Kokulu ayak

apranxx

Öz hakiki apranxx :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.613
5.657
Oyy oy
Evimde yaklaşık 1 haftalık tadilat var...teras kapama vs..
2 tane usta geliyor hergün...amma velakin ayakları ölmüş balık mı deseeemm, bozulmuş peynir gibi mi desem öyle iğrenç kokuyor....
Adamlar dış kapıdan girip terasa çıkana kadar koku her yere dağılıyor....karşılıklı bütün pencereleri açsam da banamisin demiyor e arada illaki bişey lazım oluyo ve gir çık yapıyorlar...
Delircem.....
Açık teras kokar mı ya vallahi kokuyo... (üstü kısmen kapandı )
Napim kızlar ya ne diyeyim ben bu adamlara..Allah eşlerine sabır versin,boşanma sebebi yeminle

Sabredeceksiniz. Geçici bir dönem neyse ki.
Bir de eşiniz böyle değil diye şükredeceksiniz.

Büyük ihtimal işte kullandıkları ayakkabılar kokuyordur çorap değişselerde pek bir şeye yaramaz.
Ne yapacağını bilmiyorum da bence bastıkları yerde eve girerken filan da halı varsa kaldır koku halıya sinmesin yoksa yıkatmak zorunda kalacaksın.

galoş gıydırın
gıymek ıstemezlerse bundan güç alıp hangınızınse ayak kokusu evden kac gundur cıkmıyor gıyın lutfen deyın :)

off çok kötü valla...oda kokusu olsun heryerde..
sen sabretçen başka yapacak birşey yok..inşallah çabuk bitiriler..
Oda kokusu var olmaz mı...elimde de sprey ama inan böylesini görmedim..saatlerce kapı cam açık çıkmıyor koku

Halıları toplayın koku spreyleri sıkın her yere.
Bizimde bir komşunun ayakları kokar her bize geldiğinde salonda duramam.
Yeni terlik versekte veya koku sıksakta geçmezdi.
Bir kaç gün sabretmeniz gerek.

Evet kaldırayım bari haklısın

Allah yardımcın olsun canım halılara bastırma kaldır bide oda kokusu sık nane kaynat evde gezdir kokuyu. Onlar içinde zor kimse ayağı koksun istemez bazı ayakları napardan yap kokuyor. En pahalı ayakkabıda bile kokuyor kardeşimden biliyorum oyüzden sık dişini bikacgünlük.söylenmezde yüze karşı kırılır insan

Nane iyi gelir mi gerçekten ?
Bi de küçük bi çevre,tekrar görme olasiligim yüksek...kırmak istemiyorum ama soyleyemedikce eşimin başını yiyorum

Ya canım sonuçta geçici durum bu ama ayak kokusunu çekmek zorunda değilsin size de günah. Bence eşin münasip bir dille söylesin, illaki görüyordur onları. Bunun ayıbı olmaz sonuçta ben olsam yemek bile yiyemem o evde. İlk geldikleri gibi banyoya girip çamaşır sulu suda ayaklarını yıkasınlar.

Eşimin bir dönem oldu bu sıkıntısı, ayaklarını çamaşır suyunda yıkaya yıkaya çözdü.

Aradım şimdi eşimi galoş al diye...ne diyip giydireyim yaaa offf

Aradım şimdi eşimi galoş al diye...ne diyip giydireyim yaaa offf
kapıdayken dırek galosu uzatın ayakkabınızı cıkarmanıza gerek yok dıyın
yok cıkaralım daha rahat falan derlerse onun ustune hangınız bılmıyorum ama ayak kokunuz evden cıkmadı deyıp gülün hem kırılmazlar hem galos gıyerler

Boyle bi konu acilmisti sanki aylar once, cok tartismalar cikmisti. İscilerin asagilandigini dusunen bi kesim, konuyu iscilerin ayaklarinin altini opmeye kadar getirmisti
Neyse ben olsam halilari toplarim, kesin cozum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…