KOL GERME AMELİYATI OLDUM

Cok gecmis olsun❤ özelden mesaj attim

Günaydın kızlar, bu sabah canım sıkkın, meme dikleştirmeden memnunum ama kol germe ameliyatım beni mutsuz ediyor, korseyi çıkardığımda, kollarımın altında deriler sallanıyor, hiç sıkı değil, özellikle sol kolum beni çok üzüyor, el sallama yapınca dalga dalga sallanıyor, daha 20 gün oldu, sarktı desem sarkmaz, kilo verdim desem, büyük bir kilo kaybı gerekir. Niye böyle oldu bilmiyorum , çok mutsuzum. Şişler indi, liposuction da yapıldı yani. Ödem fazla yok. Sağ kolumda tek dikiş yerinden seroma akıntısı devsm ediyor, ne zaman biter bilmiyorum. Bunları yaşayan var mı? Yarın Dr kontrolüm var, ona göstereceğim. Bir daha ameliyatı maddi olarak zaten kaldıramam gerçi Dr, ücretsiz revizyon sözü vermişti ama şu anda şokta gibiyim, yapar mı, sözünde durur mu bilmiyorum. Korseyi takıyorum hala. Offff, moralim sıfır.

Geçmiş olsun benimde 20 gün oldu korseyi takıyorum şişlik hala var doktor şekillenmenin hemen olmayacağını zaman gerektiğini söyledi seninde henüz şekillenmemiştir sıkma canını bir sorun varsa bile doktorun mutlaka düzeltecektir

İnşallah canım ya, sana da geçmiş olsun, umarım istediğin gibi olur. Yarın buraya yazarım akşama.

İyi günler seni en iyi ben anlarım aynı durumdayım şuan bana yakın bölgelerde bu işi eniyi yapan doktor arıyorum balikesir veya izmir de en kısa zamanda olmak istiyorum inşallah ne ücret nekadar

Gercekten cok guzel guzel olmus mutlulugunuz eksik olmasin

Merhaba oncelikle çok geçmiş olsun. Yeni kollarinizda hayırlı olsun. Sarkik hali bu fotograflardan hangisi?

cnm çok güzel olmuş. kime ve ne kadar yaptırdınız. benim ablamda da sıkıntı var ikiz bebği oldu kilo veremedi. heryeri sıkıntılı. eşi boşayacakmış. şaşırdık kaldık.
Bırakın bosasin kiloları yüzünden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…