kokunuz cok onemli

• Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi
............................................

Son düzenleme:

Dogru yazdiklarin kim ister pis kokulu bir es, bence erkek icin de ayni seyler gecerli.
Merak ettim bulabildinmi parfüm? Bence de Dolce&Gabbana Light Blue cok güzel koku. Ve DKNY Be Delicious de cok harrika bir koku tavsiye ederim.

tabiiki davidoff bayılıyorum o kokuyo eşiminde çok hoşuna gidiyor ama son dönemde versace, mont blanc ve escada kullanıyorum...

Ilginç Ama Benim Eşim Temizlik Kokusunu Daha çok Seviyor Parfümdense..
Hacişakirim Benimmmm Kurtaricimmm:dance::dance::dance:

Kızlar yaww parfüme falan gerek yok tertemiz mis gibi olunca doğal ten kokumuz daha hoş kokuo bnce tabi şaka bi yana.Ben çok parfüm deiştiririm en son BELLİSSİMA kullanıorum gayette hoş bir koku.Ama arkadaşlarında dediği gibi ten e göre deişio kokular

Kadindi koku istiyorsan cicek,seker ve baharat kokulari kullanma bence.Ben 15 yildir Jilsunder Sun kullaniyorum.Erkeklerde afrodizyak etkisi yaratiyor.Bekarken iki erkek arkadasim cok etkileniyorlardi.Simdide esim.Bide 3 yil önce Jovan 'i kesfettim,o da cok kadinsi kokuyor.

uzun zamandır cacharel noa kullanıyorum.erkek arkadaşım da çok beyeniyo.ama parfümsüz ten kokum daha güzelmiş

kizlarrr magnifique yi tavsiye ederimmmm,hemde siddetle...yeni cikti,lancome dan,ama harika kadinsi bir koku,tester gelmisti bana denemistim esimde bayildi ve hemen aldim,deneyin begeneceksiniz

arkadaşım evet..burada o kadar çok parfüm önerisi olan arkadaşlar olacakki sana...en güzeli uzman irinen tenin hakkında en güzel yakışacak parfümleri öğrenmen ve deneyerek alman..tabii 3-4 tanedeneyince kokular karışıyor algılayamıyorsun..en az iki tane dene..en güzel karar orada olacaktır..

koku kesinlikle önemli...bence cerruti 1881 i dene...o da olmazsa eger isamiyake süper ..

parfümün tene uyumu ve kişisel beğeni çok önemli

mesela burda 2 arkadaşın çok güzel kokuyor diye yazdığı parfümü ben beğenmiyorum

denemeden alma bu yüzden..

bende burberrys classic kullanıyorum 5 sene oldu..
vazgeçemiyorum da herkes bununla anımsıyor beni..

seviyorum bu kokuyu bende..

bencede çok önemli..ben avonkullanıyorum tavsiye ederim:soft musk'u çok beğeniyorum.kış parfümümdür..
bahar ayında flower....
özel günlerde gucci rush kullanıyorum..
eee birasss karışık oldu ama süper kokular...

escada collection ve dior addict.. her ikisi de muhtesem..tabii size ne tarz kokularin gidecegi de onemli yerimseniben

Thierry Mugler Angel
kesınlıkle cok hos bı kokuu.bayılıyorum bu kokuyaa
bıras ağır bı koku ama ben cok sevıyorum
bır fısla 2-3 gun bluzumun üstunde kalıyorr.kaydirigubbakcemile3
o benım vazgecılmezım
kesınlıkle tavsıye ederıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…