- 21 Kasım 2020
- 11
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi Minnosbirsi
-
Tekrarlayan enfeksiyonların var acil bir dr a görünmelisin bence, bu zamana kadar nasıl ihmal edersin.Kızlar kendimi bildim bileli 7 yaşımdayken bile kokulu ve sarı bir akıntım var hep öyle olduğu için normal sanıyordum ama çok ta değilmiş sanki ve üzerine kaşınmalar başladı bilgisi olan yazabilir mi
Enfeksiyon.vajinit belkideKızlar kendimi bildim bileli 7 yaşımdayken bile kokulu ve sarı bir akıntım var hep öyle olduğu için normal sanıyordum ama çok ta değilmiş sanki ve üzerine kaşınmalar başladı bilgisi olan yazabilir mi
Kendimi bildim bileli böyle olduğu için normal sanıyordum ): ama doktora gittiğimde vajinal muayeneden korkuyorumTekrarlayan enfeksiyonların var acil bir dr a görünmelisin bence, bu zamana kadar nasıl ihmal edersin.
Zorunlu seninle hep aynı gidiyoruzEnfeksiyon.vajinit belkide
Bakire isen vajinal muayene yapmıyorlar diye biliyorumKendimi bildim bileli böyle olduğu için normal sanıyordum ): ama doktora gittiğimde vajinal muayeneden korkuyorum
Bilmiyorum ki korkmaya başladımEnfeksiyon.vajinit belkide
Bakire isen vajinal muayene yapmıyorlar
O zaman alırım bı takibiniZorunlu seninle hep aynı gidiyoruzahhsjd
Takibe takipO zaman alırım bı takibini
Follow me follow me aşk benle burdaaTakibe takip
Bir an önce git doktora. Bakirelere alttan muayne yapilmaz. Ama yıllardır böyle olduğunu belirt. Kaşınma muhtemelen mantar belirtisidir. Uygun tedaviye başlar doktor.Kızlar kendimi bildim bileli 7 yaşımdayken bile kokulu ve sarı bir akıntım var hep öyle olduğu için normal sanıyordum ama çok ta değilmiş sanki ve üzerine kaşınmalar başladı bilgisi olan yazabilir mi
Peki teşekkürlerBir an önce git doktora. Bakirelere alttan muayne yapilmaz. Ama yıllardır böyle olduğunu belirt. Kaşınma muhtemelen mantar belirtisidir. Uygun tedaviye başlar doktor.
Bekarsan vajinal muayene etmez cnm idrar tahlili alır çok geciktirmeden gidin doktora enfeksiyon çok normal bir durum değil geçmiş olsunBilmiyorum ki korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?