Oyy oy
Evimde yaklaşık 1 haftalık tadilat var...teras kapama vs..
2 tane usta geliyor hergün...amma velakin ayakları ölmüş balık mı deseeemm, bozulmuş peynir gibi mi desem öyle iğrenç kokuyor....
Adamlar dış kapıdan girip terasa çıkana kadar koku her yere dağılıyor....karşılıklı bütün pencereleri açsam da banamisin demiyore arada illaki bişey lazım oluyo ve gir çık yapıyorlar...
Delircem.....
Açık teras kokar mı ya vallahi kokuyo... (üstü kısmen kapandı )
Napim kızlar ya ne diyeyim ben bu adamlara..Allah eşlerine sabır versin,boşanma sebebi yeminle
İşte lap diye soyleyemiyorum da kokuyosunuz diyegaloş giydirseniz.
Çok şükürSabredeceksiniz. Geçici bir dönem neyse ki.
Bir de eşiniz böyle değil diye şükredeceksiniz.
Oda kokusu var olmaz mı...elimde de sprey ama inan böylesini görmedim..saatlerce kapı cam açık çıkmıyor kokuoff çok kötü valla...oda kokusu olsun heryerde..
sen sabretçen başka yapacak birşey yok..inşallah çabuk bitiriler..
Evet kaldırayım bari haklısınBüyük ihtimal işte kullandıkları ayakkabılar kokuyordur çorap değişselerde pek bir şeye yaramaz.
Ne yapacağını bilmiyorum da bence bastıkları yerde eve girerken filan da halı varsa kaldır koku halıya sinmesin yoksa yıkatmak zorunda kalacaksın.
Oda kokusu var olmaz mı...elimde de sprey ama inan böylesini görmedim..saatlerce kapı cam açık çıkmıyor koku
galoş gıydırın
gıymek ıstemezlerse bundan güç alıp hangınızınse ayak kokusu evden kac gundur cıkmıyor gıyın lutfen deyın :)
Nane iyi gelir mi gerçekten ?Allah yardımcın olsun canım halılara bastırma kaldır bide oda kokusu sık nane kaynat evde gezdir kokuyu. Onlar içinde zor kimse ayağı koksun istemez bazı ayakları napardan yap kokuyor. En pahalı ayakkabıda bile kokuyor kardeşimden biliyorum oyüzden sık dişini bikacgünlük.söylenmezde yüze karşı kırılır insan
kapıdayken dırek galosu uzatın ayakkabınızı cıkarmanıza gerek yok dıyınAradım şimdi eşimi galoş al diye...ne diyip giydireyim yaaa offf