Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse yardımcı olmucak mı
saka mı bubenimde oğlum olucak allahın izniyle..çınar toprk arda erdem eren aksel meriç tuna bu isimleri beğeniyorum.. ama bir türlü eşimle aynı ismi beğenemiyoruz..kaydirigubbakcemile3
saka mı bu
hiç bilmiyorum ki cnm yorumun için teşekkür ederimcanım bence de şaka sanırım :) takma sen boşver. benim de bel ağrılarım ve bacak ağrılarım feci şekilde arttı.ne kadarlıksın bilmiyorum ben 25 haftalığım.yolda yürürken bile kasılıyorum ağrıdan kıpırdayamıyorum.gece de öyle.ben süt az içiyorum.doktorum dün, calsiyum takviye verdi.bel bacak ağrıları, genelde calsiyum eksikliğinden olurmuş.bebek kalsiyumu süt içmediğimden pek, benim vücudumdan alıyormuş.ben de almadığımdan calsiyum,ağrı yapıyormuş.sen de de olabilir mi acaba.
kişiye özel durumlar derken ne demek istediğnizi pek anlayamadımBenim de yaklaşık 2 aydır bacaklarımda daha doğrusu bacak ve kalça kemiklerimde ağrı ve sızlamalar oluyor.Dr a sordum normal dedi.Şu an 17+2 dönemimdeyim.Sabaha kadar bir sağa bir sola dönmekten uyuyamıyorum sızlıyor resmen özellikle kalça kemiğim.Ancak siz yine de bir dr unuza danışın derim kişiye özel bir durumlar olabiliyor çünkü.
çok teşekkür ederim yorumun için dr gitmekte fayda var sanırımbacak agrıları bendede oluyodu ılk zamanlar sımdı daha da azaldı... ama kol agrıların ıcın bısey dıyemıcem. ıstıyosan bı doktoruna danıs ısını garantıye al. bısey oldugunu sanmıyorum gercı...
hamileliklerde eklem ağrıları oluyor diyorlar ama umarım geçerbencede şaka gbi duruyor ama cidiiyete davet ediyrm ben arkadaşı neyse..canım ben anne diilim ama ablamdan ve çevremdeki hamişlerden bildğm kadarıyla ağrıların normal endişelenme ama genede bi dktr a git için rahat etsin
kişiye özel durumlar derken ne demek istediğnizi pek anlayamadım
açarsanız sevinirim