• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koku Takıntım..

Brrk

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
7.835
22.343
548
Kızlar, utana utana bir şey itiraf etmek istiyorum. Hem artık bu konuda konuşabilmek istiyorum hem de hani belki benzer durumu yaşayan biri vardır diyerek danışmak istiyorum, bana bir tek bende varmış gibi geliyor..

Bilirsiniz, vajinit, mantar tarzı rahatsızlıklar geçirdiğimizde akıntımız da kokulu olur ama hastalık geçtiğinde geçer gider ya. Ben kendimi sürekli kokuyormuşum gibi hissediyorum. Delirmek üzereyim. Ne mantarım var ne vajinitim. Temizliğimi asla aksatmam, ağdamı da aynı şekilde ama bana bir takıntı geldi 1 yıldır kendimi kokuyorum zannediyorum. Hatta öylece koltukta otururken bile psikolojik olarak koku aldığımı sandığım oluyor.

Hayat kalitemi düşürdü iyice, psikiyatriste gittim en son. Cinsel hayatını da etkiler bu takıntın, kokmaktan korkmaların dedi. Yakında evleniyorum da, aldım başıma belayı. Genital bölge deodorantları varmış araştırdım ama onlara da güvenemiyorum içindeki kimyasallara falan.

Durum normal değil farkındayım ama psikiyatriste gitmekten başka bir çare gelmedi aklıma. Takıntıyı hafifletmek için yapabileceğim başka ne var onu da bilemiyorum of of.

NOT: Kadın doğuma gittim bir problem çıkmadı.

Son düzenleme:
Ay galiba sadece bende var, sizden de ses çıkmıyor. Delirdim görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Konuyu okumadım çünkü diğer yorumlarınızı da görüyorum okumuyorum yazı tipiniz çok rahatsız ediyor, göz yoruyor önce onu değiştirseniz olmaz mı?

Yedikleriniz içtiklerinizde vücut kokunuzu belirler

Yedikleriniz içtiklerinizde vücut kokunuzu belirler
Baharatlı şeyler yememeye dikkat ediyorum, çok fazla su tüketiyorum ama olmayan kokuyu inatla alıyorum ne yazık ki..

Benimde bazen burnuma olmayan kokular geliyor mesela salonda otururken esime batikon mu kokuyor diyorum delirdin galiba diyor ahahha ama kendimden geldigini dusunmuyorum benim ki ortamda koku varmis hissi

O takıntı olabilir. Ben de ilk evlenince bu meni kokusunu garipsedim herşey o kokuyomus gibi. Mesela trabzon hurması da yemem aynı meni kokuyor eşim de benzetme yapma beni de soğutacaksın diyor. Olabiliyor zamanla geçer insallag

Benimde bazen burnuma olmayan kokular geliyor mesela salonda otururken esime batikon mu kokuyor diyorum delirdin galiba diyor ahahha ama kendimden geldigini dusunmuyorum benim ki ortamda koku varmis hissi
Aynısının laciverti işte :KK53::KK53: Çözüm de bulamadım.

O takıntı olabilir. Ben de ilk evlenince bu meni kokusunu garipsedim herşey o kokuyomus gibi. Mesela trabzon hurması da yemem aynı meni kokuyor eşim de benzetme yapma beni de soğutacaksın diyor. Olabiliyor zamanla geçer insallag
İnşallah.. Çıldıracağım artık yani o noktaya geldim çok zor.

Ic camasirin gercekten kokuyor mu yoksa sen suan oyle mi hissediyorsun.Kokuyorsa bol su ic bi de o bolgenin ozel bi kokusu vardi ama bu pis koku degildir belki sana pis geliyordur.Bi de sigara ictigimde koltuk altim felan kokuyomus gibi geliyor ama icmezsem hic koku almiyorum.

Ic camasirin gercekten kokuyor mu yoksa sen suan oyle mi hissediyorsun.Kokuyorsa bol su ic bi de o bolgenin ozel bi kokusu vardi ama bu pis koku degildir belki sana pis geliyordur.
Doktor kokun yok psikiyatriste git diye önerdi, bende öyle yaptım. Olmayan kokuyu varmış gibi hissediyorum günde 3 tane çamaşır değiştiriyorum. Ph dengeleyici temizleyicilerle yıkıyorum. Naylon çamaşır kullanmıyorum, ağdama dikkat ediyorum ama kurtulamadım bu histen..

Özel bölge bir gül değil, elbet kendine has bir kokusu olacak :) sebamed intim likid kullanıyorum ben vajen temizliği için ve iç çamaşırımı hergün değiştiriyorum..böyle yapın ve kokmadığınıza inandırın kendinizi..hatta emin olun :KK66:

Özel bölge bir gül değil, elbet kendine has bir kokusu olacak :) sebamed intim likid kullanıyorum ben vajen temizliği için ve iç çamaşırımı hergün değiştiriyorum..böyle yapın ve kokmadığınıza inandırın kendinizi..hatta emin olun :KK66:
Tavsiyeniz için minnettarım :) Mutlaka deneyeceğim. Günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum inanın ki.

Baharatlı şeyler yememeye dikkat ediyorum, çok fazla su tüketiyorum ama olmayan kokuyu inatla alıyorum ne yazık ki..
Soğan sarmısak yediğinizde kokuyormuş vajina akıntısı
Sizinki psikolojik olabilir gibi
bu konuda rahatsız olanlar için ekleyeyim dedim

Tavsiyeniz için minnettarım :) Mutlaka deneyeceğim. Günde 3 kere çamaşır değiştiriyorum inanın ki.

Rica ederim..birde öyle bir koku olsa ve sizin burnunuza kadar gelse emin olun başkaları da kokuyu alırdı ve mutlaka biri sizi uyarırdı..partnerinizle yakınlaştıktan sonra bu takıntınızın geçeceğini düşünüyorum ;)

Soğan sarmısak yediğinizde kokuyormuş vajina akıntısı
Sizinki psikolojik olabilir gibi
bu konuda rahatsız olanlar için ekleyeyim dedim
Fiziksel olsa keşke, bulurum çaresini ama psikolojik olanı çok daha zor gerçekten..

Doktor kokun yok psikiyatriste git diye önerdi, bende öyle yaptım. Olmayan kokuyu varmış gibi hissediyorum günde 3 tane çamaşır değiştiriyorum. Ph dengeleyici temizleyicilerle yıkıyorum. Naylon çamaşır kullanmıyorum, ağdama dikkat ediyorum ama kurtulamadım bu histen..
Gunde uc kere degistiriyorsan ve doktorda sorun gormediyse gercekten psikolojik o zaman.Sakin evlenince esine kokuyor kuyum felan diye sorma normal vajina kokusunu aa gercekten kokuyor mu diye algilayabilir.

Rica ederim..birde öyle bir koku olsa ve sizin burnunuza kadar gelse emin olun başkaları da kokuyu alırdı ve mutlaka biri sizi uyarırdı..partnerinizle yakınlaştıktan sonra bu takıntınızın geçeceğini düşünüyorum :KK66:
İnşallah yakınlaşmamızı etkilemez elimden geleni yapacağım, memnun kaldığınız ürünü de hemen yarın alıyorum ilk işim o :)

Gunde uc kere degistiriyorsan ve doktorda sorun gormediyse gercekten psikolojik o zaman.Sakin evlenince esine kokuyor kuyum felan diye sorma normal vajina kokusunu aa gercekten kokuyor mu diye algilayabilir.
Soramam Allah muhafaza aklına yer eder kokuyor falan sanar, bir de onnla uğraşmayayım vallahi :KK53:

Back