Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yazikki bende sizinle ayni durumdayim.iliski sirasinda sogan gibi berbst bi koku.yara vardi yaktilar.ama koku 4 senefir ara ara oluyor.kullanmadigim ilac fitil kalmadi.ilaclari ezbere biliyorum.sonunfa ne oldu esim beni aldatti.ben yine caresizim bu sabah yine ayni koku.esimden utaniyorum.randevu aldim sali gunu gidecem yok bisey normail diecekler.esimde rahmini aldiralim yeter aetik diyor.biktiiiimmmm
neo penotran fort fitil,cleocin vajinal krem,ornisid 500mg,cipro 750mg bana bunlari verdi bakti olmuyor drum...2yil cektim insallah daha olmaz kurtulmusumdurda...esimede agizdan alinan ilaclarin yari yariya kullandirdi...adet sonra hemen tazeliyordu suan adetten 9.gun iliskilerde bir nebze koku yok...umarim gecmisdir sanirim bu enfeksiyondan dolayi iki bebegimide kaybettim 2. 3. Haftalarinda...hepimizin hakkinda hayirlisi insallah...
Sagol canim..evet duydum ama denememisdim bakalim suan iyiyim ileriki zaman belirleyecek insallah gecmisdir...Geçmiş olsun Canım. Vajinaya veya günlük pede florasi ortami düzelsin diye ev yapımı doğal yoğurt sürüluyormus duydun mu?
Arkadaslar Merhaba,arkadaşlar aynı sorunlar bendede vardı dün doktora gittim bir hap ve bir fitil verdi ancak hapı mutlaka eşinizle kullanmanız gerekli çünki daha sonra tekrar bulaşabilir size. vagina kültürü ile tespit edilebiliyor. bakterinin ismi gardnerella vaginalis. netten araştırısanız öğrenirsiniz. balık kokusunun sahibidir kendisi. :) geçmiş olsun hepimize...