- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
spor yaparak kilo verdim lakin bölgesel egzersiz yapmadım.kollarımda sarkma var üstelik vermem gereken bir 20 kilo daha var! lakin bu durum yüzünden kilo veremiyorum.daha da sarkma olur diye korkuyorum.birçok yerde okudum sarkan bölge sporla da toplanmıyormuş,ancak önlenebiliyormuş.yani şöyle incecik sımsıkı kollar hayal mi artık benim için? bu arada 87 kilodan 67 kiloya düştüm.boyum 1.60
ayrıca asla ama asla kol gerdirme ameliyatı düşünmüyorum.kabul edilebilir bir izi yok maalesef.karında vs olsa neyse ama kol ameliyat dışında yapılacak bir şeyler var mıdır diye estetisyene gittim,sporla ancak %25 toparlayabilirsin dedi. o da arkasında çok iyi bir hikayesi olmalıymış yani ileride insanlara bir hikaye anlatacak kadar çok azimle çalışmalıymışım 2 yıl falan. 67 kiloyum ama kollarım 31 cm.siz düşünün nasıl kalın. o kadar motivasyonum düştü ki 3 aydır salak gibi kaldım.şimdiye 55 kilo olmuştum halbuki.
kolları sarkıp düzelten var mı? ya da böyle kilo veren tanıdıkları vs
ayrıca asla ama asla kol gerdirme ameliyatı düşünmüyorum.kabul edilebilir bir izi yok maalesef.karında vs olsa neyse ama kol ameliyat dışında yapılacak bir şeyler var mıdır diye estetisyene gittim,sporla ancak %25 toparlayabilirsin dedi. o da arkasında çok iyi bir hikayesi olmalıymış yani ileride insanlara bir hikaye anlatacak kadar çok azimle çalışmalıymışım 2 yıl falan. 67 kiloyum ama kollarım 31 cm.siz düşünün nasıl kalın. o kadar motivasyonum düştü ki 3 aydır salak gibi kaldım.şimdiye 55 kilo olmuştum halbuki.
kolları sarkıp düzelten var mı? ya da böyle kilo veren tanıdıkları vs
Son düzenleme: