• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol Tüylerimi Alıcam Yöntemleriniz

MuhendisHanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
102
4
96
Kocaeli
İlk defa alıcam kol kıllarım normal bir bayandan daha fazla aşırı da degil. İğneliye gidecektim ama tek tek uzun zaman alır. ağda geliyor aklıma acıtıyo mu Bir de kaç ay sonra çıkıyor çıkarken sert mi çıkar

İlk defa alıcam kol kıllarım normal bir bayandan daha fazla aşırı da degil. İğneliye gidecektim ama tek tek uzun zaman alır. ağda geliyor aklıma acıtıyo mu Bir de kaç ay sonra çıkıyor çıkarken sert mi çıkar

Canım benim kollarımdaki kıllar aldıkça zayıfladılar aksine. Jiletle bile aldım düşün. Hatta 2 senedir jiletle alıyordum en son ağdayla aldım geçen gün çok rahat hiç acımadı. Ağdayla alıcaksan yalnız kolda diklemesine sürüp çekme kılları iyi almaz öyle.

Canım benim kollarımdaki kıllar aldıkça zayıfladılar aksine. Jiletle bile aldım düşün. Hatta 2 senedir jiletle alıyordum en son ağdayla aldım geçen gün çok rahat hiç acımadı. Ağdayla alıcaksan yalnız kolda diklemesine sürüp çekme kılları iyi almaz öyle.

teşekkür ederim ilk defa aldırcam kuaföre ilk alındığında acımaz inşallah. Benim canım tatlıdır da 😊

canım aldırcaksan sir ile aldır. aldıktan hemen sonra limon sür. ama sakın sir dışında (çam sakızı, epilasyon aleti vs..) yöntemler kullanma. sir ile başlayıp sir ile devam et. zamanla kıllarının zayıflayıp tüye dönüştüğünü fark ediceksin :)

Bu limon, tuz ikilisini kol altına uygulasak olur mu ? :3: Kol altı daha narin bir deriye sahip ya ondan merak ettim. Birde benim epilasyondan sonra bile cayır cayır yanar.
NOT: Canım hiiiiiiç tatlı değildir :37: Acı ile alakalı bir soru değildi yani :ssz:

ben makine ile alıyorum çok memnunum 1 ayda çıkıyor çok sertte değil. İlk alırken biraz acıyor ama tam kolun arka sert kısmından başla oralar acımıyor yönüde önemli tabi sonra hızlı hızlı yap yavaş değilde hızlıca 3-5 kez geç aynı yerken 10dk de iki kolunda biter :) tertemiz oluyor

Back