koku makbazel

conal222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
413
5
96
Eskişehir
kızlar geçenlerde bir açık parfüm aldım..adı makbazel filan heralde tam hatırlamıyorum..yani makbazel kısmını hatırlıyorum bi tek...tesadüfen aldım..
bunun doğru adı ne olabilir sizce...herkes bu kokunun adını soruyo bana...ben bunu tavsiye ederim size..emin olun beğenmeyen kimse yok diyebilirim..iş yerimdeki erkekler bile soruyor düşün artık..adı ne diye..eşlerine alacaklar..ama ben adını tam hatırlamıyorum işte...

bu kokuyu bi deneyin derimmmalkisalkisalkis

kızlar bide geçen sene ankaradan bir parfüm almıştım..deniz kokusu demişlerdi..valla onunda adını hatırlamıyorum..onuda çok beğenip soranlar oluyodu....adı ne olabilir sizce yaaa...bildiğiniz güzel bir deniz kokusu parfümü varmı..ondan da almak istiyorum...

coco matmazel ilk yazdığın parfümün adıda valla canım bende almak istedim o parfümü çok beğendim ama yanlış anlama da ben şey diye duydum ve erkek arkadaşım aldırmamıştı travestilerin gece çok kullandığı parfümmüş üstelik kızmıştım bu duruma (((

allah iyiliğini versinn :roflol:

Parfümün adi Channel Coco Mademoiselle..
Durdukca daha da güzellesen bi kokusu var..
Ama günlük kullanim icin agir buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…