Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kol ağrısı
- Konu Sahibi lucccck
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelikte ağrı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
cnm benim 6.hafta başladı geçti derken yine başladı hamilelikle ilgili karpal tünel sendromu sanırım şimdi o ağrıyla uyandım yine
Tuttugu zaman cok kotu oluyor ne uyuyabiliyorum ne durabiliyorum. Hayirlisiyla bebisleri kucagimiza alalim insallah ilacta icemiyoruz zaten zor oluyor. Dr kontrolm olunca ona da sorucam bklm.
Bende yalnızca sırt, boyun ağrısı var kızlar. Kollarım hiç ağrımadı. Hamilelik dışında başka bir şeyden de kaynaklanıyor olabilir. Bir doktorunuza danışın bence.
İnternetten baktim sadece sinir skismasi olabiliyormus hamilelikte bazsn ya ondan ya da baska nedeni var hastane kontrolum gelince danisicam
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Öyle yap canım, çok geçmiş olsunİnternetten baktim sadece sinir skismasi olabiliyormus hamilelikte bazsn ya ondan ya da baska nedeni var hastane kontrolum gelince danisicam
Öyle yap canım, çok geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim canim sana da hayirli dogumlar dilerim az kalmis gorunuyor :)
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
Teşekkür ederim canım aynen az kaldıCok tesekkur ederim canim sana da hayirli dogumlar dilerim az kalmis gorunuyor :)
Teşekkür ederim canım aynen az kaldı
Heycan var mi normal dogum mu olucak
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
İnşallah normal olacak, öyle istiyorum Heyecanım sadece kavuşma sabırsızlığı, yoksa doğuma dair heyecanım, korkum yokHeycan var mi normal dogum mu olucak
İnşallah normal olacak, öyle istiyorum Heyecanım sadece kavuşma sabırsızlığı, yoksa doğuma dair heyecanım, korkum yok
Ohh oh maşallah Allah kavustursun canim kolayca.
- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
inşallah canımOhh oh maşallah Allah kavustursun canim kolayca.
- 18 Mayıs 2018
- 137
- 56
- 18
- 34
Gecmiş olsun benimde 2 gündür sağ kolum feci ağrıyor hamileyim bide ilac ta kullanamıyorumSelam kolumun agrisindan duramiyorum resmen bugun hic birsey yokken aksam biranda basladi sag kolum dirsek dıs ve ic kismi dayanilmaz deeecede agriyor. Agrisindan uyuyamadigim duramiyorum bile. Sizce nedeni ne olabilir tavaiyeleriniz var mi
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Yani hamilelikte normalmi nasil gecer bu agriProgestron fazlaligi karpal.tunel.gibi agriya sebep.olabiliyor
Yani hamilelikte normalmi nasil gecer bu agri
Kendi kendine geciyor yani en azindan benimki oyle gecti.
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Yine ağrıyor iki kolum birden dayanılmaz oluyor hareket ettiğinde başlıyor dinlendirince duruyorKendi kendine geciyor yani en azindan benimki oyle gecti.