G gulcangencay Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2019 6 1 43 22 Haziran 2019 Konu Sahibi gulcangencay #1 Kızlar merhaba Ben 4 sene kokulutaş yaptım ve uzun süredir çok fazla sipariş alamıyorum çünkü 2 doğum yaptım, oğlanlar vaktimi baya alıyor Fakat bildiğim herşeyin, YouTube kanalımda paylaşıyorum, Üstelik sadece taş değil hediyelik satabileceğiniz başka malzemeler hakkında da videoları var Kanalının linki aşağıda Bi inceleyin derim Hobi ve çocuk dünyası DIY kendin yap *** KANALIM SATILIK DEĞİLDİR, LÜTFEN MAİL ATMAYINIZ*** *** KANALIM SATILIK DEĞİLDİR, LÜTFEN MAİL ATMAYINIZ*** *** KANALIM SATILIK DEĞİLDİR, LÜTFEN MAİL ATMAY... www.youtube.com
Kızlar merhaba Ben 4 sene kokulutaş yaptım ve uzun süredir çok fazla sipariş alamıyorum çünkü 2 doğum yaptım, oğlanlar vaktimi baya alıyor Fakat bildiğim herşeyin, YouTube kanalımda paylaşıyorum, Üstelik sadece taş değil hediyelik satabileceğiniz başka malzemeler hakkında da videoları var Kanalının linki aşağıda Bi inceleyin derim Hobi ve çocuk dünyası DIY kendin yap *** KANALIM SATILIK DEĞİLDİR, LÜTFEN MAİL ATMAYINIZ*** *** KANALIM SATILIK DEĞİLDİR, LÜTFEN MAİL ATMAYINIZ*** *** KANALIM SATILIK DEĞİLDİR, LÜTFEN MAİL ATMAY... www.youtube.com
library_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2018 303 366 24 Haziran 2019 Konu Sahibi gulcangencay #2 Çok tatlı şeyler paylaşmışsınız.Elinize sağlık.
G gulcangencay Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2019 6 1 43 9 Temmuz 2019 Konu Sahibi gulcangencay #3 library_ .!.: Çok tatlı şeyler paylaşmışsınız.Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
library_ .!.: Çok tatlı şeyler paylaşmışsınız.Elinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim