• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokuyorum çıldıracağım

doktora gideceğim de istanbula gidince anca giderim. o yüzden şu an size danışıp geçici bi çözüm veya tavsiye almak istemiştim. dahiliye ye mi gidilir acaba?

Günlük pedler çok sakıncalı .Bu sıkıntıyı ne kadar zamandır yaşıyorsunuz .Geçmiş olsun bu arada

Asiri kozmetikten Ph dengesi de bozulmus olabilir o bolgenin zaten cok onerilmiyor

Kadin dogum uzmanina gorunmeniz gerekir sizi yonlendirecektir

bi kaç aydır bu durumun farkındayım. hayatımda acaba neler değişti neler yaptım da böle bi durumla karşılaştım diye kendimi sorguluyorum ama çözümü bulamadım. burası çok sıcak. acaba metabolizmamı mı bozdu :(

mantar makat bölgesinde olur mu. bi de aynayla falan baktım kontrol ettim herhangi bir mantar emaresi yok. kaşıntı yok. koku taharet kokusu gibi. vajinal değil arkadaşlar.

mantar makat bölgesinde olur mu. bi de aynayla falan baktım kontrol ettim herhangi bir mantar emaresi yok. kaşıntı yok. koku taharet kokusu gibi. vajinal değil arkadaşlar.

Olayı nerden nereye bağlayacağıma şaşırmayın ama bir tanıdığım, çocuğu küçükken kabız olup olmadığını göbek deliğini koklayarak anladığını söylemişti. Sürekli kabızlıkta koku daha ağır oluyormuş vs.

vajinal degil ne demek? Koku nerden geliyor ki?

Bencede günlük ped ve temizlik için kullandığın pudra sprey temizleyici falan her neyse onlardan olmuştur.Yada dışardaki tuvaletlerden de enfeksiyon olmuş olabilir doktora git ilaç fitil derken gider koku..Geçmiş olsun.

Olayı nerden nereye bağlayacağıma şaşırmayın ama bir tanıdığım, çocuğu küçükken kabız olup olmadığını göbek deliğini koklayarak anladığını söylemişti. Sürekli kabızlıkta koku daha ağır oluyormuş vs.

ya canım inan şaşırmadım. ben de kabızlık sorunu yaşıyorum. ondan mı oluyo acaba diye de çok düşündüm.

Taharet kokusu ne demek ben anlayamadim. Erkeklerde olan, terli bacak arasi kokusu falan gibi mi, ya da inceden bir diski kokusu gibi mi yani taharet diyince canlanmadi aklimda bir sey. Ama vajinal degilse sikinti nedir bilmiyorum. O kadar da temiz bir insansan hele. Vajinaldir belki, sen anlamiyor olabilirsin.

Mantar olabilir, orayi asiri temiz tutmakta iyi degilmis diye demisti bikere doktorum, yani o zaman mantar olma riski cogaliyormus, bi doktora görünün...:ssz:

he o bölgeyse kalın bağırsaktaki bakterilerle alakalıdır ozaman az çıkıyomussun tuvalete falan kabızlıktan mı acaba yine doktora gidicen yani cnm ..

Taharet kokusu ne demek ben anlayamadim. Erkeklerde olan, terli bacak arasi kokusu falan gibi mi, ya da inceden bir diski kokusu gibi mi yani taharet diyince canlanmadi aklimda bir sey. Ama vajinal degilse sikinti nedir bilmiyorum. O kadar da temiz bir insansan hele. Vajinaldir belki, sen anlamiyor olabilirsin.

dışkı diyemediğim için taharet dedim canım. evet inceden dışkı kokusu gibi.

Vajinal olmadığından nasıl bu kadar emin oluyorsunuz onu anlamadım???
Dahiliyeye değil jinekolojiye gitmelisiniz.

he o bölgeyse kalın bağırsaktaki bakterilerle alakalıdır ozaman az çıkıyomussun tuvalete falan kabızlıktan mı acaba yine doktora gidicen yani cnm ..

sağol canım, şuan bana mantıklı gelen de o.
kafayı yemeden doktora gitsem iyi olacak.

arkadaşlar bu forumu hep takip ederdim bugüne kısmetmiş üye olmak. önemli bir derdim var : KOKUYORUM. yardım edin. bunun yardımı mı olur dediğinizi duyar gibiyim. kaynağı anlamak için danışmak istiyorum size...

arkadaşlar duştan çıktığımda bile anında kokuyorum. ter, ağız, ya da ayak kokusu değil.
bacak arası. yani vajinal desem değil. taharet kokusu gibi.

ya arkadaşlar inanın taharete o kadar önem veriyorum ki inanın o bölge için intim jeller yani özel yıkama jeli, pudra, sirkeli su.. neler denemedim. bazen diyorum ki yediklerim baharatlı ondan mı. yoksa bağırsağımda kurt mu var. ya da tuvalete sık çıkmıyorum o mu koku yapıyo. acaba idrar çok tutuyorum iltihap mı yaptı da kokuyo. ya sanki içimden bi pislik kokusu dışarıya vuruyo. ya var ya neler düşünmedim ki. ama çözümü bulamıyorum çıldıracağım. sentetik kıyafetler mi koku yapıyo. iç çamaşırım pamuklu hergün değiştiriyorum. çamaşırımı ütülüyorum. günlük ped günde en az dört kere. küçük tuvalette bile o bölgeyi yıkıyorum kurutup pudralıyorum. inanın takıntı oldu kafayı yicem. kokuyo ya kokuyo işte. çok büyük sosyal fobi oluşturuyo bende. yardım edin önerilerinize ihtiyacım var :KK43:
Belki takıntı yaptınız o olabilir ya da şöyle bişe var enfeksiyon koku yapar ayrıca jeller antibiyotikler de koku yapıyor bilginize.Bence doktora gitseniz cok rahatlayacaksınız :)

Back
X