- Konu Sahibi butterflyh
-
Ben evlenmeden önce cinselliğe ön yargılı bakıyordum bu yüzden. Mastürbasyonu özellikle geceleri yapıyordum ve o sıra pek temizleme fırsatım ertesi gün gerek elimdeki gerekse genital bölgemdeki kokular çok kötüleşiyordu. Biraz daha büyüyünce her mastürbasyon sonrası temizlensemde koku çok kötüydü bana göre. Evlenince eşimin benimle ilgilenmeyeceğini düşünür oldum bu yüzden. Utana sıkıla arkadaşlarımın birkaçına sordum aynı şeyler onlarda da olunca biraz olsun rahatladım. Evliliğimin ilk günü biliyordum ki cinsel yakınlık yaşayacaktık. Korkuyor ve çekiniyordum. Konuştuk falan derken ilişki başlamıştı. Oral yolla yakınlaşmak istemesi beni korkutmuştu ki aslında korkularımın yersiz olduğunu o an anlamıştım.
Kısacası o koku normaldir ve erkekler en az bizim onlarınkinden hoşlandığımız kadar hoşlanıyorlar. Dert etme tadını çıkar, mutlu ol ve mutlu et...
ne kokusu ya öyle bi koku falan olmaz.olmamalı.
sizde mantar var ya da iyi yıkamıyorsun.
ilk defa duyuyorum,kendimde hiç böyle bir kokuya rastlamadım arkadaşlar... banada bir enfeksiyon belirtisi gibi geldi,mutlaka doktora gidilmeli
canım bu koku böyle bi ağır koku değil vajinanın doğal kokusu.
bende sistit olduğu için çok dikkat ederim inan vajinam için özel şampuanım bile var ama buna rağmen elimi orama atsam elime hafif bi koku bulaşır öyle ağır pis bi koku değil ama.
enfeksiyon olma ihtimali asla yok çünkü ben bebek için her hafta dr a giderim ve her hafta dr alttan muayene eder eğer enfeksiyon gibi birşey olsaydı dr um bana bunu söylerdi ve önlemini almam için birşeyler verirdi.
ve ben gecen hafta dr a gittim bu topik aklıma geldi sordum koku işini çok doğal dedi sürekli akıntı barındıran bi yer o akıntı bu kokuyu yapar eğer çok ağır rahatsız edici durumdaysa hatta etrafındakiler bile bu kokuyu alıyorsa araştırılmalı ama ben elimi atıyorum oraya hafif bir koku bulaşıyor elime diyorsan bu çok normal dedi makatta böyledir istediğin kadar yıka yine kokacaktır yine kokacaktır bi laf vardır dedi kokunu özledim bebek kokusu gibi.....
demekki insanların vücuduna has kokular var o halde cinsel organında kendini has bi kokusu olması sorun değil dedi.
ayrıca erkeklerinde cinsel organları kokar eğer bu kokuyu bir enfeksiyon bir mantar yapmış olsaydı erkekler kadınlar kadar bile dayanamazdı çünkü onlarda enfeksiyon cok daha fazla can acıtıcı oluyor dedi
yapılacak en güzel şey günde 2 kez iç çamaşırı değiştirmek ve ph ını bozmayacak sabun şampuan kullanmak ama içini dışını ova ovada yıkasanız o koku mutlaka olacak nihayetinde cinsel organ milyonlarca bakteri var iyi yada kötü o kokmasında kim koksunkaydirigubbakcemile3
canım bu koku böyle bi ağır koku değil vajinanın doğal kokusu.
bende sistit olduğu için çok dikkat ederim inan vajinam için özel şampuanım bile var ama buna rağmen elimi orama atsam elime hafif bi koku bulaşır öyle ağır pis bi koku değil ama.
enfeksiyon olma ihtimali asla yok çünkü ben bebek için her hafta dr a giderim ve her hafta dr alttan muayene eder eğer enfeksiyon gibi birşey olsaydı dr um bana bunu söylerdi ve önlemini almam için birşeyler verirdi.
ve ben gecen hafta dr a gittim bu topik aklıma geldi sordum koku işini çok doğal dedi sürekli akıntı barındıran bi yer o akıntı bu kokuyu yapar eğer çok ağır rahatsız edici durumdaysa hatta etrafındakiler bile bu kokuyu alıyorsa araştırılmalı ama ben elimi atıyorum oraya hafif bir koku bulaşıyor elime diyorsan bu çok normal dedi makatta böyledir istediğin kadar yıka yine kokacaktır yine kokacaktır bi laf vardır dedi kokunu özledim bebek kokusu gibi.....
demekki insanların vücuduna has kokular var o halde cinsel organında kendini has bi kokusu olması sorun değil dedi.
ayrıca erkeklerinde cinsel organları kokar eğer bu kokuyu bir enfeksiyon bir mantar yapmış olsaydı erkekler kadınlar kadar bile dayanamazdı çünkü onlarda enfeksiyon cok daha fazla can acıtıcı oluyor dedi
yapılacak en güzel şey günde 2 kez iç çamaşırı değiştirmek ve ph ını bozmayacak sabun şampuan kullanmak ama içini dışını ova ovada yıkasanız o koku mutlaka olacak nihayetinde cinsel organ milyonlarca bakteri var iyi yada kötü o kokmasında kim koksunkaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis arkadaşım çok doğru yazmışsın bende doktora gittiğimde sormuştum çok normal demişti hatta koku olmazsa anormal bir durum oluyormuşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?