• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kol ağrısı

lucccck

Sağlıklı ol bana yeter
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
963
1.272
28
34
Selam kolumun agrisindan duramiyorum resmen bugun hic birsey yokken aksam biranda basladi sag kolum dirsek dıs ve ic kismi dayanilmaz deeecede agriyor. Agrisindan uyuyamadigim duramiyorum bile. Sizce nedeni ne olabilir tavaiyeleriniz var mi

cnm benim 6.hafta başladı geçti derken yine başladı hamilelikle ilgili karpal tünel sendromu sanırım şimdi o ağrıyla uyandım yine

cnm benim 6.hafta başladı geçti derken yine başladı hamilelikle ilgili karpal tünel sendromu sanırım şimdi o ağrıyla uyandım yine

Tuttugu zaman cok kotu oluyor ne uyuyabiliyorum ne durabiliyorum. Hayirlisiyla bebisleri kucagimiza alalim insallah ilacta icemiyoruz zaten zor oluyor. Dr kontrolm olunca ona da sorucam bklm.

Bende yalnızca sırt, boyun ağrısı var kızlar. Kollarım hiç ağrımadı. Hamilelik dışında başka bir şeyden de kaynaklanıyor olabilir. Bir doktorunuza danışın bence.

Bende yalnızca sırt, boyun ağrısı var kızlar. Kollarım hiç ağrımadı. Hamilelik dışında başka bir şeyden de kaynaklanıyor olabilir. Bir doktorunuza danışın bence.

İnternetten baktim sadece sinir skismasi olabiliyormus hamilelikte bazsn ya ondan ya da baska nedeni var hastane kontrolum gelince danisicam

Selam kolumun agrisindan duramiyorum resmen bugun hic birsey yokken aksam biranda basladi sag kolum dirsek dıs ve ic kismi dayanilmaz deeecede agriyor. Agrisindan uyuyamadigim duramiyorum bile. Sizce nedeni ne olabilir tavaiyeleriniz var mi
Gecmiş olsun benimde 2 gündür sağ kolum feci ağrıyor hamileyim bide ilac ta kullanamıyorum

Back