Peroksit nedir canım?
hani bu saç rengini açmak için kullanılan ama zarar vererek yakan şey var ya canım o işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peroksit nedir canım?
hani bu saç rengini açmak için kullanılan ama zarar vererek yakan şey var ya canım o işte
Mantiikli vallaaynen bende öyle düşündüm evet genelde tüm eczanelerde bulunuyor
Merhaba arkadaşlar .sorunum kol tüylerim .beni rahatsiz edicek vaziyetteler ..Peki sizce ne yapmalıyım ?sarartmak mı ?almak mı?eğer almak derseniz jiletle mi makinayla mı yoks ağdayla mı ?umarım ağda tavsiye etmezseniz çünkü çok uzun sürer .e bende öğrenciyim :)tavsiyelerinizi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Jilete asla ağda da kıl dönmeleri oluyor arkadaşım yapıyordu . Sarartmayı yapardım her yaz ama ondada sık sık yapçan al oryel malzemesi çok ucuz kendin yaparsın yansalar saçlar gibi yanmıolar işte ve beslioo ve uzatıo kısa tüğlern olduğu yere değdirme sakınn ! orlarda uzar pişman olursun ben oldum şahsen artık bırak çoğaltıo çnkü . Philips lumea ıpl almayı düşünüorum şimdi araştrdım kafama uydu sende bi araştr istersen
Oryel malzemesi nedir? Philips lumea Ipl nedir hdjsj çok mu cahilim ne
bende kollarıma müdahale etmeyi düşünüyorum da kollarınızı ocakta nasıl yakıyosunuz ya acımıyomu, kolunuz falan yanmazmı :18: bide daha çok çıkartmaz mı?kökü yakmıyo sonuçta ya
Bende ilk defa aldırdım 3-4 gün önce benim de çok uzun ve fazlalardı. Ben omzuma kadar aldırdım biraz acıyo ama alışırsın aldıra aldıra.
Bişi sorucam.eğer alırsam? nereye kadar alayım omzuma kadar falan mı
Canım merhaba
Omzuna kadar fazla olur o bölgede çok yoksa hiç alma bence. Roll on ağdalar var 2.5tlye satılıyor. Makinalarıda 25-30 tl ağda sana 3 kullanımlık falan gider bittikçe alırsın her yerde var. makinayı ömür boyu kullanırsın tabi. Ben öyle aldım. hem siyahtı hem uzun uzundu kolumdaki tüyler şimdi hem azaldı hemde çıktığında sarı sarı çıkıyor. İlk sarartmana falanda gerek yok. Ama dediğim ağdayla bi al sen. Avuç içi gibi oluyo yumuşacık. Sonrada sir ağda yağı sürersin. Sevgiler öpçükler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar .sorunum kol tüylerim .beni rahatsiz edicek vaziyetteler ..Peki sizce ne yapmalıyım ?sarartmak mı ?almak mı?eğer almak derseniz jiletle mi makinayla mı yoks ağdayla mı ?umarım ağda tavsiye etmezseniz çünkü çok uzun sürer .e bende öğrenciyim :)tavsiyelerinizi bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Omuzla renk farkı kötü olmaz mı