Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar kol germe ameliyatı oldum ve öncesinde çok araştırma yapmama rağmen pek bilgiye ulaşamadım soru sormak isteyen olursa yardımcı olabilirim.☺
merhaba bende kilo verme sürecindeyim kollarım hep kiloma göre kalındı, simdi sarkma olmaya başladı bana biraz bahseder misin yöntem, doktor, fiyat hakkında
Merhaba arkadaşlar kol germe ameliyatı oldum ve öncesinde çok araştırma yapmama rağmen pek bilgiye ulaşamadım soru sormak isteyen olursa yardımcı olabilirim.☺
Süreci biraz anlatır mısınız? Ağrılı mı, kolları ne kadar süre hareket ettiremediniz, ödemleri ne kadar sürede attınız? Ameliyattan iki hafta sonra ne kadar iyileşme oldu? Kalemle yazı yazabilecek kadar iyileşme oluyor mu mesela? Bu bilgi benim için önemli de.