kol ve bacak dirsegimde batıklar var nasıl kurtulabılırım ?

arkadaslar siyah nokta gibi nokta nokta seklinde batıklar var yaz geldi malum bunlardan nasıl kurtulurum kesın cozumu olan var mıı ?

Ah ah hepimizin derdi şu batıklar. Derimi yüzsem genede onlara bir şey olmayacak heralde Canımın önemli olan onların oluşumun engellemek bunun içinde bol bol nemlendirmek gerekiyormus

Evet dirsekleri ve dizleri ihmal etmemet gerek bol bol nemlendirici kullanin. Ayni zamanda kese yaparakta onleyebilirsiniz.
Ve seker. Sekerle ovusturabilirsiniz. Bu arada eger agda kullaniyorsaniz, dizlerinize traş bıçağı uygulayin. Daha sonra agdaya donersiniz. Bunu batık olan bolgeye aralikli donemlerde uygulayin. Ben de surekli agda kullandigim icin bende de aynı sorun vardi. Surekli dar kot pantolon ve taytlar giymekte sebep oluyor. Deneyin umarım faydasi dokunur

arkadaslar siyah nokta gibi nokta nokta seklinde batıklar var yaz geldi malum bunlardan nasıl kurtulurum kesın cozumu olan var mıı ?
Evet dirsekleri ve dizleri ihmal etmemet gerek bol bol nemlendirici kullanin. Ayni zamanda kese yaparakta onleyebilirsiniz.
Ve seker. Sekerle ovusturabilirsiniz. Bu arada eger agda kullaniyorsaniz, dizlerinize traş bıçağı uygulayin. Daha sonra agdaya donersiniz. Bunu batık olan bolgeye aralikli donemlerde uygulayin. Ben de surekli agda kullandigim icin bende de aynı sorun vardi. Surekli dar kot pantolon ve taytlar giymekte sebep oluyor. Deneyin umarım faydasi dokunur

Deri katmanın kalın tüylerin ince ise tüy deriyi delip dışarı çıkamadığı için içeride uzayıp kıl dönmesi yapabilirmiş,yada uzamaz ve batık yapar,iki türlüde başa bela
Kızlarında söylediği gibi duşta kese ve hemen ardından nemlendirme ile olumlu sonuçlar alacağını düşünüyorum.
Oluşmuş olan batıkları da geçmesi için bekle demek isterdim ama kendi dediğimi kendim uygulayamıyorum çok sinir bozucu duruyorlar sıkı veriyorum aslında yara olabilir çok yanlış

dedıklerınızı uygulamaya calısacagım tabıkı ama zaten onceden agda kulllanıyodum bı ara acil işim cıktı dıye jiletle aldım kotu oldu ondan sonrada yanı kese ve nemlendırmeye devam tesekkürler arkadaslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…