Kokulu Akıntı İdrar Yolları Enfeksiyonuna Kesin Çözümümm Lütfen Okuyun

Bu güne kadar açılan 740.000 konu içinde en çok favori konu olarak eklenen konunun bu olduğunu biliyor muydunuz ?

Ne kadar sürede işe yarıyor bu tarif ? Ben yaklaşık 1 haftadır içiyorum enfeksiyon geçmedi :(

Eki Görüntüle 1762729

Eki Görüntüle 1762729 Merhabalar
Sayın Bölüm Yöneticileri Konum Dikkat ceksin Diye buraya Actım Lütfen Biraz Burada Kalabilirmi.
Yıllardır Bu Sorunla Ugraşıyorum Eminim Sizdede Vardır bu Problem
Senelerdir Gidiyorum Doktora ve çözüm Bulamamıstım İlaçlarla. Öncelikte Temiz Ve Bakımlı olmak Grekiyor Bu problemi Atmak İçin.
Özel bölgenin Tüysüz Olması Ve Sadece Ilık Suyla Yıkanıp Kurulanması Gerekir.
Ellerin Ve tırnakların Temiz Olması Gerekir.
Bol Su tüketimi Bu Kısa Süreli Tedavide Cok önemli Dikkat Cekici Şişeler Alıp Yanınızda Bulundurmanızı Öneririm.
Ben Kendim Hazırladıgım b Çayla Kurtuldum Gayet Kolay bi çay.
0.500 ml Suyu
Cezvemizin İçine Koyuyoruz
İçine Bolcana Tarçın ve Karanfil Koyuyoruz
Kaynatıyoruz
Günde Bu Çaydan 1 Litre İçtigimiz Zaman. Akıntımızın yavas yavas geçtigini göreceksiniz.
Normal Akıntıların İse Tarçın Karanfilin Vucumuzda bıraktıgı o temiz koku Akıntımıza Yansıyor.
Cevremdeki Evli Bayanların Bile
Özel Bölgenin bile Güzel Koktugunu Söylediler..

Hasta Olmasanız Bile Bu tarifi Kaydedin.
Cünkü Tarçın Karanfil Cayı Vucudumuza Cok yararlı ...
Geçmiş Olsun. :KK200::KK200::KK22::KK22::KK49:
Tarçın ve karanfil olcusu nasıl olmalı? Birde 500 ml şu dediniz. 1 litre içilmesi gerekiyorsa Kaynayınca 1 litre mi oluyor. Cevap için şimdiden teşekkürler

tavsiyen için çok teşekkürler bende çok çektim akıntıdan ve idrar yolu enfeksiyonundan hemennn deneyeceğimmm

Eki Görüntüle 1762729

Eki Görüntüle 1762729 Merhabalar
Sayın Bölüm Yöneticileri Konum Dikkat ceksin Diye buraya Actım Lütfen Biraz Burada Kalabilirmi.
Yıllardır Bu Sorunla Ugraşıyorum Eminim Sizdede Vardır bu Problem
Senelerdir Gidiyorum Doktora ve çözüm Bulamamıstım İlaçlarla. Öncelikte Temiz Ve Bakımlı olmak Grekiyor Bu problemi Atmak İçin.
Özel bölgenin Tüysüz Olması Ve Sadece Ilık Suyla Yıkanıp Kurulanması Gerekir.
Ellerin Ve tırnakların Temiz Olması Gerekir.
Bol Su tüketimi Bu Kısa Süreli Tedavide Cok önemli Dikkat Cekici Şişeler Alıp Yanınızda Bulundurmanızı Öneririm.
Ben Kendim Hazırladıgım b Çayla Kurtuldum Gayet Kolay bi çay.
0.500 ml Suyu
Cezvemizin İçine Koyuyoruz
İçine Bolcana Tarçın ve Karanfil Koyuyoruz
Kaynatıyoruz
Günde Bu Çaydan 1 Litre İçtigimiz Zaman. Akıntımızın yavas yavas geçtigini göreceksiniz.
Normal Akıntıların İse Tarçın Karanfilin Vucumuzda bıraktıgı o temiz koku Akıntımıza Yansıyor.
Cevremdeki Evli Bayanların Bile
Özel Bölgenin bile Güzel Koktugunu Söylediler..

Hasta Olmasanız Bile Bu tarifi Kaydedin.
Cünkü Tarçın Karanfil Cayı Vucudumuza Cok yararlı ...
Geçmiş Olsun. :KK200::KK200::KK22::KK22::KK49:
miktarlarınıda yazar mısınız ? tarçın ve karanfil için

Back