Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu açılalı çok uzun zaman olmuş ama belki görüp cevap yazan olur . Daha da yeni üye oldum siteyi yeni yeni anlayıp öğreniyorum . Bende tüylerimden muzdaripim ve bayanda tüy hiç mi hiç iyi durmuyor ve tüm vücudumda ince ama siyah tüyler var açık tenli esmerim çok belli oluyorlar insanların dalga geçişi ayrı kendi rahatsız oluşum ayrı ve sizde bilirsiniz ki pskolojiyi alt üst eden bi durum yüzümde favori bölgemde de çok yoğun kalın değil ama aldım birkaç kere çok belirgin . kapalıyım . hep de kapalı kıyafetler giymeye çalışıyorum evde bile t-shirt giymeye utanıyorum lazer epilasyon ya da iğneli epilasyon şu an yaptırablecek durumum yok ama iğneliyi mi ömür boyu kurtulmak için öneriyorsanız bi fikirlerinizi almak istedim yardımcı olun lütfen ağlaya ağlaya bi hal oldum çünkü pskolojim alt üst tüylerim yüzünden
Anladım canımm sağolasın imkanım olduğunda düşünücem bunu öğrenciyim aile yanında yaşıyorum bunun için biraz sıkıntılı lazer epilasyon falan yaptırmam pahalı oluyorlar çünkü iğnelide kesin çözüm diyenler var araştırdım lazer için yeniden çıkma imkanı yüksek falan demişler sen bütün vücut için mi yaptırdın kurtuldunmu tamamenCanım iğneli çok büyük hasarlar yaratabilir malesef en iyisi lazer kesinlikle durumum yok diyosun ama çok taksitlendirip gidebilceğin yerler var bende aynısını yaptım taksit konusunda gittiğim yer yardımcı oldu sağolsun ağdaya verceğin parayı oraya verirsin mantıklı bence
Anladım canımm sağolasın imkanım olduğunda düşünücem bunu öğrenciyim aile yanında yaşıyorum bunun için biraz sıkıntılı lazer epilasyon falan yaptırmam pahalı oluyorlar çünkü iğnelide kesin çözüm diyenler var araştırdım lazer için yeniden çıkma imkanı yüksek falan demişler sen bütün vücut için mi yaptırdın kurtuldunmu tamamen
Hmm anladım canım benim teşekkür ederim cevaplar için umarım tüy derdi olan herkes bundan bi an önce kurtulur%60 oranında azaldı cnm tüm vücut yaptırıyorum devam ediyorum 5. Seansimi yaptıran haftaya iğneli kesin deniyordu ama tüyler beyazliycakta bitcek çok uzun suruyo oda aynı maaliyete geliyo
Canım merhaba baya gecmıs ama.ızmırde nereye gıdıp bıtırdın lazerını?Merhaba kızlar, konu biraz eski ama belki yine de bakıp cevap veren olur. Uzun zamandır kolum için lazere gitmeyi düşünüyorum. Bugün gittim randevu almak için. Oradaki uzman koluma bakar bakmaz size olmaz hiç boşuna para harcamayın dedi. Beyaz tenliyim, tenim beyaz ama saçlarım koyu kahve, normalde tüylerim açık renk ama kollarımdaki tüylerin daha koyu olduğunu düşünüyordum. Bu renk kılları görmez makina çok ince hem de dedi. Kaşlarınız gibi olsa ancak görür, 15-20 seans sürer, garanti de veremeyiz. İşe yaramama, aksine tüyleri uzatma ihtimali çok yüksek, paranıza zamanınıza yazık dedi. Hiç böyle bir cevap alacağımı düşünmemiştim, lazere giden arkadaşlarım genelde görür makina demişlerdi. Bu gittiğim yeri çok araştırdım, bir yer daha var aklıma oraya da gidicem. Ama lazerden önce jiletleme durumları filan olunca kafamı çok karıştırdı. Hadi olmazsa diye. Oradaki uzman bence hiç alma hatta dedi, kısa kollu giyince rahatsız oluyorum dedim, başka yöntemler öneririm size lazere hiç uygun değil dedi. Ne yapsam bilemedim, hiç riske atmasam mı kendimi, yoksa denesem mi yine de ?
İnşallah canım ya Allah vergisi fakat çok sıkıntı yaratıyodu artık teknoloji işte :)Hmm anladım canım benim teşekkür ederim cevaplar için umarım tüy derdi olan herkes bundan bi an önce kurtulur
Ben o arkadaşı bilmiyorum ama özelden bi klinik tavsiye ediyim bi araştır istersen ?Canım merhaba baya gecmıs ama.ızmırde nereye gıdıp bıtırdın lazerını?
Aynen canım benim ilerledikçe ilerliyor teknoloji bu işimize yarayan bi durum tabii :)İnşallah canım ya Allah vergisi fakat çok sıkıntı yaratıyodu artık teknoloji işte :)
Aynen canım benim ilerledikçe ilerliyor teknoloji bu işimize yarayan bi durum tabii :)