- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 32
- Konu Sahibi Birakitamolsa
-
Bugün boş suyla duş aldm hicbisey sürmedim ama yine kokuyor şuan bile geliyorSampuan sabun dus jeli makyaj silme sulari parfum vs vs bir sure kullanma onlardan biri kaldikca degisik koku yapiyor olabilir ozellikle dustan sonrada aliyorsan dusta kullandiklarini degistir 1 kac gun
Hayır hiç yokenteresan .
akıntınız falan olabilir mi?
Akıntı olmuyorki aksine çok kuruakintinizdan geliyo olabilir
Koku gerçekten benden geliyor sadece evde değil ofistede alıyorum bu kokuyuDoğalgaz borularını koklayın, klima vs varsa onun borularını koklayın.
Bilmiyorum doktora gitsem ne dicem hangi bölüme gidicem onuda bilmiormAldığınız bir ilaç yediğiniz farklı birşey buna neden oluyor olabilir yada kulandığın farfüm kozmetik mazemesi
Hayır hiç yok
Dermotoloji heraldeBilmiyorum doktora gitsem ne dicem hangi bölüme gidicem onuda bilmiorm
agzinizdan geliyo olabilir mi dis curugu yada herhangi baska bi yerdeki sorundan dolayi olabilirAkıntı olmuyorki aksine çok kuru
Regl değilim sanki göğüs kafesimden geliyor yada kafamın etrafndn yada içimde gelen bi kokuda benmi farkedemiyorum bilmiyorum 1 haftadır onume geleni kokluyorum bugn kendimden geldiğini farkettm ama nerden bilmiorm pskljm bozuldu hasta hissettim şuan midem fln bulanıyoraklıma başka mantıklı birşey gelmedi.
peki genel mi yoksa net olarak nerenizden geldiğini anlayabiliyormusunuz?
regl iseniz pedden de geliyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?