Kokulu ayak

Bize cumartesi günü usta geldi,çantasından galoş çıkarıp giymişti. Hem şaşırdım hem taktir ettim.
Kolay olduğu için kendi galoşunu çantasında taşıyor sandım,onun da mı ayağı kokuyordu acaba:KK53:

Nane iyi gelir mi gerçekten ?
Bi de küçük bi çevre,tekrar görme olasiligim yüksek...kırmak istemiyorum ama soyleyemedikce eşimin başını yiyorum
Eşinin ne suçu var kız yazık adama. Temizlik yapıldığı zaman kokudan eser kalmaz ama kalbi kırın mı bidaha telafisi yok. Dünya malı boşver

Boyle bi konu acilmisti sanki aylar once, cok tartismalar cikmisti. İscilerin asagilandigini dusunen bi kesim, konuyu iscilerin ayaklarinin altini opmeye kadar getirmisti:KK53:
Neyse ben olsam halilari toplarim, kesin cozum.
ay şaka gıbı gercekden :KK70:
ınsanlar neyı bahane edıp kavga edecegını bılemıcek hale gelmıs
ısı ne olursa vasfı gorevı ne olursa olsun
pis olmayı veya kokmayı hafıfletmez kabul edılemez yahu :KK70:
ayagı okadar kotu kokuyosa kısı temız olsa kendısıde rahatsız olur yazın çarık gıyer terlık gıyer ne bılım :KK70:

Aman boşver ya onunla mı uğraşacaksın, zaten geçici bir durum değil mi... Dip köşe temizliği yaparsın halılar vs tertemiz olur ev. Yaz şimdi zaten, cam pencere, kapılar vs açık olsun. Kış olsaydı yorumum farklı olurdu.

Bence birkaç gün sabredin. Benim eşimin ayaklarında egzama vardı ilk evlendiğimiz yıllarda. sürekli su akıyordu yaralardan ve çok pis kokuyordu. evde işte sürekli ayaklarını yıkar sürekli çorap değiştirirdi ama malesef fayda etmezdi. çünkü ayakları değil yaralar kokuyor. Çok şükür atlattık o hastalığı.
Ustaların ayağında da mantar olabilir, egzama olabilir yada hiçbirşey olmasada bazı ayak ne yaparsan yap kokar. Siz söylediğinizde belki tamam deyip galoşu giyerler ama gerçekten rencide olurlar.
Eşimin sorunlu olduğu dönemde ben burnumun ucuna parfüm yada kokulu yağlardan sürüyodum :)
Sizde halıları kaldırın, kalıcı parfüm sıkın, zaten yaz cam pencere açık, ve bir kaç gün idare edin.

Iyyyy nefret. .:mad:
Kazık kadar adamlar Temizlikten bi haberler. .:KK34:

Galoş tek çözüm. En baştan öyle olsa iyiymiş şimdi sonradan nasıl söylenir ki. Eşiniz söylesin bizim hanım biraz pinpirikli giymezseniz beni dövecek filan şakaya vursun. 

koskoca adamları söyleyip rencide etmeyin. sonuçta bütün gün çalışıp terleyip ekmek parası kazanıyorlar. belki yıkayacak kimseleri yok. belki imkanları yok. bunların hiçbirini bilemezsiniz. bir kaç gün sabrediverin.

adamlar işçi çalışmaktan kokar yani sürekli ayakkabı içinde
gül mü kokucaktı
konuyu açmanız bile gereksiz,sabretmekten başka çareniz yok
bizde burda öyk ığk öhh diyip adamları yerin dibine soksak bile sizin sabretmekten başka alternatifiniz yok

X