Kol altı lazer epilasyon

samarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
206
Puanlar
48
Kızlar dün lazere başladım açıkçası görüşmeye gittim 2 gun icinde kampanya biteceği icin başladım. 2 hafta önce agda yapmıştım çıkanları jiletle alıp gittim sizce etkisini azaltir mi 2 hafta önce agda yapmis olmam orda sormayi unuttum fakat duvarda 3 hafta önceden agda vb. Yapmayiniz yaziyodu kafama takıldı. Bi de işlem sanki cok kısa sürdü gibi geldi bana yani toplam 5 dkk bile degildir. Kısa sürmesi normal midir

Bende yaptiriyorum kisa suruyor evet. 2 haftacok yetersiz bir sure. Bunu soyleyin gideceginiz yere size baska tarih verirler

Dün ilk seansa gittim işte kampanya biteceği icin ertelemediler baska tarihe. 20 eylül kontrole gideceğim. Sonraki seanss gec gitsem olur mu acaba

Bunu soyleyin gideceginiz yere size baska tarih verirler[/QUOTE]
Bende yaptiriyorum kisa suruyor evet. 2 haftacok yetersiz bir sure. Bunu soyleyin gideceginiz yere size baska tarih verirler
Dun
Ayy etkili olur umarim gittim ilk seansa

ilk seanstan sonra tüyler ne zaman dökülüyo

Kızlar dün lazere başladım açıkçası görüşmeye gittim 2 gun icinde kampanya biteceği icin başladım. 2 hafta önce agda yapmıştım çıkanları jiletle alıp gittim sizce etkisini azaltir mi 2 hafta önce agda yapmis olmam orda sormayi unuttum fakat duvarda 3 hafta önceden agda vb. Yapmayiniz yaziyodu kafama takıldı. Bi de işlem sanki cok kısa sürdü gibi geldi bana yani toplam 5 dkk bile degildir. Kısa sürmesi normal midir
2 hafta önce ağda yapmanız kıllarınızın çok az bir kısmı çıkmıştır anlamına gelir uygulanan lazer de ancak çıkan kıllar üzerinde etkili olur .bu demek olur ki siz 1 ay bekleseydiniz 100 kılı görecekti lazer şu durumda 50 kılınızı gördü

Back