Çorbalar Kolay Corba

KapRis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
666
2
Yapılışı:Tencereye 1 çorba kaşığı margarin 2 çorba kaşığı un , yumurta ve tuz koyun. Malzemeleri çırpma teliyle çırparken 4 su bardağı suyu soğuk olarak ilave edin.Tencereyi ocağa alıp 5 dakika kaynatın.Çorbayı indirmeye yakın üzerini süslemek için küçük bir tavada 1 tatlı kaşığı margarin, kırmızıbiber ve naneyi 20 saniye kadar kızdırın.Servis tabaklarına koyduğunuz çorbanın üzerine bir tatlı kaşığı biberli yağdan gezdirerek servis yapın.Bu çorbayı bebekleriniz içinde yapabilirsiniz. Sonderece besib değeri yüksek ve lezzetli bir çorba tarifidir.Afiyet olsun…

teşekkürler... bana çok lazım olacak annem haftalığına evde olamayacak ve ne yapsam diye kara kara düşünüyodumkaydirigubbakcemile3 ilaç gibi geldi bu bana yemek yapmayı tam olarak bilmediğim için olumunekankayizsmile

sos yerine biz sarımsak ve kekik koyuyoruz 1 kaşıkta yoğurt koyuyoruz harika oluyor ama bunuda denemek lazım eline sağlık

dün yaptım güzel oldu tavsiye ederim vereliniortak

ellerine sağlık öncelikle,bende yaptım, ama kendimce başka şeylerde ekledim; 4- 5 kaşık yoğurt suyu koydum a.s sosuna da sarımsak rendeledim biraz,,çok az yoğurt çorbasını andırdı sarımsakta işkembe sosunu andırdı ,güzel oldu tabi,cokacimcoook

Ama bunun içinde hiçbir şey yok ki? Çok duru bir çorba olmaz mı? :uhm:

X