KOL GERME AMELİYATI OLDUM

ecexyz

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
64
93
Sonunda çok uzun zamandır istediğim kol germe ameliyatını oldum. Kilo verdim ve her yerim sarktı. Ama beni en çok rahatsız eden yer koldu. Kolunda böyle bir problem olanlar ne demek istediğimi zaten hemen anlar.

Diğer yerler saklanabiliyor ama kol saklanamıyor.
Kışın bile giyinmekte problem yaşadım. Normal bir kazak bile giyemedim hep bol kazaklar giymek zorunda kaldım. Yazın hiç anlatmıyorum bile zaten. Denize havuza gitmeyi geçiyorum normal bir günde kısa kollu bir tshirt giymek bile zülumdu. Saatlerce dolabın önünde durup her şeyi deneyip kendime yakıştıramaz giyemezdim. Giyinemediğimden dışarı çıkamadığım zamanlar olmuştu. Özgüvenim yerlerdeydi. 29 yaşındayım bekarım ama 69 gibi görünüyordum. İnsanların kıyafetliyken bile anlayıp yorum yapacağı kadar vardı. Görüştüğüm bir çocuk kollarıma uzunca bakıp kolların ne kadar kalın bile dedi. Daha neler neler.

Neyse artık bunlar geride kaldı inşallah. 4 haziranda kol germe ameliyatı oldum aynı zamanda sırtım da toplandı. Resim ve video koyucam umarım beceririm. Arkadaşlar sormak istediğiniz tüm soruları sorun. Ben yıllarca araştırdım emin olamadım gitgeller yaşadım. Benim durumumda olan insanlara yardım etmek istiyorum. Bu derdi çeken bilir.

Eklentiler

• 75C9E722-089E-4DC9-8165-E6A6B49891B2.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 8.637
  • 35DD7F7C-8D69-42CA-9A98-2FAA5D19C41A.jpeg
    85,7 KB · Görüntüleme: 6.644
  • C6374599-C706-43E6-A60B-95136EA2383D.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 8.986
  • AAA45AEF-72C0-4518-A39D-5C97C391B9AA.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 6.454
  • C620D117-B1CE-4A81-BED9-7A8C45AB848B.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 4.263
  • 11C11C5D-3D63-4303-B24B-234546016D5E.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 5.618
  • C71EF7F5-84CA-4D97-8DE2-C60628DC848E.jpeg
    56,2 KB · Görüntüleme: 4.652
Son düzenleme:
cnm çok güzel olmuş. kime ve ne kadar yaptırdınız. benim ablamda da sıkıntı var ikiz bebği oldu kilo veremedi. heryeri sıkıntılı. eşi boşayacakmış. şaşırdık kaldık.

yardımcı olursanız çok sevinirim.

cnm çok güzel olmuş. kime ve ne kadar yaptırdınız. benim ablamda da sıkıntı var ikiz bebği oldu kilo veremedi. heryeri sıkıntılı. eşi boşayacakmış. şaşırdık kaldık.
teşekkür ederim:) Ömer Sağır a ameliyat oldum. ücret söylenemiyor diye biliyorum ama şöyle söyleyeyim normal ücretler öyle bazı doktorlar gibi astronomik paralar değil.
ablana üzüldüm biraz kilo vermeyi denesin sonra da problemli bölgeleri yaptırabilir. kilo vermek de zor ben de yıllarca uğraştım. ama malesef kilo vermekle de iş bitmiyor işte.

sağol cnm .ALLAH gönlüne göre versin. umarım bundan sonra çok mutlu olursun.

Niye boşuyor ya 2 evlat vermiş kolay değil konuştunuz mu ailecek üzüldüm valla böyle saçma sebep mi olur
cnm erkekler böyle işte bir de ablacığım yazık tedavi oldu çocuklar için.

Harika görünüyorsun cook güzel olmuş

Muhteşem görünüyor bayıldım
Bende aynı dertten muzdaribim, 2 yıl önce karin germe operasyonu geçirdim iyileşene kadar çok zorluk çektim. Şimdi de kol germe operasyonunu düşünüyorum ama çekilmez ağrılarım olur diye hep erteliyorum.
Sizin operasyon sonrası süreciniz nasil gecti,beni biraz bilgilendirirmisiniz?
Benim doktorum Derya Aytop ,yine ona olmayı dusunuyorum cok başarılı olduğu için, siz kime yaptırdınız?
Kocaman sevgiler

çok teşekkür ederim:) tabi zorluklar çektim ilk zamanlar uyumak çok zordu normal uyuma pozisyonunda uyuyamadım. yazın başına denk gelmesinden dolayı terlememeye çalışmak zordu. doktorum olabildiğince terlememeye çalış dedi. ağrı da vardı ilk günler daha doğrusu gerginlik hissi gerçi siz biliyorsunuz bu hissi karın germe olduğunuzdan. bir de hareketin kısıtlanması bir bardağı raftan alamamak mesela. ben 4. 5. gün kendim yemek yemeye başladım. kol bu sonuçta en önemli organ. her işi kolumuzla yapıyoruz ama sonuca bence değer. her şeye değer. çünkü sarkık bir kolla yaşamak ne demek bilen bilir. korktuğum bir ameliyattı ama iyi ki olmuşum. bu ameliyatı olmak isteyen tüm arkadaşlara tavsiyem olun korkmayın. bu sonuca değer.

uyarılarım da şunlar. mutlaka ve mutlaka ameliyattan sonra size bakacak biri olmalı evde. bir süre ev işi kesinlikle yapamazsınız. bebeği çocuğu olanlara tavsiyem ailesini ya da birisini yanına çağırsın. çocuğu bakmak kucağına alıp taşımak bir süre imkansız bence. tabi çalışan insanlar da bana göre en az 1 ay izin alabilmeli. 1 ay uzun gelebilir ama koca bir ömürde uzun değil bence.
ben ömer sağır'a ameliyat oldum. üzerinden 2.5 ay geçti iyi ki olmuşum. gerçekten buna ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.

Merhaba bende iki gün sonra kol germe operasyonu geçireceğim sıkıntılımı acaba iyileşme süreci ağrı sızı olayı çokmu bilgilendirirseniz sevinirim

Merhaba bende iki gün sonra kol germe operasyonu geçireceğim sıkıntılımı acaba iyileşme süreci ağrı sızı olayı çokmu bilgilendirirseniz sevinirim
merhaba kolay desem yalan olur ama sonuca değer. korkmayın öyle dayanılmayacak bir şey olsa kimse yaptırmaz. ilk iki üç haftadan sonra hiç bir sıkıntı yok. şimdiden geçmiş olsun.

Merhaba oncelikle çok geçmiş olsun.oldunuz mu acaba?nasılsıniz?

Cok guzel olmus bende çok istiyorum ama çok korkuyorum.karın germe ve göğüs estetiği aynı anda olmus biri olarak nedense kol ameliyatindan çok korkuyorum..suan nasıl izler falan ? İz çok kalıo diyorlar doğru mu?ozelden de yazmıştım size umarım görürsünüz:) sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…