- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
1 sene önce mr tomografi çekildi sorun çıkmadısizi korkutmak istemem ama beynimizde bir sorun olabilir yani yanik lastik kokusu duyma sebebi beyin tümörü olabilir diye duymustum
Bugün gidicem teşekkür edermAuralı migren olmasın, benim de gözümde tuhaf çakmalar oluyor sonra baş ağrısı oluyor,bazen olmuyor. migren aurasıymıs, beyin mr ve göz muayenem hepsi normal. Genelde tansiyonum düştüğünde, yorulduğumda açsam vs ortaya çıkıyor, belki sizinki de koku versiyonudur
Tabi kbb ye de gidin, belki geniş akıntısı vs vardır
Evt canim bugün gidicem öğleden sonra test falan ne gerekio sa yaptrcamYüksek karbonhidrat yapar denmiş ama bende tam tersi karbonhidratı kesip ketojenik diyet yapmak aseton kokusu yapar diye biliyorum. Şeker ve böbreklerden de kaynaklanabiliyormuş sanırım en iyisi dahiliyeye giderek nedenini araştırmaya başlamanız. Şeker ve böbrekle ilgili testler daha kolay ucuz ve zararsız, bu ihtimalleri eledikten sonra sonuç alamazsanız nöroloji denersiniz.
Olcturmustm ama uzun zaman oldu bugn yne baktrcmYorumlari okumadim belki yazan olmustur
Seker hastalarinda oyle bahsettiginiz turden bir koku olur
Hic sekerinizi olcturdunuz mu?
Bir endrikoloji uzmanina gozukun bence en acilinden
Hastaneye gittim canim 5 tüp kan aldılar pazartesi sonuç alcam şekere fln hepsine bakılacakAseton kokusunun şeker hastaligi öle alakalı olduğunu duymuştum doktordan
Çok geçmiş olsun cnm .umarım hicbirsey yokturHastaneye gittim canim 5 tüp kan aldılar pazartesi sonuç alcam şekere fln hepsine bakılacak
Merhaba... 1 haftadır beni çıldırtan polis köpeği gibi sürekli orayı burayı koklamama neden olan bı durum yaşıyorum. Öncesinde koku kanepe ortusunden geliyor sandım terliorz falan sinmistir gibi bugn annem 2 gün önce yıkadigi örtüleri tekrar yıkadı bende duş aldm çıktım fakat yine o koku. Kimyasal bi koku ilaç gibi asetonmsu çıldırcm ise gittigimdede aynı kokuyu alıyorum ve bugn bu kokunun benden geldiğini farkettim duş alıp ciksamda o koku var nerden geliyor bilmiorm ama her 5 dkda bir alıyorum kokuyu. Sizce hastaneye bu sebepten gidilirmi? Gidilirse hangi bölüme gitmeli? Okuduğunuz için teşekkürler
Bugün gttim kan aldılar pazartesi sonuç alıcam belki bobreklerede bakarDahiliyeciye gidin, böbrek kontrolü yaptırın, asetonumsu koku böbreği düzgün çalışmayan insanlarda olabiliyor
Saol canmÇok geçmiş olsun cnm .umarım hicbirsey yoktur
Bende göğüs kafesi ve kafa tarafından alıyorum hastaneye gttm bişey yoksa pskolojiktirBu psikolojik bir sey sanırım çünkü bir keresinde bende böyle bir kokuya takmıştım
Günlerce koku aradım
Keskin bir koku
Sonra hatırladım o kokuyu nerden tanıdıgımı ve bunu bulunca geçti
Hatta annem delirdigimi düşünmeye başlamıştı sen bi dr a git kafayı sıyırıyorsun demişti ama asıl bulamasam kafayı sıyıracaktım
Bende o kokunun elimden geldigini sanırdım mesela
Internette 50 tane teşhis var kanser tümör mide bilmem nesi. Doktordan randevu aldm cuma gidicem pskolojik diye düşünüyorum ama ynede gidicem
Teşekkür ederim aynen internete kalirsak hepimiz gidiciyiz:))İnternette zaten en kötü şeyler yazar. Bide herşeyi kansere bağlıyorlar. Benim 1 ay boğazımda gıcık vardı onu araştırdım direk gırtlak kanseri çıkıyordu:)
Alerjiymiş meğer. Takılmayın öyle şeylere ya psikolojik yada maruz kaldığınız ağır bir kokudan da olabilir. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?