Kol Tüyleri

neseliol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İzmir
Arkadaşlar iki kere kendim veet ağda bandıyla kollarımı aldım alerji oldu sivilce gibi ve baya fazla. Ne yapmam gerekir? Başka nasıl alabilirim kollarımı :(

Tatlım ben kollamı makinasında ısıtılan roll on lar ile alıyorum gayet de güzel oluyo öyle şişme kızarıklık yok bebek yağı kullanıyorum duştan sonra da komilinin o da çok güzel nemlendiriyor.

Tatlım ben kollamı makinasında ısıtılan roll on lar ile alıyorum gayet de güzel oluyo öyle şişme kızarıklık yok bebek yağı kullanıyorum duştan sonra da komilinin o da çok güzel nemlendiriyor.

aldıktan sonra limon tuz yapın :)

Ya kızlar benim kollarımda tüyler vardı belli oluyodu buda beni rahatsız ediyodu bende tüyleri jiletle aldım ve anneme falan söylemedim jilele alınca çok acıyo ama öyle bırakıncada uzun gözüküyo ben napğmalıyım annem söyleyememde

Ben kollarıma epilasyon aleti yapıyorum. İlk aldığımda acıdı ama daha sonra hissetmedim bile. Hem seyreldi de ayrıca 5 dakikanızı alır epilasyon aleti ile..

Ciddimisin inanmıyorum ama ben kendi başıma alamam annem kızar
Neden canım, benim annem de daha çok çıkar alma dedi ama inan eskisinden daha fazla olmuyor. Benim şuan 3 ay geçti ama eski halinin yarısı kadar tuy var üstelik belli olmuyor..

Back