Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben gittiğim merkezde 8. seansımı bitirdim; 9 a gidicem eylül başında..
daha önce de bir kez almıştım seans yani aslında 9 seans komple vücut lazer almış biriyim.
kollarıma, bacaklarıma, genital ve kol atına yaptırıyorum..
sizlere söyleyeceğim tek şey şu. keşke hiç yaptırmasaydım. ilk seanslara gidince diyosun aaa biticek valla..
ama yok kızlar; seans aralarını azıcık uzun tutunca kılların aynı eskisine yakın olduğunu göreceksiniz. yani ben 8 seans gittim; 2 bucuk aydır almıyorum seans ve tüyler inanın olduğu gibi duruyor.
biraz daha gitmesem eskiye dönecek yani.
lazarde tüyler tam çıkacakken seansa gidildiğinden anlaşılmıyor bu durum.
benim arkadaşlarımın söyledikleriyle başladım ben lazere.
en yakın arkadaşım etilerde bir merkeze gidiyor; 14. seansı.
ve onun da bitmedi.
bence hiç boş yere heba etmeyin paranızı.
tabi yine de siz bilirsiniz..
arkadaşlar ben kollarıma lazer yaptırmayı düşünüyorum..sarartıcıları kullana kullana acaip uzadılar. kalın değilller ama çoklar ve uzunlar.. üst bacak gibi ama daha sık..daha kötü edrim die korkuyorum alet alex son modeli.. ne diyosunuz arkadaşlar bi akıl verinn:Saruboceq:
ben her tarafıma yaptırıorm , göbek, genital, bel hariç .. :kedi: kollarımdakiler öyle azaldı öyle azaldı, şmdi kollarım bebek suratı gbi aklinialirimsmile:lepi: tavsiye ederm canım .. yerimseniben
kızlar ben gittiğim merkezde 8. seansımı bitirdim; 9 a gidicem eylül başında..
daha önce de bir kez almıştım seans yani aslında 9 seans komple vücut lazer almış biriyim.
kollarıma, bacaklarıma, genital ve kol atına yaptırıyorum..
sizlere söyleyeceğim tek şey şu. keşke hiç yaptırmasaydım. ilk seanslara gidince diyosun aaa biticek valla..
ama yok kızlar; seans aralarını azıcık uzun tutunca kılların aynı eskisine yakın olduğunu göreceksiniz. yani ben 8 seans gittim; 2 bucuk aydır almıyorum seans ve tüyler inanın olduğu gibi duruyor.
biraz daha gitmesem eskiye dönecek yani.
lazarde tüyler tam çıkacakken seansa gidildiğinden anlaşılmıyor bu durum.
benim arkadaşlarımın söyledikleriyle başladım ben lazere.
en yakın arkadaşım etilerde bir merkeze gidiyor; 14. seansı.
ve onun da bitmedi.
bence hiç boş yere heba etmeyin paranızı.
tabi yine de siz bilirsiniz..
canım senin kolların nasıldı yani kalın siyah kıllar beyaz tende ii oluyo diyolar.. benimki buna uymuyoda yinede yaptırmak istiyorum acaba benim gibi olupta sonuç alan varmı :Saruboceq:
Ben kollarima lazer yaptiriorm. 3 sens oldu. Azalma deil artma oluor cunku ciktikca jiletle almani istiorlr. E hliyle jilette deli gibi artirip kalinlastirior. Ayrica cok tuhaf ama sadce jlt yaptgm bolge deil etrafida artior. Kolumun govdemle bitistigi yere kadar aliorm bi baktm omzumdaki bazi tuyler kila donusmus. Cok korkunc napicam bilmiorm. Tavsiye verirseniz super olur
Ben kollarima lazer yaptiriorm. 3 sens oldu. Azalma deil artma oluor cunku ciktikca jiletle almani istiorlr. E hliyle jilette deli gibi artirip kalinlastirior. Ayrica cok tuhaf ama sadce jlt yaptgm bolge deil etrafida artior. Kolumun govdemle bitistigi yere kadar aliorm bi baktm omzumdaki bazi tuyler kila donusmus. Cok korkunc napicam bilmiorm. Tavsiye verirseniz super olur