• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokuyorum yardım edin:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi gmen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
130
2
116
Ankara
arkadaşlar 2 haftadır ilişki sırasında benden acayip bi koku çıkıyo, tam olarak tarif etmem zor ama kan kokusu gibi. daha önce böyle bir sorun hiç yaşamamıştım mantar olduğum da bile koku olmamıştı en son 3 hafta önce jinekolağa gittim böyle bir sorunum yoktu o zaman rutin kontrollerimi yaptırdım hiç şikayetim olmamasına rağmen hafif iltihabım olduğu ve yumurtalık kistlerim olduğunu söyledi tedavi için fitil ve antibiyotik verdi kistler için de doğum kontrol hapı, ben antibiyotiği içmedim sadece fitili kullandım, doğum kontrol hapına da başladım 10 gün oluyo. inanılmaz utanıyorum yıkamakla geçmiyo naapsam o içmediğim antibiyotiği mi içsem enfeksiyondan kaynaklıysa antibiyotik geçirir mi? doktora git demeyin 3 ay sonra kontrole gidcem o zamana kadar halletmem lazım bu sorunu.:43:

ya antibiyotiği çok kullanmamak lazım diye düşünüyorum o dönem diş ağrım için de baya bi antibiyotik kullanmıştım, açıkcası çok da gerekli gelmedi hem beni rahatsız eden bi durum yoktu sadece tahlilde çıktı iltihap hem de bu dr. ların her hastaya antibiyotiği bu kadar çok dayamasına sinir oluyorum. ama galiba bu sefer gerekliymiş

doktor gerekli gördüyse yazmıştır bak iltihab çıktı diyorsun o da ilaçla düzelir sen kullan ilaçlarını hala geçmezse doktora gidersin yine cnm

yarın sabah başlıyım bari umarım geçer.

bu cinsel yollardaki iltihaplar için bir doz antibiyotik tedavisi verirler genelde. 1000mg ı tek dozda alırsın. sana nasıl verdi doktor?

bana verilenin içinde 10 tane hap var sanırım

cnm bncede kesinlikle antibiyotiği kullanmalısın çünkü iltihap tadavilerinin çoğunda antibıyotik alımı gelir onun sayesinde geçeceğini umuyorum ben...

Fitil ve antibiotik şart iltihap ve kokunun geçmesi için nezle olunca antibiotek kullanılmaz

aaa benim evli bi arkadaşıma olmuştu. mantar değil de, bakteriyel bir rahatsızlık yüzünden olurmuş o, değişik bi laç vermişti. mutlaka görünün jinekoloğunuza tekrar bence, mantar harici başka bir problem olabilir.

Back