• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolay hafta diyeti deneyen varmı

sirinemeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
48
0
36
Gaziantep
internette gezinirken kolay hafta diyeti adında bir diyet buldum haftada 5 kilo verdirdiği yazılmış. menü yu aşagıya yazıyorum deneyen varsa sonuçlarını paylaşırsa sevinirim

Kolay Hafta Diyeti Pazartesi
Sabah: taze sıkılmış meyve ya da sebze suyu
Öğlen: bir büyük kase çorba
Akşam: havuç salatası

Kolay Diyet
Kolay Hafta Diyeti Salı
Öğlen: haşlanmış makarna
Akşam: salata

Kolay Hafta Diyeti Çarşamba
Öğlen: ızgara tavuk ya da et
Akşam: meyve

Kolay Hafta Diyeti Perşembe
Öğlen: sebze yemeği

Kolay Hafta Diyeti Cuma
Öğlen: közlenmiş sebzeler
Akşam: marul salatası

Kolay Hafta Diyeti Cumartesi
Öğlen: büyük bir kase çorba
Akşam: haşlanmış makarna

Kolay Hafta Diyeti Pazar
Öğlen ızgara balık

canim bumu kolay diyet.acliktan ölürüm ben bunu yaparsam be.baksana en önemli ögün kahvalti olmasina ragmen meyve yada sebze suyundan baska hic birsey yok.!!!kaslarin erir bununla

ya ben geçen yıl 10 kilo vermiştim 2 ayda ama şimdi 1 aydan beri denemediğim şey kalmadı veremiyorum.artık napıcamı şaşırmış durumdayım

ya ben geçen yıl 10 kilo vermiştim 2 ayda ama şimdi 1 aydan beri denemediğim şey kalmadı veremiyorum.artık napıcamı şaşırmış durumdayım

bir doktora görünsen.guatirina bir baktir.cünkü bende eskiden haftada 3 kilo verirdim.sonra bir türlü verememeye basladim.noldu guatirim calismiyormus bu yüzden kilo verimim yavasladi.ama günde 6 ögün diyetini yaparak bu kadar kiloyu verdim cok sükür.

peki bu 6 öğün listen nasıl bişey ne kadar sürede kaç kilo verdin.ben şu an 65 kiloyum.geçen yıldan bu yana 2 kilo almışım ve ilk hedefim 60 olmak daha sonra 57 ama ben hemen sonuç göreyim isteyenlerdenim o yüzden çok stres yapıyorum listeni paylaşırsan ii olur

bir doktora görünsen.guatirina bir baktir.cünkü bende eskiden haftada 3 kilo verirdim.sonra bir türlü verememeye basladim.noldu guatirim calismiyormus bu yüzden kilo verimim yavasladi.ama günde 6 ögün diyetini yaparak bu kadar kiloyu verdim cok sükür.

listeni çok merak ediyorum lütfen paylaşırmısın..bende bu ara kilo weremiyorum durdu kilo wermem..

peki bu 6 öğün listen nasıl bişey ne kadar sürede kaç kilo verdin.ben şu an 65 kiloyum.geçen yıldan bu yana 2 kilo almışım ve ilk hedefim 60 olmak daha sonra 57 ama ben hemen sonuç göreyim isteyenlerdenim o yüzden çok stres yapıyorum listeni paylaşırsan ii olur

listeni çok merak ediyorum lütfen paylaşırmısın..bende bu ara kilo weremiyorum durdu kilo wermem..

azeri kızı nerdesin listeni bekliyoruz sabırsızlıkla

Kizlar sabit bir liste yok ve olmamasi cok güzel bisey.Cünkü kendini sürekli biseylere bagli hissetmiyorsun.Zaten oldum olasi diyet listelerinden nefret etmisimdir.Ben 15 kiloyu 5 ayda verdim ama guatirim calismadigi icin,guatiri normal bir insan dahada hizli verir.örnek olarak ne yaptigimi anlatayim.
ara:4 kuru kayisi,bir bardak yesil cay

sabah:2 dilim cavdar ekmegi,1-2 kibrit kutusu beyaz peynir,5-6 zeytin,domates,salatalik,yesillik,yumurta,1 tatli kasigi recel veya bal veya nutella

ara:meyve olabilir,cig sebze olabilir,müsli bar olabilir,yogurt olabilir(yani caniniz ne isterse,amaaaaa karariyla.porsiyonlarimizi kücültüyoruz,bu cok önemli)

ögle:corba yanina salata olabilir,bir kase sütle müsli veya kellogs olabilir,sebze yemegi olabilir,cavdar ekmegi veya kepek ekmegiyle yapilmis tost olabilir veya sandvic olabilir

ara:ayni

aksam:evde ne pisirdiyseniz ama yanina sadece 3 kasik pilav yada makarna yiyebilirsiniz,yanina bol salata,yanina 200 gram yagsiz yogurt (yemekleri 1 yk zeytinyagiyla yapiyoruz ve porsiyonlari kücültüyoruz.

veeeee olmazsa olmaz: spor.
Ben Leslie yapiyorum,beni cok inceltti,cok seviyorum bu sporu.

iste böyle bir örnek verdim ama dedigim gibi ne yiyeceginize siz karar vericeksiniz ve az yagli olacak.porsiyonlar kücülecek.saat 18 den sonra hicbirsey yenilmeyecek.en az 2 litre su ve spor.bazende cok caniniz istedimi kacamak yapiyoruz ama karariyla.ve kacamaklarimizi erken saatte yapacagiz.mesela caniniz cikolatami cekti,cekinmeyin yiyin ama simdiye kadar 1 paket yiyorduysaniz 2-3 isirik yiyceksiniz ve agzinizda biraz daha uzun tutacaksinizki size 1 paket yemis gibi gelsin.

Back
X