• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku

Birakitamolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4.024
5.042
158
32
Merhaba... 1 haftadır beni çıldırtan polis köpeği gibi sürekli orayı burayı koklamama neden olan bı durum yaşıyorum. Öncesinde koku kanepe ortusunden geliyor sandım terliorz falan sinmistir gibi bugn annem 2 gün önce yıkadigi örtüleri tekrar yıkadı bende duş aldm çıktım fakat yine o koku. Kimyasal bi koku ilaç gibi asetonmsu çıldırcm ise gittigimdede aynı kokuyu alıyorum ve bugn bu kokunun benden geldiğini farkettim duş alıp ciksamda o koku var nerden geliyor bilmiorm ama her 5 dkda bir alıyorum kokuyu. Sizce hastaneye bu sebepten gidilirmi? Gidilirse hangi bölüme gitmeli? Okuduğunuz için teşekkürler

Sampuan sabun dus jeli makyaj silme sulari parfum vs vs bir sure kullanma onlardan biri kaldikca degisik koku yapiyor olabilir ozellikle dustan sonrada aliyorsan dusta kullandiklarini degistir 1 kac gun

Sampuan sabun dus jeli makyaj silme sulari parfum vs vs bir sure kullanma onlardan biri kaldikca degisik koku yapiyor olabilir ozellikle dustan sonrada aliyorsan dusta kullandiklarini degistir 1 kac gun
Bugün boş suyla duş aldm hicbisey sürmedim ama yine kokuyor şuan bile geliyor

aklıma başka mantıklı birşey gelmedi.
peki genel mi yoksa net olarak nerenizden geldiğini anlayabiliyormusunuz?
regl iseniz pedden de geliyor olabilir
Regl değilim sanki göğüs kafesimden geliyor yada kafamın etrafndn yada içimde gelen bi kokuda benmi farkedemiyorum bilmiyorum 1 haftadır onume geleni kokluyorum bugn kendimden geldiğini farkettm ama nerden bilmiorm pskljm bozuldu hasta hissettim şuan midem fln bulanıyor

Dahiliyeye gidin,kapsamlı araştırma yapmalarını isteyin,soruna göre yönlendirirler.
Değiştirdiğiniz deterjan,yumuşatıcı,kozmetik,yiyecek,içecek,herhangi bir alışkanlığınız yok mu bu aralar?
Sinüzitiniz var mı?

Back