'Kokuyorum' takintisi

Öncelikle yakınından birine sor canım sen emin olamıyosan ayakkabının içini kokla korkuyorsa nasılsa anlarsın ha senin ayağın kokuyor da ayakkabının içine karbonat da dokebilirsin canım ayak kokusunu cekrr mikrop üremesini engeller daha da rahatsız olursan doktor a git canım elbet ilaç yazar

Ayakkabılarınızı en fazla 1 gün arayla giyin. Yakın arkadaşınız varsa açık açık sorun. Emin olamıyorsunuz çünkü. Bütün ayakkabılarım deri yazmışsınız belki sorun budur? Deri olmayan bir ayakkabı deneyebilirsiniz belki. Ayaklarınız çok terliyorsa daha açık ayakkabılar giyseniz terlemeyi azaltırsınız belki. Bir de koku önleyici ayak spreyi görmüştüm. Onlardan da deneyebilirsiniz. Arkadaşlarımın odalarına girdiğimde benim de hemen pencere açasım gelir. Kokudan değil de havasızlıktan. Ben çoğu zaman temiz hava gelsin diye penceremi açık tutarım çok soğuk olmadığı sürece. Ayağınızı burnunuza götürüp koklayınca kötü mü kokuyor? Veya ayakkabılarınız, çoraplarınız?

Ayaklarınız ya da çoraplarınız kotu kokuyor mu eve gittiğinizde hic dikkat etmediniz mi? Yani ayakkabının dışına kadar kokan bi ayak eve gidip ayakkabıyı çıkardığınızda buram buram kokusu gelmesi lazım değil mi? Sanki takıntı yapmışsınız gibi geldi. Ama soylemeden edemeyeceğim naylon çoraplar genel olarak kötü kokuyor bence

deri ayakkabı giymeyin.. kışın outdoor olanları tercih edin, hem koku yapmıyorlar hem de sıcak tutuyorlar.. yazın da spor ayakkabıları tercih edin, hava alanından.. her gün duş alın, ayakkabılarınızı havalandırın.. aynı gün üst üste aynı kıyafeti giymeyin.. roll on larınızı yanınızda taşıyın, günde 2-3 kere yenileyin.. o zaman kokma şüphesi taşımazsınız :)

Çoraplarını her gün değiştir ve ayak deodorantını mutlaka kullan. Mümkünse her gün duş al vaktin yoksa bile koştuk altını yıka sadece hergun deodorantını mutlaka kullan. Hatta mesela işe mi gidiyorsun ortama girmeden önce parfüm sık ben öyle yapıyorum hem yenilenmiş hissediyorum hem de yıl boyunca terlesen bile kokuyu bastırır. Koltuk altına tuz veya karbonat sür. Ve en önemlisi kendini sıkma germe yani stres yapma. Okuduğum bi yazıda stresin terin kötü kokmasına sebep olurmuş

Eczanede ter önleyici kremler var her gün de duş, temiz çorap çamaşır. kokmuş ayakkabılar da çöpe bitti bu iş. bir de temiz hafif bir parfüm dirsek içlerine saçlarına.

Ayaklarınızın kokup kokmadığını kendinizde çözebilirsiniz aslında. Belki ayakkabıdan kaynaklanıyordur yada çoraptan. Gözenekler tıkanmıştır, oda kapalı alanda durdukça koku yapar. Ayak parfümü deodorant yerine tavsiyem ayak bakım kremi. Çünkü digerleri anlık giderir kokuyu ama ayak bakımı yapıp dogru ayakkabı ev çorabı kullanırsanız koku oluşmaz

koku yapan bir ayakkabım vardı ve ayağımdayken de koku yayıldığını farketmiştim.giydiğiniz ayakkabılardan kaynaklı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…