Kol pilatesi..yardım!

coquette0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
65
0
merhaba kızlar ben kendımı bıldım bılelı kollarım cok kalındır 159 boyundayım şuan 55 kiloyum 6 kilo aldım vermeye calsıyorum ve şuan anlıyorumkı resmen kollarımda yağlar depolanmış durumda eski sevgilim bile kollarımla dalga gecerdi alınmıyomus gibi yapardım ama cok uzuluyordum bu yuzden :KK43: göbek basen doğru duzgun yok bile fakat vucuduma göre kollarım cok kalın.internetten boyle bir video buldum 10 dakıkalık kol pilatesı yarım kiloluk dambıllarla hergun bunu yapıyorum.ramazan oldugu ıcın yedıklerıme cok dıkkat edemedım ama artık dikkat etmeye calısıyorum.bunu yapan varmı?kollarımı zayıflatmak ıcın baska ne yapmalıyım?? [video]www.youtube.com/watch?v=_WwK9lWwxnw[/video]

plates genel olarak çok faydalı bir spor kilo verdirmiyor ama bende 158 boy ve 55 kiloyum ama 36 bedeni rahatlıkla giyebiliyorum. yaklaşık 1 yıl düzenli plates yaptım profesyonel eğiticiden yardım aldım.2 ay yaz dönemi ara verdim tekrar başlıyacağım.kollar için küçük plates çemberinide dene umarım onunla ilgili videolarda bulursun.birde tam etki görebilmek için tüm vucudın için plates yap kollara biraz daha fazla ağırlık ver. birde tabi genetiğimiz çok önemli. bazılarımız kalçalı olma bazılarımız göbekli olma eğilimindeyken bazılarımızında kalın kol veya bacak problemi var.birde bölgesel zayıflama uygulamalarından fayda görebilirsin.

plates yapan bir kişi yapmayan ve kendisiyle aynı boy ve kiloda bir kişi ile yan yana gelince görsel olarak sanki aralarında 2 beden fark varmış gibi duruyor iiii platesler:)

X