- 6 Mart 2024
- 11
- 5
- 26
-
- Konu Sahibi beautyguru3
2 çocuk yorumunu da lazer yaptıran bazı insanlar hamilelik ya da doğum sonrası döneminde tekrar kıl köklerinin canlandığını söylüyor onun için belirttim. :) arkadaşımızda böyle bir durum da olmamış.Merhaba,
Ben iğneli yaptırıyorum. Evet, iyileşmesi zaman alıyor. Fakat 30'u aşkın lazer seansına para vermek yerine iğneliye gitmek daha mantıklı geliyor. Geçtiğimiz sene işten bir arkadaşımız "yaklaşık 19 20 yıl belki daha fazla süre önce yaptırdım. Tüm vücut için gittim" dedi. Ve totalde bir yıl sürdüğünü söyledi. O zamandan bu zamana hiç çıkmamış 2 çocuğu var ve her yaz rahat rahat tatiline gidiyor. Bu yüzden iğneliye başladım. Kollarım için yaklaşık 1.5 ay bekliyorum iyileşmeyi, ama idare edeceğim...
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Koluma iğneli epilasyon denemesi yaptıralı 4 ayı geçti ama hala kahverengi lekeler duruyor. Bu lekeler tüm kolumda olsa nasıl olurdu hayal bile edemiyorum. Aynı merkeze koltuk altı ve yüz için de gidiyorum ve leke hali bir süre oluyor ama sonrasında yavaş yavaş açılma oluyor. Ancak kolumdaki lekeler aynısı gibi duruyor resmenMerhaba,
Ben iğneli yaptırıyorum. Evet, iyileşmesi zaman alıyor. Fakat 30'u aşkın lazer seansına para vermek yerine iğneliye gitmek daha mantıklı geliyor. Geçtiğimiz sene işten bir arkadaşımız "yaklaşık 19 20 yıl belki daha fazla süre önce yaptırdım. Tüm vücut için gittim" dedi. Ve totalde bir yıl sürdüğünü söyledi. O zamandan bu zamana hiç çıkmamış 2 çocuğu var ve her yaz rahat rahat tatiline gidiyor. Bu yüzden iğneliye başladım. Kollarım için yaklaşık 1.5 ay bekliyorum iyileşmeyi, ama idare edeceğim...
Şimdiki aklım olsa direkt iğneliye başlar kısa süre içinde de etkisini görürdüm. (Bilmeyenler ve bu tarz forumlardan fikir elde etmeye çalışanlar için daha önce işlem görmeyen kılda 1-2 seansta bile %100 sonuç alınıyor iğnelide.) Aslında güzellik merkezleri ilkeli işletmeler olup müşterilerine düzgün şekilde hizmet verseler, o insanlar da memnun olup o işletmeleri çevresine önerecek ama nerede.. Yani yüze, üst kola ve üst bacağa lazer vurmuyoruz çünkü vurursak kalınlaşıyor ve yayılıyor demek bu kadar zor olamaz. Ama olur mu o kıllar artacak ve mağduriyetler olacak ki bu sektör de dönecekKolları lazer ile erkek tipine dönüşmüş biri olarak söylüyorum kesinlikle uzak durun. O kadar pişmanım ki keşke direkt İğneli yaptırsaydım. İğneliyi doğru yapan iyi bir yere giderseniz kabuklar çok büyük olmuyor ve zaten 1 hafta sonra ciddi küçülmeye başlıyorlar. Ayrıca kol bölgesinde işlem daha hızlı gidiyor bence lazer ile hiç vakit kaybetmeyin
Aslında kol bacak çok hızlı iyileşen yerler yani çok bakım bile yapmadan hızlı iyileşiyor sizde neden o kadar geç iyileşti anlamadım ve kesinlikle iğneli de iyi bir uzmana denk gelmek çok büyük şans benim bu yüzden uzun süre çok vakit ve nakit kaybım olduŞimdiki aklım olsa direkt iğneliye başlar kısa süre içinde de etkisini görürdüm. (Bilmeyenler ve bu tarz forumlardan fikir elde etmeye çalışanlar için daha önce işlem görmeyen kılda 1-2 seansta bile %100 sonuç alınıyor iğnelide.) Aslında güzellik merkezleri ilkeli işletmeler olup müşterilerine düzgün şekilde hizmet verseler, o insanlar da memnun olup o işletmeleri çevresine önerecek ama nerede.. Yani yüze, üst kola ve üst bacağa lazer vurmuyoruz çünkü vurursak kalınlaşıyor ve yayılıyor demek bu kadar zor olamaz. Ama olur mu o kıllar artacak ve mağduriyetler olacak ki bu sektör de dönecekMüşteri olarak olumsuz herhangi bir problem yaşandığında da hep biz hatalı oluyoruz. İğneli de iyi güzel ama leke problemi başka bir boyutu. Gerçekten bu sektörde işini iyi yapan biriyle karşılaşmak çok zor.
Kesinlikle çok büyük bir şans. Hala tam olarak iyileşmiş değil yaptırdığım bölgeler. Kahverengi lekelerle geziyorum resmenAslında kol bacak çok hızlı iyileşen yerler yani çok bakım bile yapmadan hızlı iyileşiyor sizde neden o kadar geç iyileşti anlamadım ve kesinlikle iğneli de iyi bir uzmana denk gelmek çok büyük şans benim bu yüzden uzun süre çok vakit ve nakit kaybım oldu