak bu süre içinde
3- İlişkide orgazm sırasındaki kasılmalar spermlerin içeriye daha kolay çekilmesini sağlıyor o açıdan görev icabı değil, gerçekten zevk alarak yaşanan ilişkide hamile kalma şansı daha yüksek
4- Hem sperm hem de yumurta kalitesini yükseltmek için beslenmeye önem vermeli, sigara ve alkolden uzak durmalı, aktivitesi bol bir hayat sürmelisiniz.

Ancak bütün bunlar yerine getirilse bile sağlıklı bir çiftin tek bir ilişkisinin hamilelikle sonuçlanma olasılığı %25

İşin ruhsal boyutuna gelirsek;
Hamile kalmak kesinlikle bir görev gibi görülmemeli. Vücut ne kadar stres içindeyse hormonal denge de o kadar bozuluyor. Eşey hormonu dediğimiz hormonlar olması gerektiği gibi salgılanamadığında da yumurta ve spermin gelişimi bundan olumsuz etkileniyor. Başka bir sonuç, bağışıklık sistemimizin dışarıdan gelecek spermi kabul etmemesi. Tüm bunlar hamilelik olasılığını %25'in de altına çekiyor. Uzun süre tedavi görüp de umutsuzluktan tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalan bayanlara rastlamamız bu yüzdena.s

bn stres mi yapıyorum ondan mı omuy bilmiyorum yok gün hesapla uygun pozisyon ne varsa yapıyorum ama 2 aydır basarısızım bu ay kalırım insallah

canım hiç belli olmuyo bazıları hemen bazıları aylar sonra sen dua et bende düşünüyorum 2aydır korunmayı bıraktım 20gün önce doktorumu aradım bana 12-16.günler arası sık ilişki dedi sıktan bahsettiği günde 1kere tabiki 16.günden itibaren de 1gün arayla ve hemen ayağa kalkma yat dinlen inş.en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…