Kolajen hakkında

Merhaba kolajen 30-35 yastan sonra tavsiye ediliyor yasa gorr dusuk miktarli baslaniyor. Arkadasimin kardesi 26 yasinda 1000 mg gibi en dusukten basladi fakat fazla geldi ve cildinde sivilceler oldu bir suru.birakinca gecti. Bir de fazla almak vucudu tembellestiriyor diyorlar. Ne deolsa disaridan takviye oluyor diye vucut uretimi erken kesiyormus. Danismadan kullanmamak gerekli. Faydali derken zararina ugramayalim

Canım ben 25 yaşındayım iki tablet alıyorum her gün sabah ve akşam yemeklerinden yarım saat sonra. İleri yaşta olanlar günde beş tablete kadar kullanabiliyormuş ayrıca sivilceleri falan geçiriyor muş yani ben öyle okudum yüzdeki lekeleri

Evet kolajen farmasidede var ben zaten farmasi satışı yapıyorum arkadaşlar kolajen siparis ettim nasip olursa yarın elime ulasir gercekden cilde çok iyi geldiğini doğal bir canlılık verdiğini duydum kullanan lardan biliyorum benim cildimdede lekelerim var kullanmayabaslayinca burdan yazarım insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…