kolay doğum hikaym

skryeufk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
142
49
BAyramdan önce kontrole gittim doktorum muayene etti ve sen doğuruyorsun dedi inanın hiç bişey hissetmedim ki benm ağrı eşiğimde çok düşük doğumhaneye gittim hemen suyum açıldı ve sancım başladı gizli sancı çekmişim 5cm olmuştu 6cm olana kadarda bekledim ve epidurl doğum istedim az az sancı hissediyorsnuz ve ıkınıyorsunuz doktorunz dior zaten ıkınmanız gerektiğinde ve doğum gerçekleşiyor kolay açılmanın sebebi medine hurması die düşünüyorum çünkü son bir ay kala çok yedim yürüyüşümüde yaptım gizli sancı çektim kontrole die doğumuma gittim :nazar::anneadayı:

Masallah cnm allah anali babali buyutsun hurmanin dogumu kolaylastirdigini duymustum benim suyum patladi hastanede doktorum ultrasonla bakti hic acilma yok sezeryani kabul etmedim hemen suni sanci istedim 9:00 dan 14:00 kadar cektim sanciyi ama olmadi suyun azaliyo diyince riske atamadim daha fazla mecbur allah kismet ederse ikinci normal istiyorum inslhhhh....

Masallah cnm allah anali babali buyutsun hurmanin dogumu kolaylastirdigini duymustum benim suyum patladi hastanede doktorum ultrasonla bakti hic acilma yok sezeryani kabul etmedim hemen suni sanci istedim 9:00 dan 14:00 kadar cektim sanciyi ama olmadi suyun azaliyo diyince riske atamadim daha fazla mecbur allah kismet ederse ikinci normal istiyorum inslhhhh....
Hurma ye bol bol :)

Inslhhh cnmm yiyecegim.bu sefer henuz hayallerde karar verdigimde uygulayacagm allah izin verirse...

X