• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kolay dogum öyküsü okumak isteyenler

yonca54

cimcime"nin Annesi
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
377
5
118
Almanya
merhabalar ben 8 gün önce dogum yaptim dogumum okadar kolaydiki dogumdan korkan anne adaylarini bi nebze rahatlatmak icin yazmak istedim
8 ekim de normal dogmasi gereken günden 5 gün gecmisti her iki günde bir nts ye girip bebegi kontrol ediyorlardi ama artik iyice sabirsizlanmistim dr konusup sezeryan olmayi düsünüyordum
saat 13:00 olmus randevumuza gitmis nts ye baglanmis kalp atislarini dinliyorduk esimle birlikte. bu arada sancilarimi gösteren tarafta nerdeyse 2 dk 1 dk da bir sanci görünüyor benimse sadece karnim kasiliyordu pek önemsemedim hani günüm gecti ya iyice ümidi kesmisim :) sonra hemsire geldi sancilarin baslamis dedi. dedi de ben bisi hissetmiyorumki aciklik olup olmadigini kontrol etmek icin beni baska bi odaya aldilar ayaga kalkmamla beraber karnimda bi agri hissettim dizlerim cözüldü sanki hemsire hadi acele edelim dedi ve beni direk dogum odasina aldi yattim kontrol etti, acikligin bayagi bi ilerledigini söyledi sasirmistim henüz bi kere sanci hissettim diyordum.
geceligimi giyidim yattim saat karsimdaydi ve 14:10 du icimden sanirim gece 23:00 ü bulur dedim cünkü ilk bebegimdi. sonra bi kac defa sanci geldi ama dayanamayacagim bisey degildi. hemsireye epidurali sordum cünkü epiduralle normal dogum istiyordum. ellimi tuttu üzgünüm cok gec bebek geliyor faydasi olmaz dedi.
cok sasirdim bukadarmiydi o korkulan agrilar acikcasi adet görürken daha fenalarini yasadim.:) iyi ozaman dedim sorun yok. saat 16 :00 gibiydi
agrilar arttmisti toplam 3 defa siddetli agrim oldu ve bebegim 16:29 da dogdu. cok mutluydum kizim olmustu esilam gelmisti dogumda esimde yanimdaydi. ebe bana cok basarili oldugumu söyledi.bebegim toplam 2,5 saate dogdu. Harikkaydi hic de korktugum gibi degildi sadece vicuduma ayak uydurdum hamileykende biraz yogaya gitmistim insan pozitif tarafindan bakinca pozitif oluyor. bütün anne adaylarina benim gibi kolay dogum diliyorum.Allah bebislerinizi kucaginiza saglikli almayi nasip etsin :))

Dogumuma cok az kala böyle iyi ve kolay dogum haberlerini okumak beni inanilmaz motive ediyor.

epidural normal istiyorum bende son ana kadar bir aksilik cikmazsa tabi.

1 aydirda hamile yogasi yapiyorum insl.bahsettigin gibi banada cok faydasi olur.

bebegine ve sana saglikli uzun ömürler diliyorum.insl.hepimizin cok kolay gecer dogumlari.

Tebrikler!Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin:)Darısı bizlere de işallah...Sağlıkla kucaklayalım bizlerde meleklerimizi:)

Harikasın!Ne güzel bir doğum anın olmuş.Her ilk doğum zor olmuyormuş demek ki.Paylaşımın ve iyi dileklerin için çok çok teşekkürler.Allah kızını analı babalı,sağlıklı büyütsün inşallah.

Canım böle bi anını bizimle paylaşman çok güzel.Bütün doğum yapıcak olan anne adaylarına pozitif bi bakış oldun.sositososito

ne yalan söyliyeyim bu yazıyı okumak beni oldukça rahatlattı.biran önce sağlalim doğursakta kurtulsak kzılar.

Allah kızına uzun bir ömür versin canım..böyle bir başlık açıp dogumunu paylaştıgın çok iyi olmuş çünkü genelde herkes zor dogumlardan bahseder demekki kolay dogumlar da olabiliyormuş..artık ben de dogursam iyice ağırlaştım doğumdan falan korkum kalmadı..

tebrik ederim canım. allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. benim doğumumda inşallah anlattığın gibi kolay gerçekleşir bende normal doğum istiyorum ama yine de korkuyorum. duyduğum zor doğumlardan olsa gerek. allahım inşallah hepimize sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip eder

ayy ne mutlu sana.. Keske anlattığın kadar kolay doğurabilsek bizde.. ben oğlumda 10 saat sancı çekmiştim, çok zordu! yanlız güzel olan yanı doğumdan hemen sonra tüm o acıları unutuveriyorsun :) Allah analı babalı, sağlıklı sıhatli büyütsün canım..

masallah cok kolay bir dogum olmus,okuyunca cok rahatladim cunku cok korkuyorum dogum dan...Allah herkese,hepimize boyle kolay dogum nasip etsin insallah.....

Back