Kol Bölgesi İçin Kalıcı Epilasyon Yöntemi

beautyguru3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
11
5
26
Merhabalar. Uzun zamandır kollarımdaki kıllarla başım dertte. Farklı 3 merkezde, 2 farklı cihazda kollarıma lazer yaptırdım. Bunlardan ilki buz lazerdi ve 24 seans yaptılar, ikincisi alexandrite lazerdi ve 8-10 seans arası yapıldı, sonuncusu ise yine alexandritedı ve 6-8 seans arası yaptırdım. Bütün işlemleri kısaltmalara ve seans aralıklarına dikkat ederek yaptırdım ama en fazla %20lik bir azalma mevcut. Zaten varolan kıllarımın yapısı ise uzun ve daha siyah hale dönüştü. 2017 yılından bu yana bir fiil işlem yaptırıyorum ama hiçbir şekilde verim alamadım. Her gittiğim merkez inanılmaz vaatlerle tekrar tekrar işlem aldırttı bana ama sonuç yok. Bu arada beyaz tene çok kalın olmayan siyah kıllarım var. Başlamadan önce daha füme renkli ve daha kısalardı. Geçtiğimiz haftalarda deneme amaçlı kolumun bir bölümüne iğneli epilasyon yaptırdım ama yüz ve koltuk altına kıyasla iyileşmesi o kadar zaman alıyor ki tüm koluma iğneli yaptıramayacağımı düşünmeye başladım. Etrafımdaki kişilere baktığımda kollarında sonuç alanları görüyorum o yüzden lazere bir şans daha verip vermemek arasındayım. Beyaz tene siyah kıl için hangi lazer cihazını önerirsiniz? Benim gibi deneyim yaşayanınız ve en nihayetinde olumlu bir sonuç alanınız var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,
Ben iğneli yaptırıyorum. Evet, iyileşmesi zaman alıyor. Fakat 30'u aşkın lazer seansına para vermek yerine iğneliye gitmek daha mantıklı geliyor. Geçtiğimiz sene işten bir arkadaşımız "yaklaşık 19 20 yıl belki daha fazla süre önce yaptırdım. Tüm vücut için gittim" dedi. Ve totalde bir yıl sürdüğünü söyledi. O zamandan bu zamana hiç çıkmamış 2 çocuğu var ve her yaz rahat rahat tatiline gidiyor. Bu yüzden iğneliye başladım. Kollarım için yaklaşık 1.5 ay bekliyorum iyileşmeyi, ama idare edeceğim...

2 çocuk yorumunu da lazer yaptıran bazı insanlar hamilelik ya da doğum sonrası döneminde tekrar kıl köklerinin canlandığını söylüyor onun için belirttim. :) arkadaşımızda böyle bir durum da olmamış.

Kolları lazer ile erkek tipine dönüşmüş biri olarak söylüyorum kesinlikle uzak durun. O kadar pişmanım ki keşke direkt İğneli yaptırsaydım. İğneliyi doğru yapan iyi bir yere giderseniz kabuklar çok büyük olmuyor ve zaten 1 hafta sonra ciddi küçülmeye başlıyorlar. Ayrıca kol bölgesinde işlem daha hızlı gidiyor bence lazer ile hiç vakit kaybetmeyin

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Koluma iğneli epilasyon denemesi yaptıralı 4 ayı geçti ama hala kahverengi lekeler duruyor. Bu lekeler tüm kolumda olsa nasıl olurdu hayal bile edemiyorum. Aynı merkeze koltuk altı ve yüz için de gidiyorum ve leke hali bir süre oluyor ama sonrasında yavaş yavaş açılma oluyor. Ancak kolumdaki lekeler aynısı gibi duruyor resmen Şöyle bir artısı var o da işlem yapılan yerlerde sonradan çok az kıl çıktı. Bu işe yaradığını gösteriyor. O yüzden sanırım bir daha lazere bulaşmayacağım. Siz işlemden sonra nasıl bir bakım yaptınız acaba? Yaptırdığınız yer belki farklı bir şeyler öneriyordur diye sormak istedim

Şimdiki aklım olsa direkt iğneliye başlar kısa süre içinde de etkisini görürdüm. (Bilmeyenler ve bu tarz forumlardan fikir elde etmeye çalışanlar için daha önce işlem görmeyen kılda 1-2 seansta bile %100 sonuç alınıyor iğnelide.) Aslında güzellik merkezleri ilkeli işletmeler olup müşterilerine düzgün şekilde hizmet verseler, o insanlar da memnun olup o işletmeleri çevresine önerecek ama nerede.. Yani yüze, üst kola ve üst bacağa lazer vurmuyoruz çünkü vurursak kalınlaşıyor ve yayılıyor demek bu kadar zor olamaz. Ama olur mu o kıllar artacak ve mağduriyetler olacak ki bu sektör de dönecek Müşteri olarak olumsuz herhangi bir problem yaşandığında da hep biz hatalı oluyoruz. İğneli de iyi güzel ama leke problemi başka bir boyutu. Gerçekten bu sektörde işini iyi yapan biriyle karşılaşmak çok zor.

ben güzellik merkezine değil de bir kliniğe gidiyordum. en az etki kollarımda ve üst bacakta oldu ama onlar bile %90 oranında azaldı. 1 yıl gittim. su an hamile olduğum için gidemiyorum. ama çok tek tük kıllarım var. neredeyse 5 ay oldu. bence gittiğiniz merkezle de çok ilgisi var. ben de beyaz tenli ve çok koyu olmayan kıllara sahibim. alexandrite lazere gittim.

Aslında kol bacak çok hızlı iyileşen yerler yani çok bakım bile yapmadan hızlı iyileşiyor sizde neden o kadar geç iyileşti anlamadım ve kesinlikle iğneli de iyi bir uzmana denk gelmek çok büyük şans benim bu yüzden uzun süre çok vakit ve nakit kaybım oldu

Kesinlikle çok büyük bir şans. Hala tam olarak iyileşmiş değil yaptırdığım bölgeler. Kahverengi lekelerle geziyorum resmen Yaptırmak ve tamamen bitirmek istediğim birkaç yer daha var ama benek benek gezme korkusuyla cesaret edemiyorum. Yaptırdığım yerin çok müşterisi var ve ara ara onlarla karşılaşınca olumlu geri dönüşlerini alıyorum. Ben de zaten referans üzerine girmiştim ama geçmiyor. Sabırlı ol geçicek diyorlar Acaba nerede hata yapılıyor? Kıllar azalmasına azaldı, kılları cımbızla çekerken acımıyor, ilk başta normal kırmızılıklar ardından minik kabuklara dönüşüyor ama sonrası benek benek lekeler oluyor. Hali hazırda yüzüm ve koltuk altım için de aynı şeyleri yaşıyorum bu arada. Geçeceklerine %100 emin olsam oturup bekleyeceğim ama onun da garantisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…