Kokulu Akıntı İdrar Yolları Enfeksiyonuna Kesin Çözümümm Lütfen Okuyun

"Önlemek" amacıyla faydasını bilemem, ama bir kere idrar yolu enfeksiyonu olundu mu mutlaka doktora gidilmeli ve verilen antibiyotik kullanılmalıdır. Böyle şeyler, varolan enfeksiyonu geçirmez.
Ayrıca bu kadar sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorsanız sizin de doktora gidip böbreklere kadar kontrol ettirmeniz lazım. Sık idrar yolu enfeksiyonu normal değil ve çok risklidir.

Ksynatiyormuyuz ben anlayamadimo_O
kaynatıyoruz canım
genital için özel temizleyici kullanıyorum
daha nasıl temiz olunur bilmiyorum sen batikon mu kullanıyorsun
özel temizliyici kullanmamanı öneririrm Cok saglıklı degil...
Toz tarçın mı , kabuk tarçın kullanılabilir mi ?
kabuk tarçın
1 litre içmek xok değil mi her seyin fazlasi zarar bitki caylarinin fazlasi da tansiyon vb hastalıklara yol aciyor
tarçın ve karanfilden zarar gelmez. aile hekimime danıştım ben :)
Süperrrrr çok sevindimm bu paylaşıma!! Böbrek taşım olduğu için bu sürekli idrar enfeksiyonuna sebep oluyodu. İlacıda iğrenç olduğu için bir iki içipiçip bırakıyodum. Bari bunu kullanırım. Teşekkürlerrrrrrr:))))))))
inşallah Yararıda olur sana :)
Zararlı olur mu günde 1 litre kadar bunu içmek çok fazla geldi de bana
Tarçın ve karanfil vucumuza cok zararlı degil bünyenizin aldıgı kadarıylada olabilir....

Kokulu olan idrar yolu enfeksiyonu değildir vajinal bir şeydir.jinekologa gidip bir test yapturin arkadaskar
Kendi Adıma konuşayım ben cok defa yaptım... En son Verdikleri İlaç Atarken Cok kaşıntı Yaptı Bende. Geece uyurken Bişeylerin aktıgını hissetim. Parcaladım Kendimi kaşımaktan :( en iyisi şimdilik bu bana ve digerlerine cok iyi geliyor .
Dipnot.... Tarcin öksürüğe ve balgamın atılmasına, Karanfil de sigarayı bırakmaya yardim eder.
Daha sigarayı bırakamadım umarım eetkisi olur bende :)

Eki Görüntüle 1762729

Eki Görüntüle 1762729 Merhabalar
Sayın Bölüm Yöneticileri Konum Dikkat ceksin Diye buraya Actım Lütfen Biraz Burada Kalabilirmi.
Yıllardır Bu Sorunla Ugraşıyorum Eminim Sizdede Vardır bu Problem
Senelerdir Gidiyorum Doktora ve çözüm Bulamamıstım İlaçlarla. Öncelikte Temiz Ve Bakımlı olmak Grekiyor Bu problemi Atmak İçin.
Özel bölgenin Tüysüz Olması Ve Sadece Ilık Suyla Yıkanıp Kurulanması Gerekir.
Ellerin Ve tırnakların Temiz Olması Gerekir.
Bol Su tüketimi Bu Kısa Süreli Tedavide Cok önemli Dikkat Cekici Şişeler Alıp Yanınızda Bulundurmanızı Öneririm.
Ben Kendim Hazırladıgım b Çayla Kurtuldum Gayet Kolay bi çay.
0.500 ml Suyu
Cezvemizin İçine Koyuyoruz
İçine Bolcana Tarçın ve Karanfil Koyuyoruz
Günde Bu Çaydan 1 Litre İçtigimiz Zaman. Akıntımızın yavas yavas geçtigini göreceksiniz.
Normal Akıntıların İse Tarçın Karanfilin Vucumuzda bıraktıgı o temiz koku Akıntımıza Yansıyor.
Cevremdeki Evli Bayanların Bile
Özel Bölgenin bile Güzel Koktugunu Söylediler..

Hasta Olmasanız Bile Bu tarifi Kaydedin.
Cünkü Tarçın Karanfil Cayı Vucudumuza Cok yararlı ...
Geçmiş Olsun. :KK200::KK200::KK22::KK22::KK49:

ıyıde anlamadım ben kaynatıyozmu napıyoz....

Hamileler emzirenler dikkatli için öyle yazıyor

Kib'ledim konuyu. Kusura bakmayin. Cok yaniltici bir konu. Enfeksiyon denen sey cok ciddidir. Doktorun verdigi antibiyotik care olmaz, ama bu hic bir dayanagi olmayan formul care bulur he? Yarin birgun hastaliginiz ilerleyip hastanelere duserseniz size hastanede yuksek doz bu karisimi vermeyeceklerine emin olabilirsiniz. Bunun sepsis (kan enfeksiyonu)'a kadar yolu var. Boyle seylere kolay insanan kesim var burada. Bu konuya inanip bu hastaligi hafife alacak insanlar icin bu konuyu bildirmek zorundayim.

Tevekkeli degil yillardir bu sorunu yasiyormussunuz. Hafife alip tedavi yerine her buldugunuzu icerseniz, daha kotusunu de cekersiniz yani. Siz once kendiniz acilen doktora gorunun.

Kurulamak demişsiniz ama Kurulamak aksine zarar verir yani çok afedersiniz içine kadar kurulayanlar için dedim. Ayrıca daha çok bu hastalık özen gosterenlerde oluyor istemeden temiz olsun derken pH dengesini bozabiliyoruz.
Ben maydonoz suyu içiyorum hemen etki gösteriyor ama bunuda deneyeceğim.
Tabiki doktora gidip muayene olmak önemli bu hususta
canım maydonoz suyu ne işe yarıyor? ben karanfil pek sevemiyorumda :(

Kib'ledim konuyu. Kusura bakmayin. Cok yaniltici bir konu. Enfeksiyon denen sey cok ciddidir. Doktorun verdigi antibiyotik care olmaz, ama bu hic bir dayanagi olmayan formul care bulur he? Yarin birgun hastaliginiz ilerleyip hastanelere duserseniz size hastanede yuksek doz bu karisimi vermeyeceklerine emin olabilirsiniz. Bunun sepsis (kan enfeksiyonu)'a kadar yolu var. Boyle seylere kolay insanan kesim var burada. Bu konuya inanip bu hastaligi hafife alacak insanlar icin bu konuyu bildirmek zorundayim.

Tevekkeli degil yillardir bu sorunu yasiyormussunuz. Hafife alip tedavi yerine her buldugunuzu icerseniz, daha kotusunu de cekersiniz yani. Siz once kendiniz acilen doktora gorunun.
Hanım efendi Okuma Yeteneginiz Yok Sanırsam. Ben Size Bi İlaç Önermedim. Ölümede Sürüklemedim.
Nedir bu cok bilmişlik ?
Hastaneye Defacalarca gittim ben. İlaçlarla degil bu basit yolla çözüm buldum .
Aklınıza Yatmıyorsa Paylastıgım Konum. Sol üstte Geri tuşuna basıp cıkabilirsiniz.
Lütfen.

Çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılan en eski baharatlardan biri olan tarçın geleneksel olarak sindirim sistemi bozuklukları, ishal, adet öncesinde ya da sonrasında oluşan ağrıları hafifletmek için kullanılır. Son yıllarda tarçının şeker hastalığı üzerindeki olumlu etkisi üzerine araştırmalar yapılmaktadır. Dolaşımını artırır Soğuk algınlığı belirtilerini azaltır Mide rahatsızlıklarını hafifletir Menstrüel ağrıları azaltır Kilo vermeye yardımcı olur Kan şekerini düzenler Mide kramplarına iyi gelir Anti bakteriyel özelliği ile enfeksiyonlara karşı koruma sağlar -
Güzel kokulu ağaç ve çalılar (Myrtaceae) ailesinden olan karanfilin botanik adı Eugenia caryophyllus’dur. Tomurcukları ağacın yaprakları mora döndüğünde toplanır. Karanfilin 600 yılından beri Çin’de tedavi amaçlı olarak kullanıldığı hakkında bilgiler bulunmaktadır. Sindirimi düzenler Dişeti hastalıklarına karşı kullanılır Diş ağrılarını hafifletir Şişkinliği alır Kusmaya iyi gelir Mide bulantısını azaltır Güçlü bir antiseptiktir Kan dolaşımını hızlandırır Sindirim sistemiyle ilgili kanser türlerine karşı koruma sağlar Anti bakteriyeldir -

Hanım efendi Okuma Yeteneginiz Yok Sanırsam. Ben Size Bi İlaç Önermedim. Ölümede Sürüklemedim.
Nedir bu cok bilmişlik ?
Hastaneye Defacalarca gittim ben. İlaçlarla degil bu basit yolla çözüm buldum .
Aklınıza Yatmıyorsa Paylastıgım Konum. Sol üstte Geri tuşuna basıp cıkabilirsiniz.
Lütfen.

Size ilaç önerdiniz diyen olmadı zaten. Ne alaka? Terbiyesizleşmeye gerek yok.
Ben hemşireyim, enfeksiyonu gayet iyi bilirim. Kendiniz uydurma bir şeyi enfeksiyon tedavisi diye kendinize uydurmuş olabilirsiniz, ama gelip de buralara onca insana tavsiye diye veremezsiniz. Çok şaşıracaksınız belki ama, evet, tedavi edilmeyen enfeksiyonun ölüme kadar yolu var. Enfeksiyon öyle çayla mayla tedavi edilmez. Asıl sizdeki bilmişlik nereden geliyor? Azıcık okuyun öğrenin ya, bu kadar cehalet savunmayın bana.

Eki Görüntüle 1762729

Eki Görüntüle 1762729 Merhabalar
Sayın Bölüm Yöneticileri Konum Dikkat ceksin Diye buraya Actım Lütfen Biraz Burada Kalabilirmi.
Yıllardır Bu Sorunla Ugraşıyorum Eminim Sizdede Vardır bu Problem
Senelerdir Gidiyorum Doktora ve çözüm Bulamamıstım İlaçlarla. Öncelikte Temiz Ve Bakımlı olmak Grekiyor Bu problemi Atmak İçin.
Özel bölgenin Tüysüz Olması Ve Sadece Ilık Suyla Yıkanıp Kurulanması Gerekir.
Ellerin Ve tırnakların Temiz Olması Gerekir.
Bol Su tüketimi Bu Kısa Süreli Tedavide Cok önemli Dikkat Cekici Şişeler Alıp Yanınızda Bulundurmanızı Öneririm.
Ben Kendim Hazırladıgım b Çayla Kurtuldum Gayet Kolay bi çay.
0.500 ml Suyu
Cezvemizin İçine Koyuyoruz
İçine Bolcana Tarçın ve Karanfil Koyuyoruz
Kaynatıyoruz
Günde Bu Çaydan 1 Litre İçtigimiz Zaman. Akıntımızın yavas yavas geçtigini göreceksiniz.
Normal Akıntıların İse Tarçın Karanfilin Vucumuzda bıraktıgı o temiz koku Akıntımıza Yansıyor.
Cevremdeki Evli Bayanların Bile
Özel Bölgenin bile Güzel Koktugunu Söylediler..

Hasta Olmasanız Bile Bu tarifi Kaydedin.
Cünkü Tarçın Karanfil Cayı Vucudumuza Cok yararlı ...
Geçmiş Olsun. :KK200::KK200::KK22::KK22::KK49:

Aynı çayı bir süre kakule ve zencefil ekleyerek yapmıştım Zayıflamak ve daha dinç olmak için. Yoga hocam vermişti tarifini. Acaba aynı etkiyi yaratıyo mudur hiç dikkatimi çekmedi çünkü . Tekrar yapıcam böyle sade mi yapsam seninki gibi. Yoksa karışık mı olsa :)

Aynı çayı bir süre kakule ve zencefil ekleyerek yapmıştım Zayıflamak ve daha dinç olmak için. Yoga hocam vermişti tarifini. Acaba aynı etkiyi yaratıyo mudur hiç dikkatimi çekmedi çünkü . Tekrar yapıcam böyle sade mi yapsam seninki gibi. Yoksa karışık mı olsa :)
Kakuleyi bilmiyorum nasıl olur diye ama zencefil cok lezzetli olacagı kesin :)))
afiyet olsun şimdiden şifa olsun :KK200::KK200::KK200::anne:

Ay zaten bu karanfil müthiş bir nimet bendede enfeksiyon vardı antibiyotiğe başladıktan sonra yan etki yaptı ishal oldum 2 hafta geçmedi çok şey denedim geçmedi en son saraçoğlu hocanın karanfil kürünü uyguladım 1-2 günde hemen düzeldi bağırsaklarım. ... aklınızda bulunsun ishale karşı çok etkili hergün sabah ve akşam yemeğinden önce 8 tane karanfili ortadan kırıp suyla yutuyorsunuz(çiğnemeden)
İshali hemen iyileştiriyor ALLAH hiçbir nimetini faydasız yaratmamış

bende kiraz sapi ve misir puskulunde buldum sifayi kaynamis suya bitaz misir puskulu birazda kurutulnus kiraz sapi attim 5 dk demlendi suzup ictim aninda idrar varmis sancisindan kurtardi

bende kiraz sapi ve misir puskulunde buldum sifayi kaynamis suya bitaz misir puskulu birazda kurutulnus kiraz sapi attim 5 dk demlendi suzup ictim aninda idrar varmis sancisindan kurtardi

Aynen onu bende içmiştim 1 hafta boyunca günde 2 defa
Allah ne nimetler yaratmış elhamdulillah

Valla bu iyimiş bende denicem çünkü 5 yıldır sürekli enfeksiyon geçiriyor Her seferinde dr gidoyom ilaç verip gönderiyorlar sonuç bi hiç....
O kadar dikkat ediyor sürekli yıkarım kurularım günlük iç çamaşırı değiştırırım ama nafile

Back